București, Str. Traian 234
Clinica Pipera - Str. George Constantinescu nr. 2-4, București 020339 România
Clinica Traian - Str. Traian, nr. 234
Clinica Traian - Str. Traian, nr. 234, București 024046 România
021.9732 021.9732

Ce spun pacientele

DR. CLAUDIA TEODORESCU.

Fondator Donna Medical Center

OANA PELLEA

Actriță

MALVINA CSERVENSCHI

Owner/ Jewelry Designer Malvensky

Mirela Bucovicean

Fondator Molecule F

Ileana Badiu

Managing Partner Wunderman/ Super40

Ioana Ulmeanu

Editor Coordonator Elle România

Cosmina Grigore

Patient Coach/ Consultant nutriție

Raluca Iliescu

Fondator Infrafit

Noemi Meilman

Fashion PR & Blogger

Testimoniale Clinica

« 1 2
Pagina 2 din 2

MAMOGRAFIA NU DOARE!!!

Mă numesc Maria și am 42 de ani. Am venit la Donna Medical Center pentru prima mea mamografie. Am venit extrem de speriată de poveștile auzite și fiind sigură că va fi un examen extrem de dureros, dar SURPRIZĂ! Îndrumată și bine informată de către doamna asistentă Dana Neculai, am făcut mamografia în 5 minute, FÄ‚RĂ SĂ SIMT NICIUN STROP DE DURERE.

Sunt veselă și recunoscătoare doamnei Neculai - atât de caldă, calmă și profi!

Închei cu un sfat către toate femeile:

Nu amânati și nu evitați mamografia de teamă că doare - MAMOGRAFIA NU DOARE!!!

N. M, 26.02.2016

Astăzi am petrecut unele dintre cele mai frumoase clipe alaturi de Dr. Nicolae Cristian, atunci când mi-a dat cea mai frumoasă veste, aceea că voi fi mămică de fetiță 100%.

În plus, m-a marcat profesionalismul și cunoștințele domnului doctor legate de sarcină. Mi-a oferit atât de multe informații încât acum nu mai sunt tentată să întreb în stânga și-n dreapta diverse.

Chiar plec mulțumita și lămurită!

Mulțumesc, domnule doctor!

M.L., 23.03.2016

Am venit la Donna Medical Center pentru o morfologie de trimestrul II, la Dl. Dr. Conf. Prof. Ionescu Crangu.

Investigația ecografică a fost facută cu un deosebit profesionalism și toate detaliile pe care, atât eu, cât și soțul meu, , doream să le auzim despre evoluția micuțului nostru, ne-au fost oferite.

Mulțumesc dlui Dr. pentru grija și atenția cu care mi-a monitorizat sarcina ți recomand oricărei proaspete mămici această clinică și pe medicii acesteia.

Andra, 13.10.2015

Am 32 de ani și mi s-a recomandat să completez investigațiile făcute la sân până în acest moment cu o sonoelastografie. Aveam un nodul descoperit în urmă cu 3 luni, iar sonoelastografia era esențială pentru o diagnosticare corectă prin diferențierea unui nodul mamar malign de unul benign.

Nu am stat pe gânduri! Am venit la Donna pentru că știam că aici există aparatură performantă și personal supraspecializat în diagnosticarea afecțiunilor mamare.

Am luat cea mai bună decizie. Rezultatul sonoelastografiei a fost îmbucurător, sunt bine!

Mulțumesc Donna Medical Center!

Adina, 11.01.2016

De cele mai multe ori fugim de medici și de investigațiile ginecologice, care sunt atât de importante în menținerea unei sănătăți bune.

Am ales Donna Medical Center pentru controlul anual ginecologic și pentru efectuarea testelor Babeș Papanicolau, etc.

Pe lângă ceea ce plănuiam să efectuez, am achiziționat un pachet de prevenție ginecologică pentru a beneficia la un preț bun de toate investigațiile necesare și pentru a mă asigura că sunt bine din toate punctele de vedere.

Recomand cu încredere această clinică și dragi doamne, nu ezitați să mergeți anual la medicul ginecolog pentru a vă asigura că sunteți perfect sănătoase! Mulțumesc!

D.S., 02.03.2016

Am venit la Donna Medical Center speriată de rezultatul unui test Papanicolau, care a ieșit modificat.

Medicul ginecolog mi-a recomandat să fac și o colposcopie, și în felul acesta am ajuns la o minunată doamnă doctor, și anume dna dr Leonte Laura. M-a tratat cu mare căldură, încât am simțit din prima că, orice ar fi, trebuie să existe o rezolvare. Totul a decurs cum trebuie, rezultatele au fost concludente și în final totul a fost bine.

Recomand cu caldură atât clinica, cât și pe doamna doctor Leonte!

M.A., 22.03.2016

Mă numesc Doina, am 38 de ani și azi am venit pentru prima dată la Donna Medical Center pentru o colposcopie.

m-am programat la Dr. Iurco Lucia și sunt foarte mulțumită de amabilitatea și profesionalismul dânsei. Sunt foarte surprinsă că nici măcar nu a durut deloc. De acum Dr. Iurco va fi medicul meu ginecolog.

Muțumesc!

Doina, 22.03.2016

Inițial, am optat pentru un simplu consult, însă a fost nevoie de investigații suplimentare, astfel am optat pentru PACHETUL DONNA GINECOLOGIE la indicațiile medicului ginecolog. Acest pachet include toate investigațiile necesare pentru depistarea celor mai comune afecțiuni ginecologice și în plus vine și cu o reducere importantă. Recomand tuturor femeilor să opteze pentru acest pachet anual pentru a fi sigure ca sunt bine!

Mulțumiri doamnei doctor Irina Oproiu pentru profesionalismul cu care am fost tratată și fetelor de la recepție pentru promptitudine în stabilirea unor programări cât mai curând!

Andreea, 25.01.2016

În anul 2011 am făcut prima mamografie. Experiență total neplăcută. A fost foarte dureroasă, ambii sâni m-au durut îngrozitor.

În acest an am ales să aleg serviciile clinicii Donna, la recomandarea prietenilor și a colegilor.

Recunosc că a fost o alegere bună. Înainte de a merge la examenul mamografic, am vorbit cu o doamnă care m-a sfătuit și îndrumat, asigurându-mă ca mamografia nu este grea. Doamna Cristina care mi-a realizat mamografia - o doamnă caldă din toate punctele de vedere. Nu m-a durut absolut deloc. Totul a fost ok! [...]

Mariana, 19.01.2016

Sunt pacienta doamnei doctor Teodorescu Claudia din anul 2010, datorită doamnei doctor am reușit să depistez boala în anul 2013. Îi datorez mulțumiri și recunoștință pentru amabilitatea, profesionalismul și delicatețea sa, precum și pentru răbdarea față de pacienți. Aceleași mulțumiri adresez și doamnei Dana, pentru delicatețea și blândețea în efectuarea mamografiei.

Mulțumesc întregului colectiv al clinicii Donna, clinică pe care o recomand prietenelor mele care au probleme de sănătate.

B. F., 15.01.2016

[...] M-am bucurat să văd personalul amabil, curățenie și flori, multe flori. O atmosferă caldă, plăcută! Dna Doctor si Dl Doctor au fost extrem de atenți, am vorbit despre problemele mele din trecut, ne-am împrietenit și totul a fost O.K. Domnișoarele de la recepție, foarte amabile, atente, la fel și asistentele. Cu siguranță voi reveni și voi trimite aici toate prietenele mele.

Liliana, 13.01.2016

Mulțumesc mult personalului Clinicii Donna: Dl Dr. Voinea, Dna Dr. Teodorescu, Dna Dr. Ianculescu, Dna asistentă Cristina, care au format o super echipă și m-au ajutat să trec cu bine peste boala ce acum trei ani credeam că mă va doborî (cancer mamar st.II A, mastectomie stângă). Profesionalismul dânșilor m-a făcut ca azi să cred că sunt o învingătoare...Astăzi sunt sănătoasă, mi-am reluat profesia și am chef de viață.

Antoanela, 12.01.2016

Doamnelor, dacă aveți ezitări să mergeți la un control medical însoțit de o mamografie de teama durerii, este doar din cauza unei experiențe anterioare care v-a traumatizat pe dumneavoastră sau pe alte persoane din anturajul domneavoastră.
Azi, 17.12.2015, la Donna Medical Center, am avut bucuria să fac o mamografie executată de dna asistentă Cristina, care mi-a infirmat ideea preconcepută despre această investigație ca fiind dureroasă.

Marița, 17.12.2015

Într-adevăr a meritat!

O clinică minunată, curată, cochetă, cu tentă feminină specifică domeniului pe care îl tratează: sănătatea și starea de bine a femeii. Impecabil serviciu, personal deosebit, aparatură performantă!
În concluzie: Minunat!

T.D., 24.11.2015

Fiind prima mamografie, bazată și pe experiența prietenelor, care mi-au spus că doare îngrozitor, am venit, bineînțeles, un pic încordată.
Profesionalismul și amabilitatea personalului, dublat și de experiență, au făcut ca această analiză să fie una ca orice alt examen radiografic: niciun pic de durere, simple ”poze” pe filmul radiologic și o impresie de nota 10.

Simona, 19.11.2015

Să veniți la Donna Medical Center pentru mamografie, să nu vă fie teamă de durerea procedurii pentru că nu doare nici fizic, nici psihic, asta pentru că personalul este mai mult decât comunicativ și aplecat spre pacient. Am fost la dna Cristina, care cu felul de a fi a rezolvat 50% din teama pe care o aveam [...]

D.D., 30.10.2015

Am pășit în Donna Medical Center cu inima bubuindu-mi în piept, tremuram toată... mă gândeam - „am cancer, ce mă fac, am 2 copii minori”
Încă de la recepție am fost întâmpinată cu zâmbetul pe buze, mi s-a insuflat încredere, iar doamnă asistentă Cristina un om desăvârșit, dincolo de profesionalism, emană căldură, încredere, speranță.
M-am mai liniștit, am altă stare chiar înainte de a intra la dna dr. Teodorescu.
Mulțumesc echipei și sunt recunoscătoare că existați!

Mirela, 19.10.2015

„Profesionalism” - acesta este cel mai important lucru.O idee perfectă pentru o întâlnire numai pentru femei.
Un mediu în care tot personalul este extrem de amabil, încearcă să-ți creeze confortul necesar să-ți schimbe starea de fapt! Vin cu mare încredere, am recomandat și voi recomanda cu responsabilitate femeilor să vină la DONNA.
Mulțumim! Åži mult succes!

R.B., 12.10.2015

În data de 09.10.2015 am fost la control ginecologic preventiv. Dna. Angelica-Daniela Tulpan a demonstrat un profesionalism desăvârșit și m-a impresionat prin delicatețea și calmul cu care m-a consultat.
Felicitări și vă mulțumesc!

M.S., 09.10.2015

Mă numesc, Elizabeta și am făcut mamografie la sugestia dnei doctor Beatrice.
Inițial, am avut programare pentru ecografie, deoarece acum doi ani am făcut (la Colțea) mamografie și m-a durut foarte tare, de aceea evitam acest control. Vreau să subliniez faptul că nu am simțit absolut nici o durere, în mod sigur datorită asistentei specialiste, Cristina, care a dat dovadă de multă răbdare și profesionalism.
Sigur o recomand cu multă căldură și voi reveni sigur în acest loc peste doi ani.

Elizabeta, 07.10.2015

Este a doua oară când vin la Donna Medical Center. Am ales această clinică pentru dna doctor Claudia Teodorescu, care mi-a fost recomandată de 3 medici pentru monografierea sânilor. Sunt foarte mulțumită de serviciile oferite [...]. De asemenea, fac un apel către doamnele care au orice suspiciune asupra sânilor. Mergeți la control. Controlați-vă aflați și să știți ce este cu corpul dvs. O persoană informată este o persoană puternică și poate să-și mențină sănătatea. Succes!

Nadina, 01.10.2015

Cu toată sinceritatea pot spune numai lucruri minunate despre această echipă de profesioniști. Datorită dnei Doctor Elena Claudia Teodorescu a fost depistat și al doilea nodul de aproximativ 3-4 mm. Iar intervenția chirurgicală a mers la sigur.
De asemenea, plăcut surprinsă am rămas și de amabilitatea și profesionalismul dnei asistentă la efectuarea mamografiei.
Le mulțumesc din suflet și le doresc succes în continuare.

S.S., 28.09.2015

De anul trecut tot vin în acest centru și am fost plăcut surprinsă de modul în care mi-au acordat atenție domnișoarele/doamnele de la recepție, dna doctor Teodorescu la care am fost deja de două ori pentru ecografie mamară, domnul doctor Horațiu Haradja, la care am venit și astăzi pentru interpretarea analizelor. [...] Sunteți profesioniști cu toții! Felicitări pentru munca pe care o prestați pentru noi, pacienții!
Mulțumesc foarte mult!

Diana, 23.09.2015

Azi am beneficiat de serviciile MINUNATE ale clinicii Donna Medical Center! Profesionism, calitate, dăruire pentru doamnele care trec pragul acestei clinicii. Comunitatea Lyoness din cadrul căreia DONNA MEDICAL CENTER face parte, are un mare câștig! Va mulțumim LYONESS și Donna Medical Center, nu în ultimul rând Dna Doctor Claudia Teodorescu!

V.D., 08.09.2015

Sunt profesor dr. Adriana și mă aflu pentru prima dată în clinica dumneavoastră. Am fost plăcut surprinsă să întâlnesc aici oameni calzi, educați, cu grijă pentru pacient, cu respect pentru cei din jur.
De asemenea, am fost impresionată de amabilitatea, căldură, dedicația și profesionalismului doamnei dr. Claudia Teodorescu și a echipei sale.
Aș dori să menționez și numele doamnei asistent Angelica Tulpan al cărei comportament și grijă față de pacient sunt ireproșabile.
Mă voi întoarce cu drag și încredere în clinica dumneavoastră și de asemenea, o voi recomanda fără ezitare prietenilor și colegilor.

Adriana, 04.09.2015

Dna. Asistenta Cristina Bira este un om profesionist care a dovedit, contrar celor știute și auzite în piața despre disconfortul unei mamografii, că știe să facă nu numai nedureroasă această investigație, ci și plăcută.

Explicații logice, tehnica și experiența personală m-au făcut să admir dedicarea și să tratez relaxată aceasta ‘’analiză’’.

Felicitări!

J.A., 06.08.2015

Mă numesc Rodica, am făcut mamografie pentru prima oară astăzi 02.07.2015, deși nu am o problemă anume în vedere. Faptul că am auzit despre clinica d-voastră, am citit referințe și toate erau numai de bine, m-au convins să fac programare pentru un ”Pachet Donna” având în vedere că am trecut de 40 de ani și m-am gândit că este bine atât pentru mine, cât și pentru familia mea să previn dacă există ceva.
Pentru prima experiență de acest gen am venit plină de emoții dar prin amabilitatea, căldura și profesionalismul dnei Cristina totul a decurs foarte repede și ușor!
Recomand cu mare drag.

Rodica, 02.07.2015

PROFESIONALISM, DELICATEȚE, ATMOSFERĂ CALDĂ, GRAD ÎNALT DE COMUNICARE CU PACIENTUL.
FELICITÄ‚RI ȘI MULȚUMESC!
De curând am apelat la serviciile acestui centru pentru ecografie mamară la Dna. Dr. Teodorescu. Mi-a recomandat și o mamografie. Ambele consultații au fost excelente! Deși cu frica în sân, m-am simțit confortabil și respectată.
Aceeași atitudine pozitivă a avut-o și Dna. Asistenta Neculai.
Și încă o dată, apreciez foarte mult gradul înalt de comunicare!

Marinela, 01.07.2015

În urma unui concurs desfășurat pe blogul Simonei Tache am câștigat un consult și un test Papanicolau la clinica dumneavoastră. [...] Nu este prima dată când merg într-o clinică privată, dacă mă gândesc bine, de fapt, toate consultațiile ginecologice de până acum au fost în clinici private. Din punctul meu de vedere, ce vă diferențiază față de experiențele pe care le-am avut până acum sunt timpul redus de așteptare și atmosfera foarte plăcută. Medicul Horațiu Haradja a fost foarte amabil, a avut răbdare să îmi explice ca să pot înțelege [...].

Mulțumesc!

E.D., 24.06.2015

Am venit pentru prima dată la Donna Medical Center aflând de pe internet despre acest centru de excelență. În primul rând,[...]doresc să menționez că mi-a plăcut de când am vorbit la telefon cu doamna care mi-a făcut programarea deoarece avea o voce caldă și blândă și a fost foarte atentă să mă programeze cât mai repede cu putință fiindcă îmi doream să realizez analiza cât mai repede. Nu în ultimul rând, doresc să îi mulțumesc doamnei doctor pentru toată grija și atenția cu care m-a consultat și care chiar dacă nu aveam programare, mi-a făcut și ecografie de tiroidă deoarece eram îngrijorată.
Vă mulțumesc pentru toate cuvintele frumoase și pentru toată grija!

A.I., 19.06.2015

Totul la superlativ! Într-o clipă mi s-a schimbat viața. Doamna doctor Teodorescu Claudia are o putere de neîntâlnit, convingerea cu care vorbește, profesionalismul de care dă dovadă, mă face să cred că încă avem doctori de încredere. Mă bucur și sunt fericită că am întâlnit-o pe Dr. Teodorescu Claudia. Nu am și nu găsesc cuvintele potrivite să-i mulțumesc doamnei doctor. Îi doresc multă multă sănătate și să fie alături de noi cât mai mult. Avem nevoie de așa medici. Mii de mulțumiri!

Nuți, 27.05.2015

Minunat! Zbor și îmi vine să zburd ... Am ajuns la Donna după 2 ani de incertitudine, după ecografii și mamografii din 3 în 3 luni, după plânsete și suferință în familie, după diagnosticul: urgent operație sân drept, suspectă de cancer, ganglioni măriți axilă dreaptă, certată că ”formațiunea mea” a ajuns la 13/8,5 mm din neglijența mea [...] Ajung la Donna - calm, liniște, bunăvoință, interes pentru mine ca femeie încă din recepție. Sunt strigată fix cu 2 minute înainte de ora stabilită. Dna. Dr. Teodorescu, calmă, zâmbet cald [...] nu comentează celelalte diagnostice, sunt bine, sunt ușoare probleme, dar fără să-mi fac griji. Deci, 2 ani de suferință inutilă...

F.S., 27.05.2015

Ca medic psihiatru, având o vârstă de 66 de ani, cu 40 de ani de experiență, felicit din toată inima personalul de la Donna Medical Center, pentru profesionalismul desăvârșit, starea de relaxare creată înainte, în timpul investigațiilor, perioadă în care noi, femeile, suntem foarte crispate. Felicitări pentru că avem doctori ca dna Elena Claudia Teodorescu [...] și asistente ca dna Cristina Bâra.[...] Totul a început din ziua în care telefonic am făcut programarea cu glasul dulce al funcționarelor de la recepție - Alexandra Marinescu, Alexandra Dobrin și Mihaela Stoica. [...]

Dr. Antoneta, 25.05.2015

Am făcut prima mamografie din viața mea. Am ales să o fac la Centrul Medical Donna. Auzisem multe lucruri foarte bune despre acest centru medical așa că m-am dus cu mare încredere, dar și cu ceva emoții. Mamografia - o investigație dureroasă? Nicidecum. Atmosfera liniștită și prietenoasă te face să te simți în siguranță. Cristina, tehnicianul care mi-a făcut investigația a fost extrem de răbdătoare și m-a făcut să mă simt extrem de relaxată și plină de încredere. Următoarea investigație mamografică (și nu numai) o voi face tot aici. Mulțumesc, Donna!

C.S., 21.05.2015

Nu știu cu ce aș putea începe. Am foarte multe de spus. Vin la Donna Medical Center de când s-a înființat. La dna Dr. Teodorescu de 7 ani. Am gasit aici un colectiv foarte bun și profesionist. La început am venit cu teamă, dar aceasta mi-a dispărut din momentul în care am întâlnit aceste fete drăguțe. Despre dna Dr. Teodorescu nu știu ce să spun mai întâi. Este un doctor bun, profesionist cu un suflet mare și pentru fiecare are o vorbă bună. Într-un cuvânt- o IUBESC [...] Vă mulțumesc că existați!

Luminița, 14.05.2015

Numele meu este Camelia, am 45 de ani și eram speriată că mi s-a recomandat să fac o mamografie. Am discutat cu prietenele și mi-au spus că este dureroasă. Când am înaintat doamnei director cererea de concediu, explicându-i că trebuie să fac o mamografie, m-a întrebat de ce o fac, că este dureroasă. M-am liniștit aici, unde am realizat că mamografia este doar...IMPORTANTĂ. Aici am aflat fără durere că mamografia trebuia făcută de la 40 de ani. [...]

Camelia, 5.05.2015

[...] Intru la mamografie și fac cunoștință cu d-na Cristina și toate temerile mele au dispărut - reușește să îmi dea sentimentul că îi pasă cu adevărat de mine și de fricile cu care am venit. [...] Urmează întâlnirea cu d-na dr.Teodorescu [...] are răbdare și îmi propune mai multe investigații ca să se asigure că diagnosticul este corect și eu sunt clarificată asupra oricărui aspect. [...] Dacă citiți aceste rânduri și sunteți tot la prima vizită în centru, sper să vă fi ajutat să depășiți orice teamă și emoție negativă - pentru că aici veți fi pe mâini bune, indiferent de situația cu care vă confruntați.

A.A., 23.04.2015

O cunosc pe doamna doctor Teodorescu Elena de aproape 20 de ani. Este o profesionistă și o admir pentru dăruire și tenacitate. Centrul medical pe care l-a realizat este un exemplu [...]
De la intrare ești întâmpinat cu condescendență și atenție, cu culoarea și ambientul necesar oricărui pacient care are nevoie de relaxare. Felicitări pentru tot ce reprezintă Donna Medical Center.

E.L., 22.04.2015

Mulțumesc d-nei dr. Teodorescu pentru întregul suport oferit de-a lungul multor ani de când am avut șansa să o întâlnesc. Profesionalismul și amabilitatea dumneaei m-au convins că și în România există MEDICI, OAMENI pe care te poți baza. Mulțumesc, de asemenea, personalului Donna Medical Center pentru promptitudinea și amabilitatea deja notorii. Eu, mama și fiica mea suntem pacientele clinicii și o recomand de fiecare dată cu căldură [...] Vă felicit pentru calitatea actului medical!

Ileana, 2.04.2015

”Gândește-te la Pachetele Donna ca la niște formule de prevenție medicală anuală ce ne permit să identificăm precoce orice afecțiune ginecologică sau mamară, înainte să dea simptome și complicații. Te rog, nu-ți lăsa sănătatea la voia sorții! Fă-ți o verificare anuală completă în 60 de minute și fii sigură că ești bine!”

Dr. Elena Claudia Teodorescu, Doctor în Științe Medicale


Am venit la clinica dvs. cu multă încredere și speranță, pentru a afla un diagnostic exact și a-mi înlătura suspiciunile. Acest lucru s-a și întâmplat prin profesionalismul deosebit al doamnei dr. Teodorescu și al doamnei asistente care a făcut mamografia,dovedind o grijă specială pentru pacient asigurându-l și efectuându-i investigația fără niciun fel de durere fizică. [...]

C.P., 24.03.2015

Centrul Medical Donna nu are nevoie de publicitate, pacienții se reîntorc întotdeauna cu încredere și cu inima deschisă. [...] Profesionalismul și perfecțiunea în detalii a dnei Claudia Teodorescu au fost unicate. Voi reveni în curând pentru noi investigații cu cele mai bune gânduri de încredere și cât mai puține emoții posibile.Irina, 23.03.2015

Anual și de câte ori a fost necesar am călcat cu încredere pragul Centrului Medical Donna. Mă număr printre primii pacienți, de la înființarea centrului. [...] Mulțumesc doamnei doctor Teodorescu pentru serviciile oferite, pentru calmul și răbdarea de a examina și aplica actul medical. [...] Avem nevoie de serviciile voastre și vă mulțumim că sunteți alături de noi, indiferent de rezultatele optimiste sau nu.

Monica, 12.03.2015


Regăsești o atmosferă benefică nouă, oamenilor cu probleme de sănătate, simți că ești tratat ca un om. Doamna Dr. Teodorescu este deosebită prin calmul, răbdarea și căldura sufletească cu care explică. Iar fetele de la recepție…risipesc orice îngrijorare mentală a noastră (a pacientelor) cu zâmbetul lor.

Kati, 19.03.2015

Doamna Dr. Teodorescu Claudia este cea mai bună, cea mai profesionistă din câte doctorițe am întâlnit. Pune suflet, explică, are răbdare maximă ca să înțelegi termenii medicali. Eu am ajuns cu o mare frică și cu 7 kg date jos de la stres. [...] După ce mi-a spus rezultatul mamografiei ca să mă poată scoate din panică mi-a mai făcut încă o dată ecografie. Este fantastică! O să rămân fidelă. [...]

C.N., 13.03.2015

Cum era și firesc nu este prima mamografie pe care o efectuez, dar este prima la Donna și mult mai important, este prima cu Cristina. Nu există termen de comparație, nu este nici un stres, nici o durere, nici o neplăcere. Cu Cristina este o investigație plăcută și relaxantă și cu siguranță voi reveni de câte ori mai este nevoie, liniștită și fără griji. [...]

Diana

Am 34 de ani. Cu doi ani în urmă am fost diagnosticată cu cancer la sân. La Donna Medical Center am auzit prima dată cuvintele care aveau să-mi schimbe viața [...] Donna Medical Center mi-a fost și îmi este alături de la prima diagnosticare atât prin controale regulate dar și prin consilierea de grup și sfaturilor oferite prin intermediul newsletter-ului.

B.S, 26.02.2015

Doresc să mulțumesc pe această cale clinicii Donna, întregului personal medical și în mod deosebit doamnei dr. Teodorescu, care a dat dovadă de respect deosebit față de pacient, professionalism și căldură. De asmenea, doresc să-I mulțumesc și doamnei Asistente care a o relație inter-umană cu pacientul, rar întânită. [...] Vă voi recomanda și altor pacente cu cea mai mare încredere.

V.S., 26.02.2015

Am 29 de ani și vin la Donna Medical Center de 3 ani. Am ales să îmi fac ecografiile mamare aici în urma unui control făcut de o persoană nepotrivită care mi-a spus că am un nodul. [...] Mi-a plăcut cum a lucrat și că a fost foarte atentă. S-a dovedit chiar că nu aveam un nodul. Din cauza faptului că există cazuri în familia mea, îmi fac an de an consult la doamna Teodorescu.

I.D., 19.02.2015

Am venit cu o ecografie plină de ”formațiuni suspecte” și am plecat liniștită și cu zâmbetul pe buze. Contează unde faci ecografia și competențele medicului. Să afli că ești bine este minunat! Trebuie atenție și încredere când îți alegi medicul. D-na dr. Elena Claudia Teodorescu este minunată! Mi-a dat cea mai bună veste de după nașterea bebelușului meu!

P.L., 11.08.2014


Multumim Donna Medical Center! A fost minunat astăzi! Ne-am văzut pentru prima dată bebelușul! A fost extraordinar de frumos, iar aici la voi totul este de poveste! De la flori până la fetele frumoase și drăguțe de la recepție, iar personalul medical este excepțional! Dr. Ionescu-Crângu este un om excepțional, n-am mai văzut atâta grijă și răbdare nicăieri!

Florentina, 06.05.2014

« 1 2
Pagina 2 din 2

Articole recomandate


Pachete de servicii la Donna Medical Center
Pachete de servicii la Donna Medical Center

Asiguratori parteneri
Clinica Traian - Foișorul de Foc

București, str. Traian nr. 234, et. 1, Sector 2 (între Calea Moșilor și Foișorul de Foc)

Clinica Pipera - Barbu Văcărescu

București, str. George Constantinescu, nr. 2-4, Sector 2 (strada dintre Fabrica de Glucoză și Dimitrie Pompeiu).

Servicii de excelență pt. Sănătatea Femeii
Servicii de Excelență
pentru Sănătatea
Femeii
Diagnostic corect, rapid și foarte important precoce
Diagnostic corect, rapid și foarte important precoce
Echipă de Medici cu Supraspecializare de 10-20 de Ani
Echipă de Medici cu
Supraspecializare
de 15-30 de Ani
Aparatură Vârf de Lance,Ultraperformantă
Aparatură
High-end,
Ultraperformantă
Verificare Anuală Completă în 60 de Minute
Verificare Anuală
Completă în
60 de Minute
Peste 80,000 de Pacienți Mulțumiți
Peste 80,000
de Pacienți
Mulțumiți
021.9732 021.9732
© Copyright 2021 Donna Medical Center. Toate drepturile rezervate. | Chestionar satisfacție pacienți
Website realizat de Triumf ® | Termeni și condiții