PROFITĂ DE OFERTA
SPECIALĂ PENTRU
PACIENTE NOI LA
GINECOLOGIE!OFERTA SPECIALĂ SE ADRESEAZĂ NUMAI PACIENTELOR NOI LA GINECOLOGIE ÎN CLINICA DONNA
ȘI POATE FI ACCESATĂ NUMAI LA UNUL DINTRE CEI 6 MEDICI PREZENTAȚI ÎN ACEASTĂ PAGINĂ.

DESPRE INVESTIGAȚIILE GINECOLOGICE DE RUTINĂ


Investigațiile ginecologice de rutină pot descoperi din timp unele afecțiuni sau unele stări anormale,
evitându-se situațiile dificile sau complicațiile ce pot apărea în timp.

Pentru a putea pune un diagnostic corect și precoce, în funcție de sfaturile specialiștilor noștri,
există o serie de analize și investigații suplimentare ce pot fi recomandate a fi efectuate:


  • Controlul ginecologic se recomandă a fi efectuat anual, după începerea vieții sexuale, indiferent de absența simptomelor. Un control ginecologic presupune inspecția zonei genitale în poziție ginecologică, examenul cu valve și tușeul vaginal propriu-zis
  • Consultația senologică presupune inspecția și palparea sânilor, pentru a depista eventuale afecțiuni mamare. De obicei, este recomandat a fi completată de o investigație mamară imagistică (ecografie sau mamografie).
  • Testul Babeș-Papanicolau sau examenul citologic cervico-vaginal este investigaţia utilizată pentru screening-ul modificărilor colului uterin. Este o procedură nedureroasă, neinvazivă și rapidă și este cel mai important test-diagnostic pentru depistarea displaziei de col uterin (displaziei cervicale) şi a cancerului de col uterin (cancerul cervical).
  • Ecografia transvaginală reprezintă o examinare avansată, de mare acuratețe, a organelor genitale feminine cu ajutorul ultrasunetelor, folosind un transductor introdus în vagin.


ÎNTREBĂRI FRECVENTEAfecțiunile ginecologice benigne (fibromul uterin, endometrioza, chisturile ovariene, sau sindromul ovarelor polichistice) descoperite târziu și netratate la timp pot afecta sistemul reproducător pe termen lung, cu efecte ireversibile asupra sănătății ginecologice. Simptomele timpurii ale cancerului ovarian sunt adesea foarte subtile și devin aparente doar în stadii târzii (III și IV) ale bolii, atunci când șansele de vindecare și posibilitățile de tratament sunt reduse. De aceea, este foarte important să efectuezi investigațiile ginecologice de rutină anual și să consulți părerea unui medic ginecolog specializat.
Tipul și aspectul secrețiilor vaginale îi dau medicului foarte multe informații despre starea de sănătate a zonei vaginale. De aceea este foarte important ca, 24 de ore înaintea prezentării la medicul specialist ginecolog să nu faci nici un fel de spălături vaginale, să nu introduci nimic în vagin (ovule, creme speciale, tampoane vaginale, etc.) și să eviți contactul sexual, fiindcă toate acestea pot altera rezultatele, îngreunând astfel stabilirea unui diagnostic precis.

Testul Babeș Papanicolau permite surprinderea cancerului de col uterin în stadii incipiente şi, de asemenea, permite depistarea unor stări precanceroase. Este o metodă foarte sensibilă, cu rezultate fals negative sub 10%, scăpând screeningului numai acele forme incipiente de cancer care nu descuamează încă celule maligne. Toate femeile trebuie să efectueze anual Testul Babeș-Papanicolau, împreună cu controlul ginecologic, acestea făcând parte din analizele de rutină necesare pentru un screening ginecologic de bază.

Este cea mai avansată tehnologie din clasa de echipamente medicale dedicate citologiei, care a fost dezvoltată nu numai pentru a obține un spot de celule mai frumos, mai limpede și mai reprezentativ, ci pentru ca frotiul citologic să poată fi precitit automat de un analizor de imagini.

Frotiurile citologice se obțin din recipientul cu mediu lichid printr-un mecanism complet automat, sunt colorate standardizat automat, după care sunt analizate computerizat de ThinPrep Imaging System, care semnalează prezența celulelor cu anormalități pe baza măsurării conținutului în ADN al acestora. Urmează apoi analiza sau „citireaˮ umană a fiecărui frotiu în parte de către specialiști cu experiență în citologie, care utilizează microscoape automate inteligente, capabile să localizeze celulele identificate de sistemul automat. În acest fel, atenția specialiștilor este focalizată asupra celulelor care contează cel mai mult în formularea diagnosticului.

Diagnosticul final rămâne un raționament uman.

(Descriere preluată de pe site-ul clinicii Micomi, laboratorul nostru partener pentru analizele de obstetrică-ginecologie.)

Orice femeie trebuie să stie că secreția vaginală normală nu are un miros neplăcut, are o culoare alb–tulbure sau transparentă, iar pe lenjerie poate avea o nuanță gălbuie. Fluxul secreției variază în funcție de perioada din ciclul menstrual și este mai abundent în perioada premergătoare menstruației.

Vizita la medic se impune atunci când apar simptome precum:

scurgeri vaginale abundente;
scurgeri cu miros neplăcut;
consistența secreției este: grunjoasă, brânzoasă sau apoasă;
secreția nu mai este transparentă, ci gri-albicioasă sau alb-verzuie;
apar usturimi, mâncărimi, durere locală după urinat;
prezența sangelui în secreție (în afara perioadei de menstruație).

Toate acestea pot indica prezența unei infecții, a unei boli cu transmitere sexuale, etc.
Cu rol important în depistarea și astfel prevenirea timpurie a diferitelor afecțiuni ginecologice, ecografia transvaginală este, adeseori, folosită pentru evaluarea evoluției sarcinii, a durerilor pelvine, posibilelor chisturi, fibroamelor uterine, afecțiunilor endometrului, anumitor tipuri de infertilitate, sau a sângerarilor inexplicabile.

De asemenea, ecografia transvaginală joacă un rol esentțial în detectarea tipurilor de cancer ale organelor genitale (precum cancerul ovarian, de col uterin și de endometru).

Chiar daca poate crea temeri pentru că implică expunerea zonei intime și o ușoară senzație de disconfort, ecografia transvaginală este o metodă foarte sigură și necesară pentru asigurarea sănătății tale.
Consultatie ginecologica - pret general 180 RON
Consultatie ginecologica - dr. Ionescu Crangu 250 RON
Control / Interpretare analize (dupa consultatie) - pret general 90 RON
Control / Interpretare analize (dupa consultatie) - dr. Ionescu Crangu 120 RON
Consultatie infertilitate - Dr. Irina Oproiu, Dr. Corina Bușe 200 RON
Consultatie obstetricala 180 RON
Consultatie senologica 120 RON
Ecografie transvaginala - pret general 240 RON
Ecografie transvaginala - dr. Ionescu Crangu 320 RON
Ecografie transvaginala monitorizare ovulatie - dr. Irina Oproiu 180 RON
Video-Colposcopie 220 RON
Extractie sterilet 150 RON
Examen citologic Babes Papanicolau in mediu lichid THIN PREP 120 RON
Examen citologic Babes Papanicolau in mediu lichid 105 RON
Examen citologic Babes Papanicolau pe lama 65 RON
Coplata mediu lichid pentru Babes Papanicolau (la pachete) 45 RON
Examen bacteriologic secretie vaginala 50 RON
Examen bacteriologic secretie mamelonara 65 RON
Examen citologic secretie mamelonara 100 RON
Cultura col cu antibiograma/antifungigrama 45 RON / 95 RON
Mycoplasma/ureaplasma 85 RON / 95 RON
Chlamydia 60 RON / 155 RON
Genotipare HPV 37 tipuri, tehnica PCR 600 RON
Detectie HPV grup risc inalt cu genotipare HPV 16/ HPV 18 400 RON
Herpes 260 RON
CinTec Plus 360 RON
Screening Co-testare (PAP THIN PREP + Detectie HPV) 450 RON

VINO LA UNUL DIN CEI 6 MEDICI GINECOLOGI

DR. IRINA OPROIU

Medic specialist Obstetrică - Ginecologie
Specialist în Infertilitate
Ma: 9-13:30, J:9-13:30

DR. CORINA CHIȘU

Medic primar Obstetrică - Ginecologie
Doctor în Științe Medicale
L: 18-20:30, J: 9-14

DR. ROXANA CUIBUȘ

Medic specialist Obstetrică - Ginecologie
J: 15-19

DR. ANA-MARIA CHISCOP

Medic primar Obstetrică - Ginecologie
Specialist în Infertilitate
L: 14-18

DR. SIMONA SVASTA

Medic primar Obstetrică - Ginecologie
Specialist în Colposcopie
Mi: 14-18

DR. DANIELA DRAGOMIR

Medic specialist Obstetrică - Ginecologie
Mi: 10-13

CLINICA DONNA - EXCELENȚĂ ÎN SĂNĂTATEA FEMEII


Misiunea noastră este să oferim femeilor o evaluare corectă și profesionistă a stării de sănătate, într-un cadru cald și intim, unde acestea să se poată relaxa și scăpa de anxietatea tipică controlului medical.

În cei 6 ani de activitate, ne-am câștigat reputația de Centru Medical de Excelență, oferind un diagnostic corect, precoce și rapid pentru peste 60.000 de paciente.

  • Servicii de excelență în Imagistică Medicală, Obstetrică-Ginecologie, Endocrinologie, Medicină Internă, Analize de laborator.
  • Echipă de medici cu experiență de 10 – 30 de ani în Sănătatea Femeii.
  • Diagnostic inițial și second opinion corect, precoce și rapid pentru orice afecțiune mamară sau ginecologică.NU RATA OFERTA SPECIALĂ CU REDUCERE 34% PENTRU PACIENTELE NOI LA GINECOLOGIE


Beneficiază de prețul special de 399 lei pentru investigațiile ginecologice anuale recomandate de specialiștii noștri.
Oferta este limitată și este valabilă doar în perioada 1-31 martie.
NUME

VÂRSTĂ

NUMĂR DE TELEFON

EMAIL

Mă interesează

Clinica Donna este în București.

IATĂ CE SPUN PACIENTELE NOASTRE


„Am ales Donna Medical Center pentru controlul anual ginecologic și pentru efectuarea testelor Babeș Papanicolau, etc.. Recomand cu încredere această clinică și dragi doamne, nu ezitați să mergeți anual la medicul ginecolog pentru a vă asigura că sunteți perfect sănătoase! Mulțumesc!”
Dima Simona

IATĂ CE SPUN PACIENTELE NOASTRE


„Nu este prima dată când merg într-o clinică privată...Din punctul meu de vedere, ce vă diferențiază față de experiențele pe care le-am avut până acum sunt timpul redus de așteptare și atmosfera foarte plăcută...”
Elena Daja

IATĂ CE SPUN PACIENTELE NOASTRE


„De anul trecut tot vin în acest centru şi am fost plăcut surprinsă de modul în care mi-au acordat domnişoarele/doamnele de la recepţie, dna doctor Teodorescu la care am fost deja de două ori pentru ecografie mamară, domnul doctor Horaţiu Haradja, la care am venit şi astăzi pentru interpretarea analizelor. [...] Sunteţi profesionişti cu toții! Felicitări pentru munca pe care o prestaţi pentru noi, pacienţii! Mulţumesc foarte mult!”
Moise Diana
© Copyright 2018 Donna Medical Center. Toate drepturile rezervate