București, Str. Traian 234
Clinica Pipera - Str. George Constantinescu nr. 2-4, București 020339 România
Clinica Traian - Str. Traian, nr. 234
Clinica Traian - Str. Traian, nr. 234, București 024046 România
021.9732 021.9732
Donna Medical Center » Noutăți de la Donna » Direcționează 20% la sută și Împreună Salvăm Vieți!

Direcționează 20% la sută și Împreună Salvăm Vieți!

directioneaza 20


Ai o firmă și plătești impozit pe profit? Susține proiectul Mamografia Salvează Vieți! fără să te coste nimic!


Sponsorizarea ne poate ajuta să continuăm campania socială Mamografia Salvează Vieți! și să oferim gratuit mamografii digitale cu tomosinteză unor persoane cu venituri sub 1000 de lei / lună, care nu-și permit să-și investigheze sânii de rutină într-un centru specializat. Astfel, putem salva vieți, prin diagnosticarea precoce a cazurilor de cancer mamar.

Până acum, această campanie a fost finanțată prin formularele de 2% și prin aceste sponsorizări în limita a 20% din impozitul pe profit al persoanelor juridice, donații prin care am putut oferi peste 100 de mamografii gratuite.

Mai multe detalii despre campanie puteți citi mai jos și pe site-ul dedicat www.mamografiasalveazavieti.ro


Campania MSV! continuă, cu ajutorul tău

Daca compania ta are profit și plătește impozit, ne poți ajuta printr-un contract de sponsorizare fără nici un cost pentru tine sau firma ta - suma pe care ne-o oferi se scade direct din impozitul datorat statului.

Sumele donate de companii se scad direct din impozitul pe profit, daca sunt îndeplinite cumulativ următoarele condiții:

Cheltuielile cu sponsorizările care depășesc acest barem pot fi înregistrate contabil sub forma de cheltuieli nedeductibile.


Ce trebuie să faci

Scrie un email scurt la v.teodorescu@donna-medicalcenter.ro sau sună la 0744.333.149 (Vlad Teodorescu).
Vlad îți va mulțumi în primul rând pentru sponsorizare și îți va trimite
1. contractul
de sponsorizare pentru persoane juridice
2. datele și contul în care trebuie să faci plata (sponsorizarea) până la sfârșitul anului.

Plata este una obișnuită și va fi înregistrată contabil, la fel ca orice altă cheltuială. În momentul plății impozitului catre Stat, această sumă va fi scăzuta din totalul de plată.


Câteva detalii despre campania MSV!

În luna octombrie 2014, Donna Medical Center, Centru de Excelență în depistarea precoce a cancerului mamar și în diagnosticarea afecțiunilor mamare, și dr. Elena Claudia Teodorescu, au lansat printr-o conferință de presă campania socială Mamografia Salvează Vieți!, prin care oferă femeilor de peste 40 de ani câte o mamografie gratuită și astfel, o șansă la viața, în situația depistării precoce a unor maladii grave, cum este cancerul la sân.

În cazul cancerului mamar, este esențială depistarea cât mai precoce a maladiei, când formațiunea malignă depistată este de câțiva milimetri, de aceea este important ca mamografia și toate investigațiile specializate ale sânilor să fie efectuate într-un centru supraspecializat în depistarea cancerului mamar.

Pentru a putea beneficia de o mamografie gratuită prin campanie, beneficiarele trebuie să îndeplinească mai multe condiții:

De la debutul campaniei din octombrie 2014 și până acum, Donna Medical Center a sponsorizat integral peste 100 de mamografii gratuite. Beneficiarele au fost selectate prin tragere la sorți (cu ajutorul random.org) și au venit în centrul medical femei nu numai din București, ci și din Ploiești, Constanța, Pitesți, Brăila, ș.a.m.d., bucuroase că pot beneficia gratuit de o investigație supraspecializată care altfel nu și-ar putea-o permite și că pot astfel să fie informate asupra sănătății lor intime.

Cele mai multe doamne au primit OK-ul că sunt sănătoase . Au plecat optimiste și cu o încredere de sine crescută, fiind bucuroase că pot sta liniștite încă 1-2 ani, până la următoarea mamografie recomandată de rutină.

Din cele peste 100 de paciente beneficiare ale campaniei Mamografia Salvează Vieți! până acum, au fost diagnosticate 5 paciente cu cancer la sân. S-au efectuat gratuit și investigații suplimentare (ecografie mamară și RMN de sân) pentru confirmarea diagnosticului. Au primit în final o informație dureroasă, care însă le-a oferit o nouă șansă la viață: fără efectuarea mamografiei gratuite, ar fi aflat probabil că suferă de aceasta maladie mult mai târziu, când șansele de vindecare ar fi fost mult mai reduse.

Cele 5 paciente au acceptat diagnosticul și au efectuat mai departe intervențiile și tratamentul recomandate, în urma consultației la oncolog și la medicul chirurg.

 • Cornelia - Campania MSV, 14.09.2016

  Mă numesc Cornelia, am 53 ani si datorită unor experiențe neplăcute ale unor persoane apropiate, incepând cu vârsta de 40 ani am inceput an de an să-mi fac controale. Din punctul meu de vedere mai bine previi decât să ajungi prea târziu. Primind pe adresa de email date despre Campania dvs si eu nefăcând până acum controlul anual (din cauza unor probleme de sănătate) m-am înscris pentru mamografie cu speranța de a fi selectată. Ceea ce s-a și întâmplat. Mă bucur că am ajuns în clinica dvs și pe viitor voi solicita și alte investigații.

  Cornelia - Campania MSV, 14.09.2016

 • Lenuța - Campania MSV, 14.09.2016

  Bună ziua, mă numesc Lenuța și am făcut investigația de mamografie pentru prima dată la vârsta de 50 ani. Am căutat pe internet și am aplicat pentru o mamografie gratuită și am avut surpriza să fiu sunată a doua zi pentru a mă înștiința că am intrat in Campania Donna. Am fost plăcut impresionată de amabilitatea, promptitudinea doamnei asistente care a efectuat procedura. Personalul clinicii a fost de asemenea foarte amabil. Mulțumesc tuturor pentru această oportunitate. Dacă o să mai am nevoie cu sigurantă voi reveni si voi recomanda și altor prietene, colege Donna Medical Center. Mulțumesc!

  Lenuța - Campania MSV, 14.09.2016

 • Paulina - Campania MSV, 13.09.2016

  Mulțumesc Donna Medical Center pentru serviciile acordate. Am mare încredere în profesionalismul oamenilor de aici, în special al doamnei doctor Teodorescu Claudia pe care o vizitez anual. Am încredere în diagnosticul pus de dumneaei și sunt foarte mulțumită de faptul că tehnologia a avansat într-atat și există posibilitatea de a face mai nou mamografie cu tomosinteză, înțeleg că primim un rezultat mult mai concludent. Mulțumesc încă o dată! Țineți-o tot așa!

  Paulina - Campania MSV, 13.09.2016

 • B.D., 13.07.2016

  Vizita la doctor nu este întotdeauna o experiența plăcută, dar uneori în viață se întâmplă să ai parte de surprize. Îi mulțumesc doamnei doctor Elena Teodorescu pentru atitudinea sa caldă, dar profesionistă, pentru modul în care a reușit să transforme întâlnirea noastră într-un prilej plăcut, confortabil și prietenos. Recomand, de asemenea, și Donna Medical Center pentru personalul profesionist și modul în care își fac pacienții să se simtă ca acasă.

  B.D., 13.07.2016

 • Malvina Cservenschi, 13.07.2016

  O experiență caldă, un tratament profesionist și o energie extraordinară. Sunt lucrurile pe care le apreciez și pentru care sunt recunoscătoare. Atenția la detalii, punctualitatea, zâmbetul celor care m-au primit, mi-au vorbit la telefon și nu în ultimul rând pasiunea și căldura doamnei doctor Teodorescu Claudia au făcut ca vizita ”la doctor” să se transforme într-o experiență atât de plăcută și ”ca acasă”. Și eu iubesc să ajut! Cu drag!

  Malvina Cservenschi, 13.07.2016


Articole recomandate


Pachete de servicii la Donna Medical Center
Pachete de servicii la Donna Medical Center

Asiguratori parteneri
Clinica Traian - Foișorul de Foc

București, str. Traian nr. 234, et. 1, Sector 2 (între Calea Moșilor și Foișorul de Foc)

Clinica Pipera - Barbu Văcărescu

București, str. George Constantinescu, nr. 2-4, Sector 2 (strada dintre Fabrica de Glucoză și Dimitrie Pompeiu).

Servicii de excelență pt. Sănătatea Femeii
Servicii de Excelență
pentru Sănătatea
Femeii
Diagnostic corect, rapid și foarte important precoce
Diagnostic corect, rapid și foarte important precoce
Echipă de Medici cu Supraspecializare de 10-20 de Ani
Echipă de Medici cu
Supraspecializare
de 15-30 de Ani
Aparatură Vârf de Lance,Ultraperformantă
Aparatură
High-end,
Ultraperformantă
Verificare Anuală Completă în 60 de Minute
Verificare Anuală
Completă în
60 de Minute
Peste 80,000 de Pacienți Mulțumiți
Peste 80,000
de Pacienți
Mulțumiți
021.9732 021.9732
© Copyright 2022 Donna Medical Center. Toate drepturile rezervate. | Chestionar satisfacție pacienți | Contact
Website realizat de Triumf ® | Termeni și condiții