București, Str. Traian 234 021.252.32.32 Nu lucrăm prin decontări cu casele de asigurări.
Noutăți de la Donna » Direcționează 2% și Împreună Salvăm Vieți

Direcționează 2% și Împreună Salvăm Vieți

Zeci de mame, bunici și prietene, femei cu posibilități materiale limitate, care nu au avut niciodată în viață șansa să facă un control de specialitate al sânilor, au beneficiat deja de mamografii gratuite prin campania socială Mamografia Salvează Vieți, susținută de Asociația Donna pentru Sănătatea Femeilor, în parteneriat cu Donna Medical Center și au aflat că sunt bine și sănătoase spre bucuria lor și a celor dragi.
Pentru o parte dintre ele însă, Mamografia Salvează Vieți a fost șansa lor de a descoperi la timp că suferă de neoplasm mamar și au putut astfel să urmeze protocolul de investigații și tratament necesar. Această diagnosticare în fază incipientă a însemnat o nouă șansă la viață.
directioneaza 2%


Studiile ne arată că investigațiile făcute preventiv cresc rata de diagnosticare precoce a afecțiunilor mamare, fapt ce îmbunătățește calitatea vieții și prelungește semnificativ speranța de viață a pacientelor.

Din acest motiv, ne dorim ca proiectul nostru de suflet, Mamografia Salvează Vieți să meargă mai departe. Nu putem face acest lucru fără ajutorul dumneavoastră!

Vă invităm să directionaţi 2% din impozitul pe venit către Asociația Donna pentru Sănătatea Femeilor (ONG ce susține și finanțează proiectul Mamografia Salvează Vieți) cu ajutorul Formularului 230 (pentru venituri salariale) sau 200 (pentru venituri din alte surse). Banii acumulați astfel, vor fi folosiți pentru continuarea programului de screening profesionist destinat altor sute de femei aflate în nevoie și care, în acest fel, vor beneficia de mamografii gratuite în cadrul clinicii Donna Medical Center.

Codul Fiscal vă pune la dispoziție, dacă sunteți contribuabil, posibilitatea de redirecționare a 2% din impozitul pe venit datorat pentru anul 2014, fără nici un cost pentru dumneavoastră, către o cauză în care credeți, așa cum este Asociația Donna pentru Sănătatea Femeilor.

Cum se procedează:

Descărcați formularele 230 și 200 pentru direcționarea a 2% din impozitul pe venit precompletate cu datele noastre.

Dumneavoastră nu trebuie decât să le printaţi, completaţi şi apoi să le depuneți prin oricare dintre aceste variante:

- le trimiteţi prin poştă la adresa: Strada Traian, nr. 234, etaj 1, sector 2, Bucureşti, până la data limită 20 Mai 2017

- le depuneţi personal la Administraţia Financiară de care aparţineţi, până pe 25 Mai 2017
 
Este esenţial ca Formularul 230 sau 200, denumite și Declarația 230 și Declarația 200, să fie depuse, prin oricare dintre metodele de mai sus, la Administraţia Financiară până pe 25 Mai.


DESCĂRCAȚI AICI FORMULARUL 230                  DESCĂRCAȚI AICI FORMULARUL 200

 
Împreună salvăm vieți,

Președinte Asociația Donna pentru Sănătatea Femeilor

Dr. Elena Claudia Teodorescu

Inițiator ”Mamografia Salvează Vieți”

 • Mă numesc Frângu Tatiana, 45ani, și am făcut o mamografie bilaterală, doamna asistentă Neculai Daniela m-a tratat cu foarte mult profesionalism și foarte mult respect. Am fost mulțumită de serviciile oferite, explicându-mi în detaliu toată operațiunea prin care urma să trec. Îi mulțumesc din suflet, la fel și fetelor de la recepție.

  Doamna doctor Sebeni Mihaela, am fost foarte mulțumită, o adevarată profesionistă.

  Tratează pacienții cu respect și profesionalism, sunt mândră că avem asemenea doctori. Mulțumesc Donna Medical Center.

   

  Frângu Tatiana - campanie MSV, 05.05.2016

 • Suntem foarte mulțumite de tot, de doamna asistentă, doamna doctor, de fetele de la recepție, timpul cât am așteptat a fost puțin!

  Mulțumim foarte mult!

  Armășelu Maria&fiica - campanie MSV, 05.05.2016

 • Mulțumesc echipei Donna, pentru serviciile oferite, pentru posibilitatea efectuării mamografiei și persoanelor cu venituri mai mici. Mulțumesc încă o dată!

  Stanciu Elena - campanie MSV, 05.05.2016

 • Bună ziua,

  Vă mulțumesc pentru oportunitate! Am fost plăcut impresionată de personal și felul profesionist de abordare a pacienților!

  Super clinică!

  Sper să revin!

  Mulțumesc!

  Dolhan Gabriela - campanie MSV, 02.04.2016

 • Bună ziua,

  E pentru prima dată când am facut o MAMOGRAFIE până la vârsta de 46 ani. Am fost selectată în această campanie gratuită în această clinică. Țin să aduc mii de mulțumiri tuturor angajaților. Asistenta cu un comportament deosebit, ce lucrează cu toată dragostea pentru ceea ce face, medicii cu un comportament deosebit.

  Menționez că o sa recomand cu multă dragoste tuturor femeilor pentru a face acestă MAMOGRAFIE, pentru că, capătă mare încredere. 

  Țaporea Violeta - campanie MSV, 02.04.2016

 • Vă mulțumesc din suflet! Să înțeleg că am fost una din cele 200 de persoane norocoase! Vă doresc întreg colectivului, multă sănătate și putere de muncă pentru a putea ajuta în continuare și alte suflete.

  Vă mulțumesc! 

  Marcu Mioara - campanie MSV, 02.04.2016


Pachete Donna

Fă-ți o verificare
completă în mai puțin
de 60 de minute


Vezi pachetele Donna de
Prevenție Anuală pentru Sănătatea Femeii
Servicii de excelență pt. Sănătatea Femeii
Servicii de Excelență
pentru Sănătatea
Femeii
Diagnostic corect, rapid și foarte important precoce
Diagnostic corect, rapid și foarte important precoce
Echipă de Medici cu Supraspecializare de 10-20 de Ani
Echipă de Medici cu
Supraspecializare
de 10-20 de Ani
Aparatură Vârf de Lance,Ultraperformantă
Aparatură
Vârf de Lance,
Ultraperformantă
Verificare Anuală Completă în 60 de Minute
Verificare Anuală
Completă în
60 de Minute
Peste 50,000 de Pacienți Mulțumiți
Peste 50,000
de Pacienți
Mulțumiți
© Copyright 2018 Donna Medical Center. Toate drepturile rezervate. | Website realizat de Triumf ® | Termeni și condiții