, , ,
Clinica Pipera - Str. George Constantinescu nr. 2-4, București 020339 România
Clinica Traian - Str. Traian, nr. 234, București 024046 România
021.9732 021.9732

Ziua sanselor la viata 2021
4 (pagina) - Ziua_Sanselor_la_Via_90727.jpg
5 (pagina) - Ziua_Sanselor_la_Via_75910.jpg

Luna Octombrie este recunoscută la nivel global drept
luna conștientizării în ceea ce privește importanța luptei împotriva
cancerului de sân.Cu această ocazie, eu, împreună cu echipa de specialiști ai Donna Medical Center, Centru de Excelență în Imagistica Sânului, dorim să subliniem importanța investigațiilor imagistice de rutină ale sânilor, ce ne permit nouă, medicilor, să depistăm precoce orice posibilă modificare la nivelul acestora, înainte de a se face simțită la autopalpare.

Știați că simptomele cancerului mamar apar la cel puțin 2 ani de la debutul afecțiunii maligne, când, de multe ori, poate fi prea tarziu? În acest sens, este imperativ ca femeile sub 40 de ani să-și efectueze anual o ecografie mamară, iar cele peste vârsta de 40 de ani să meargă la mamografia de screening.

În România, lipsa unui program național de screening al cancerului de sân, precum și insuficienta educație pentru controalele de prevenție rezultă într-o statistică alarmantă:
Doar 1,3% dintre cazuri sunt diagnosticate în stadiile incipiente 0 și 1. Diagnosticarea în fazele târzii ale bolii face ca în țara noastră cancerul de sân să aibă o rată de mortalitate de peste 30%, deși ar putea fi vindecat în peste 94% din cazuri, atunci când este depistat precoce.

Misiunea Centrului nostru de Excelență în Imagistica Sânului a fost, este și va fi întotdeauna să oferim un diagnostic corect, precoce și de încredere. Astfel, am reușit să construim la Donna Medical Center echipa cu cea mai bogată experiență în diagnosticarea patologiei sânului din România, oferind peste 200.000 de diagnostice în sfera afecțiunilor mamare.

În luna octombrie 2021, cu ocazia împlinirii a 10 ani de la înființarea Donna Medical Center, am dorit să “dăm înapoi” comunității de femei care s-a format în jurul nostru și care a avut încredere în noi.
De aceea lansăm campania socială  „Ziua Șanselor la Viață” - Sâmbătă, 23 octombrie, o zi specială în care, cu implicarea pro bono a echipei noastre medicale, vom oferi gratuit câte o evaluare imagistică de rutină a sânilor pentru 100 de femei, mai specific o mamografie digitală cu tomosinteză sau o ecografie mamară, în funcție de vârstă.

Astfel, încurajez toate femeile care nu au beneficiat în ultimii 2 ani de o verificare amănunțită a sânilor să se înscrie în campania „Ziua Șanselor la Viață” ce se va desfășura pe 23 octombrie 2021.

#MergiLaControl
așa Ești stăpână pe sănătatea ta.

Dr. Elena Claudia Teodorescu
fondator Donna Medical CenterCum te înscrii?

Condițiile esențiale pentru participarea la „Ziua Șanselor la Viață” sunt:

  • Să nu mai fi făcut o mamografie sau ecografie mamara în ultimii 2 ani;
  • Să ai minim 30 de ani - până în vârsta de 30 de ani considerăm că un consult ginecologic anual ce include palparea și inspectarea sânilor este suficient (cu excepția cazurilor cu istoric familial de cancer la sân);
  • Să poți veni în clinica noastră din București, str. Traian nr. 234, în data de 23 octombrie, sâmbătă, atunci când medicii și întreaga noastră echipă se va aduna pentru a desfășura acest eveniment deosebit, împreună cu voi.

Dacă îndeplinești condițiile de mai sus:3 (pagina) - Ziua_Sanselor_la_Via_61529.jpg

Pasul 1: Alătură-te grupului nostru de Facebook, "Ești stăpână pe sănătatea ta – Luptăm Împreună Împotriva Cancerului la Sân", pentru a deveni membru.

 Mergi către grup

 

Prin acest grup vei avea acces la sfaturi direct de la specialiștii Donna Medical Center, informații utile cu privire la prevenția și diagnosticul cancerului de sân, o comunitate puternică de femei ce luptă împotriva acestei afecțiuni și nu în ultimul rând un spațiu sigur în care vei găsi susținerea de care ai nevoie prin intermediul schimbului de experiențe reale.

2 (pagina) - Ziua_Sanselor_la_Via_69083.jpg

Pasul 2: Dă SHARE postării de pe grup despre „Ziua Șanselor la Viață”, pentru ca și alte femei să afle de această comunitate și campanie.

Pasul 3:Completează următorul formular și asigură-te că ai bifat acordul GDPR pentru a putea să te contactăm dacă te afli printre cele 100 de femei care vor beneficia de investigații gratuite* efectuate de medicii noștri specializați în Imagistica Sânului.

*extragerea se va efectua pe data de 20.10.2021 în mod aleatoriu, iar participantele extrase vor fi contactate de Donna Medical Center pentru programare.

Formular de înscrieri.


* toate câmpurile sunt obligatorii1 (pagina) - Ziua_Sanselor_la_Via_32785.jpg

Despre Donna Medical CenterDonna Medical Center a fost fondată în 2011, din dorința doamnei Dr. Elena Claudia Teodorescu, medic radiolog specializat în Imagistica Sânului, de a înființa o clinică dedicată sănătății femeii, un loc unde fiecare femeie să poată beneficia de o evaluare profesionistă a stării de sănătate, să fie sigură că este bine, într-un cadru cald, intim și primitor, care să o ajute să se relaxeze și să scape de anxietatea tipică vizitelor medicale.

Donna Medical Center înseamnă astăzi 2 clinici medicale ce reunesc Centrul de Excelență în Imagistica Sânului, Centrul de Imagistică Avansată, Centrul specializat de
Ginecologie și Obstetrică, precum și alte specialități medicale complementare.

Misiunea centrului este de a oferi pacienților săi un diagnostic de expert, sigur, precoce și de încredere, astfel încât aceștia să nu mai necesite o a doua opinie medicală. Acest deziderat este posibil prin construcția unor echipe de medici supraspecializați în diferite nișe medicale, ce beneficiază de dotări tehnologice lider mondial, precum mamograful digital 3D cu tomosinteză Hologic sau aparatul RMN 3 Tesla Siemens Magnetom Vida, atingând astfel cel mai înalt standard în
diagnosticul avansat al cancerului de sân, cancerelor genitale, precum și al altor afecțiuni complexe.

Am reușit pentru că acolo unde ceilalți văd limite, noi găsim soluții.

Pentru că punem sinceritate în parteneriatul cu pacienții noștri.

Și drumul nostru este abia la început.

Donna Medical Center. Ești stăpână pe sănătatea ta.


Mergi către siteClinica Traian - Foișorul de Foc

București, str. Traian nr. 234, et. 1, Sector 2 (între Calea Moșilor și Foișorul de Foc)

Clinica Pipera - Barbu Văcărescu

București, str. George Constantinescu, nr. 2-4, Sector 2 (strada dintre Fabrica de Glucoză și Dimitrie Pompeiu).

Servicii de excelență pt. Sănătatea Femeii
Servicii de Excelență
pentru Sănătatea
Femeii
Diagnostic corect, rapid și foarte important precoce
Diagnostic corect, rapid și foarte important precoce
Echipă de Medici cu Supraspecializare de 10-20 de Ani
Echipă de Medici cu
Supraspecializare
de 15-30 de Ani
Aparatură Vârf de Lance,Ultraperformantă
Aparatură
High-end,
Ultraperformantă
Verificare Anuală Completă în 60 de Minute
Verificare Anuală
Completă în
60 de Minute
Peste 80,000 de Pacienți Mulțumiți
Peste 80,000
de Pacienți
Mulțumiți
021.9732 021.9732
© Copyright 2022 Donna Medical Center. Toate drepturile rezervate. | Chestionar satisfacție pacienți | Contact
Website realizat de Triumf ® | Termeni și condiții