București, Str. Traian 234 021.252.32.32 Nu lucrăm prin decontări cu casele de asigurări.
Parteneri » SeeBio

SeeBio

SeeBio.jpgCu mare placere va anuntam alaturarea unui nou partener pentru care sanatatea are un rol vital in viata fiecaruia dintre noi. Este vorba de SeeBio, magazin de cosmetice bio cu peste 700 de produse cu ingrediente naturale.

SeeBio
reuneste produse cosmetice bio, organice, branduri internationale care au o istorie in spate si care au dovedit rezultate de exceptie atat in testarile organizate cat si ca feedback din partea consumatorilor.

Produsele cosmetice prezente pe site-ul SEEBIO sunt marci de renume, certificate de institute recunoscute international ca ECOCERT, BDIH, DEMETER, NaTrue, etc care vin sa ateste calitatea lor precum si lipsa de orice “touch” sintetic. Produsele prezentate sunt atat pentru ingrijirea tenului, a corpului, a parului si nu in ultimul rand site-ul SEEBIO cuprinde produse destinate celor mici, ingrijirii bebelusilor si a copiilor, care se stie ca au o piele sensibila; site-ul cuprinde de asemenea si o categorie destinata barbatilor precum si o multime de pachete promotionale si de oferte speciale.
Alaturi de cosmeticele bio, pe site exista si o gama diversificata de uleiuri si unturi vegetale - ulei de argan, unt de shea, uleiuri esentiale. Machiajul mineral ocupa de asemenea o categorie importanta si este una din cele mai accesate zone.

Foarte important este sa se faca diferenta intre ce inseamna Natural, si exista ca label pe aproape toate produsele din plafare, si BIO. Nu orice produs cosmetic natural e bio; produs cosmetic bio inseamna ca se bazeaza pe ingrediente provenite din culturi ecologice, atent selectionate si monitorizate, culturi fara pesticide contra daunatorilor, fara ingrasaminte chimice, unde sunt folosite seminte nemodificate genetic, inseamna respectarea sezonalitatii si a ritmurilor naturale si prelucrarea tuturor ingredientelor fara aditivi, conservanti, coloranti, arome artificiale.

Bio este o adevarata revelatie. Bio inseamna o cunoastere profunda si o intelegere complexa a naturii precum si aprecierea rezultatelor, care sunt cu adevarat pretioase. Filosofia SEEBIO se bazeaza pe afirmatia ca nici o imitatie chimica sau sintetica nu poate hrani si proteja pielea asa cum o poate face o substanta naturala.

Un stil de viata sanatos face parte din preventia oricarei afectiuni, de aceea toate pacientele Donna Medical Center au reducere de 10% la prima comanda de pe site-ul SeeBio. 

ATENTIE: pentru a beneficia de oferta, la efectuarea comenzii (in cadrul ultimului pas), inserati codul: DONNA MED!


Enjoy it!


SeeBio

Pachete Donna

Fă-ți o verificare
completă în mai puțin
de 60 de minute


Vezi pachetele Donna de
Prevenție Anuală pentru Sănătatea Femeii
Servicii de excelență pt. Sănătatea Femeii
Servicii de Excelență
pentru Sănătatea
Femeii
Diagnostic corect, rapid și foarte important precoce
Diagnostic corect, rapid și foarte important precoce
Echipă de Medici cu Supraspecializare de 10-20 de Ani
Echipă de Medici cu
Supraspecializare
de 10-20 de Ani
Aparatură Vârf de Lance,Ultraperformantă
Aparatură
Vârf de Lance,
Ultraperformantă
Verificare Anuală Completă în 60 de Minute
Verificare Anuală
Completă în
60 de Minute
Peste 50,000 de Pacienți Mulțumiți
Peste 50,000
de Pacienți
Mulțumiți
© Copyright 2017 Donna Medical Center. Toate drepturile rezervate. | Website realizat de Triumf ® | Termeni și condiții