Împreună în drumul spre vindecare

Ai fost diagnosticată cu cancer la sân sau cunoști o femeie care e afectată de această boală?
Nu știi cum să faci față sentimentelor care te încearcă de la aflarea diagnosticului?

Prof. univ. Elisabeta Stănciulescu, doctor în sociologie și Cosmina Grigore, supraviețuitor de cancer mamar și Patient Coach la Donna Medical Center, îți oferă suportul de care ai nevoie pentru a trece cu bine peste această încercare.

Te așteptăm să te alături Întâlnirilor de Suport GRATUITE pentru Pacientele Diagnosticate cu Cancer Mamar, inițiate de Asociația Donna pentru Sănătatea Femeilor și găzduite de Donna Medical Center.

Întâlnirile de suport sunt permanente și au loc în ultima săptămână a fiecărei luni. E important să te înscrii din timp, deoarece accesul este limitat la 10 persoane pe ședință.

IMPORTANT

 • Următoarea întâlnire de suport gratuit are loc în data de 29 iunie 2016, de la ora 17:45.
 • Înscrierile la această întâlnire se fac până în data de 24 iunie și în limita a 10 persoane.
 • Întâlnirea va fi susținută de prof. univ. Elisabeta Stănciulescu, doctor în sociologie și Cosmina Grigore, supraviețuitor cancer și Patient Coach.
 • La întalnire pot participa GRATUIT atât paciente diagnosticate la Donna Medical Center, cât și cele diagnosticate în altă clinica.
Vreau să îmi rezerv un loc!

Elisabeta Stănciulescu

Elisabeta Stănciulescu este sociolog profesor universitar în țară și în străinătate, doctor în sociologie, un profesionist care în ultimii ani s-a dedicat lucrului cu oamenii: coaching, consiliere și dezvoltare personală, autocunoaștere și consiliere în cadrul Întânirilor de Suport pentru pacientele cu cancer mamar.

Cosmina Grigore

Cosmina Grigore este fost pacient cu cancer și încă de la începutul luptei cu această boală și-a dedicat timpul și resursele pentru vindecare. Din 2014, Cosmina e alături de pacientele care trec prin experiențe similare ei: le ghidează, le ajută să înțeleagă diagnosticul, ce soluții există, cum pot aborda holistic situația în care se află.

De ce să participi?

Întâlnirile cu pacintele cu cancer mamar potenţează efectele benefice ale tratamentelor medicale şi diminuează efectele lor nedorite.

 • Vei avea parte de consiliere și suport din partea Elisabetei Stănciulescu, doctor în sociologie și trainer cu experiență, conducător al grupurilor de suport susținute în anii trecuți la Donna Medical Center, și din partea Cosminei Grigore, supraviețuitor de cancer mamar și Patient Coach.
 • Vei intra în legătură cu persoane care au trecut sau trec prin aceleași experiențe ca tine și nu te vei mai simți izolată.
 • Vei afla cum să gestionezi mai bine stresul prin care treci în timpul luptei cu boala, să fii puternică și să te obișnuiești cu noul stil de viață.
 • Vei învăța cum să te raportezi față de persoanele importante din viața ta, cum să le dai încredere, dar și cum să ai mai multe încredere în tine și capacitatea ta de vindecare.
 • Vei găsi calea prin care să te reintegrezi în viața socială și la locul de muncă.

Mesajul participantelor

Până în prezent, zeci de paciente și familii ale pacientelor diagnosticate cu cancer la sân au primit suport moral și au găsit puterea de a înfrunta această afecțiune.

 • Ioana Ion, Bucureşti “Am un fiu de 15 ani căruia nu am avut puterea să-i spun diagnosticul. Am depistat cancerul într-un stadiu destul de avansat, stadiul III, și, cu toate că am făcut 6 ședințe de chimioterapie, tumora nu s-a micșorat suficient încat să fie operabilă. Atunci m-am gândit că pe lângă tratamentul standard mai trebuie să fie ceva care să ajute în tratarea acestei boli. Pentru mine aceste întâlniri au avut loc după opt ore de serviciu și pot spune că nu simțeam oboseala. Încă de la prima ședință m-am simțit foarte bine. Tehnica de respirație învățată m-a ajutat să-mi ameliorez durerea. Mulțumesc doamnei doctor Claudia Teodorescu pentru inițiativă și doamnei profesor doctor Elisabeta Stănciulescu pentru sprijinul acordat.”
 • Daniela Bondarencu, Bucureşti “Eu am venit la întâlnirile de suport dintr-o nevoie acută de a întâlni și alți oameni ca mine, cu aceleași nevoi, oameni care mă pot înțelege și pe care îi pot înțelege, unde să ne putem spune păsurile fără teama de a fi judecați sau, mai rău, compătimiți. La aceste întâlniri se învață multe lucruri utile despre cum putem face față mai bine bolii. Ce îmi place mie cel mai mult e faptul că putem să ne exprimăm emoțiile deschis, fie ele pozitive sau negative, iar cei din jur ne și înțeleg. Și mai ales, îmbrățișările de la sfârșitul întâlnirii! Mă fac să mă simt foarte bine.”
 

Vreau să mă înscriu!

 

Trimite-le linkul de înscriere la acest
eveniment și altor femei dragi ție!

Mergi înapoi către site-ul Donna Medical Center