București, Str. Traian 234 021.252.32.32 Nu lucrăm prin decontări cu casele de asigurări.
Parteneri » Active Center, pentru feminitatea ta

Active Center, pentru feminitatea ta

Active2 (pagina) - Active_Center_pentru_59503.png Center este primul centru din România cu o activitate holistică de pregătire a gravidei, soţului/partenerului şi familiei pentru naşterea naturală și îngrijirea bebelușului prin metode naturale. Acesta a fost înfiinţat în 2001 de Vania Limban, una dintre cele mai experimentate moaşe din România.


Atât programul educaţional, cât şi cel de exerciţii fizice, masaj şi relaxare, sunt unice prin abordare şi îmbină tradiţia cu tehnicile moderne. Aici clienții pot beneficia de o abordare personalizată sau în grup, în funcţie de preferinţele lor.

Active Center, situat ultracentral, are cea mai largã ofertã din Bucureşti, atât pentru gravide (gimnastică gravide, masaj gravide, cursuri de îngrijire bebeluş şi prim ajutor puericulturã, cursuri de pregãtire a naşterii, educarea perineului pentru nastere, aqua gym), dar şi pentru bebeluşi (gimnasticã şi masaj bebeluş, comunicare cu bebeluşul, aqua baby & kids). Pentru perioada postnatalã, mãmicile beneficiazã de programe de gimnasticã pentru restabilirea condiţiei fizice, exerciţii de reeducare a perineului, precum şi de consiliere de urgenţã în cazul unor probleme de alãptat.

Echipa de profesionişti - formată din kinetoterapeuţi, medic pediatru, psiholog, nutriţionist, moaşã şi maseuri - stă la dispoziţia angajatelor dumneavoastră pentru a oferi confortul şi siguranţã pe perioada celor 9 luni de sarcină.

Pe langă facilităţile sediului Active Center, vă stau la dispoziţie încă 2 puncte de lucru – piscina de lux Club Moving Bucuresti și Club Moving Otopeni, unde se desfaşoară activităţile de gimnastică acvatică pentru gravide şi bebeluşi.  

Special pentru pacientele Donna, Active Center oferă GRATUIT o ședință de informare despre perineu și discount de 50% la o ședință de gimnastică perineală. 
3 (pagina) - Active_Center_pentru_8500.pngPachete Donna

Fă-ți o verificare
completă în mai puțin
de 60 de minute


Vezi pachetele Donna de
Prevenție Anuală pentru Sănătatea Femeii
Servicii de excelență pt. Sănătatea Femeii
Servicii de Excelență
pentru Sănătatea
Femeii
Diagnostic corect, rapid și foarte important precoce
Diagnostic corect, rapid și foarte important precoce
Echipă de Medici cu Supraspecializare de 10-20 de Ani
Echipă de Medici cu
Supraspecializare
de 10-20 de Ani
Aparatură Vârf de Lance,Ultraperformantă
Aparatură
Vârf de Lance,
Ultraperformantă
Verificare Anuală Completă în 60 de Minute
Verificare Anuală
Completă în
60 de Minute
Peste 50,000 de Pacienți Mulțumiți
Peste 50,000
de Pacienți
Mulțumiți
© Copyright 2017 Donna Medical Center. Toate drepturile rezervate. | Website realizat de Triumf ® | Termeni și condiții