, , ,
Clinica Pipera - Str. George Constantinescu nr. 2-4, București 020339 România
Clinica Traian - Str. Traian, nr. 234, București 024046 România
021.9732 021.9732
Donna Medical Center » Servicii Medicale » Chirurgie » Chirurgie Oncologică

Chirurgie Oncologică

LANSĂM SERVICIILE DE CHIRURGIE MAMARĂ ȘI GINECOLOGICĂ!


La începutul acestui an, ne-am făcut promisiunea de a reuși să oferim pacientelor noastre servicii complete în ceea ce privește afecțiunile mamare și ginecologice. Suntem deja recunoscuți pentru misiunea de a diagnostica precoce și corect, pe care o îndeplinim cu succes din 2011: din faza de diagnostic și până la recomandarea pașilor de tratament, monitorizăm constant starea pacientelor noastre, ca să fim siguri că sunt bine. Prin experiența și supraspecializarea academică a medicilor și tehnologie de ultimă generație, am devenit opțiunea de încredere a peste 200.000 de femei pe care le-am diagnosticat corect, la timp și cărora le-am salvat, poate, viețile.


Pachete Promotionale - pret avantajos

Mamografie digitala - pret avantajos


Începând de acum, Donna Medical Center oferă, prin Dr. George Iancu, servicii de excelență în chirurgia mamară și ginecologică. Dr. George Iancu este Medic Primar Obstetrică-Ginecologie, lector universitar în cadrul Universității de Medicină și Farmacie „Carol Davila”, București, Doctor în Științe Medicale și are competențe și supraspecializare în chirurgia oncologică, uroginecologică și laparoscopică, precum și atestate pentru ultrasonografie ginecologică, colposcopie și histeroscopie. 

Domnul doctor are un CV impresionant și o experiență profesională acumulată în peste 10 ani de zile la  Spitalul Filantropia. Realizările academice sunt deosebite, Dr. George Iancu fiind cadru universitar al UMF „Carol Davila” și obținând o serie de supraspecializări la instituții prestigioase din străinătate, precum Spitalul asociat Universității Yale, Statele Unite ale Americii, Spitalul St. George din Londra și Spitalul asociat Universității Carol din Praga. Pe lângă realizările profesionale acumulate, domnul doctor Iancu deține calități indispensabile pentru un medic, precum empatie, spirit de observație și atenție la detalii, dedicare și comunicarea permanentă cu pacienții. Acesta este principalul motiv pentru care ne-am dorit să demarăm acest proiect important împreună cu dumnealui, am vrut să facem cu adevărat medicină în slujba oamenilor și să salvăm vieți. 

Din 2007 până în 2012, domnul doctor și-a desfășurat activitatea ca medic rezident obstetrică-ginecologie în Spitalul Filantropia. Între 2012 și 2013 a activat ca membru al secției de uroginecologie a Spitalului St. George din Londra, iar din 2013 ca medic specialist în cadrul spitalului Filantropia, în 2017 fiind încadrat ca medic primar. Experiența dobândită prin efectuarea a peste 1500 de intervenții chirurgicale ginecologice ca prim operator în cadrul Spitalului Filantropia îl recomandă ca pe un profesionist în mâinile căruia orice pacient își poate încredința sănătatea.

Intervențiile chirurgicale abordate acoperă patologia ginecologică benignă, dar și malignă, cu abord atât clasic, deschis, cât și histeroscopic sau laparoscopic; de asemenea, domnul doctor se remarcă și în chirurgia sânului, de la mastectomia radicală până la tehnicile conservatoare, inclusiv identificarea și excizia ganglionilor santinelă, procedură obligatorie în prezent pentru stadiile de boală incipiente.


ÎNTREBĂRI FRECVENTE

Care sunt pașii pe care trebuie să îi urmez dacă doresc o programare la Dr. George Iancu pentru Chirurgie Mamară sau Ginecologică?

Înainte de a programa intervenția chirurgicală în sine, este necesară efectuarea unei consultații la Dr. George Iancu, pentru ca dumnealui să înțeleagă istoricul pacientului și să obțină o înțelegere în profunzime a cazului. În urma concluziilor, domnul doctor va recomanda cea mai bună soluție, în funcție de specificul fiecărei situații în parte, conturând diagnosticul complet al afecțiunii și oferind soluțiile terapeutice optime, explicând beneficiile și riscurile asociate fiecărui act medical.

Dl. Dr. Iancu George oferă consultații în fiecare joi și sâmbătă la Donna Medical Center Traian, iar pentru programare, ne puteți contacta la numărul de call center (021) 9732.


Unde se va desfășura intervenția? Deține Donna Medical Center un Centru de Chirurgie?

Deși nu avem încă un centru de chirurgie în incinta clinicilor noastre, am încheiat un parteneriat cu spitalul Provita (Agricultori), care ne pune la dispoziție spațiul și toată infrastructura de specialitate necesară. Alegerea Provita a avut ca principal argument siguranța actului medical, garantată de serviciul de anestezie și terapie intensivă performant și de prezența serviciului de gardă, asigurând astfel o îngrijire corespunzătoare a pacientului atât în timpul intervenției chirurgicale, dar și o supraveghere corectă a pacientului după efectuarea actului chirurgical. Pacientul va fi reevaluat de echipa chirugicală postoperator până la momentul externarii, pentru supravegherea corectă a evoluției clinice.

Domnul Dr. George Iancu va efectua consultațiile în cabinetul din DMC Traian, urmând ca intervențiile chirurgicale să se desfășoare în spitalul Provita din București, strada Agricultori 82.

Cum mă pregătesc pentru efectuarea unei investigații chirurgicale?

Vino la consultație cu toate documentele medicale anterioare ce au legătură cu patologia investigată (analize, examene de imagistică, etc.) și oferă informații despre istoricul tău medical. Toate acestea îl vor ajuta pe domnul Dr. Iancu să obțină o înțelegere profundă a cazului tău.


 

VINO LA DONNA MEDICAL CENTER PENTRU SERVICII DE CHIRURGIE DE CHIRURGIE MAMARĂ ȘI GINECOLOGICĂ!

Din 2011 și până acum, ne-am câștigat reputația de Centru Medical de Excelență, oferind un diagnostic corect, precoce și rapid pentru peste 100.000 de pacienți:

  • Servicii de excelență în Chirurgie Oncologică, Imagistică Medicală, Obstetrică-Ginecologie, RMN, Endocrinologie, Cardiologie, Dermatologie, Medicină Internă, Analize de laborator.
  • Echipă de medici cu experiență de 10 – 30 de ani în Sănătate.
  • Diagnostic inițial și second opinion corect, precoce și rapid pentru orice afecțiune.

VREI O PROGRAMARE SAU VREI SĂ AFLI MAI MULTE DETALII DESPRE SERVICIILE DE CHIRURGIE ONCOLOGICĂ?


NUME

EMAIL
PRENUME

NUMĂR DE TELEFON
Donna Medical Center este în București.

021 9732


Articole recomandatePachete de servicii la Donna Medical Center
Pachete de servicii la Donna Medical Center

Asiguratori parteneri
Clinica Traian - Foișorul de Foc

București, str. Traian nr. 234, et. 1, Sector 2 (între Calea Moșilor și Foișorul de Foc)

Clinica Pipera - Barbu Văcărescu

București, str. George Constantinescu, nr. 2-4, Sector 2 (strada dintre Fabrica de Glucoză și Dimitrie Pompeiu).

Împreună salvăm vieți! Direcționează 3,5%!

Servicii de excelență pt. Sănătatea Femeii
Servicii de Excelență
pentru Sănătatea
Femeii
Diagnostic corect, rapid și foarte important precoce
Diagnostic corect, rapid și foarte important precoce
Echipă de Medici cu Supraspecializare de 10-20 de Ani
Echipă de Medici cu
Supraspecializare
de 15-30 de Ani
Aparatură Vârf de Lance,Ultraperformantă
Aparatură
High-end,
Ultraperformantă
Verificare Anuală Completă în 60 de Minute
Verificare Anuală
Completă în
60 de Minute
Peste 80,000 de Pacienți Mulțumiți
Peste 80,000
de Pacienți
Mulțumiți
021.9732 021.9732
© Copyright 2024 Donna Medical Center. Toate drepturile rezervate. | Împreună salvăm vieți! Direcționează 3,5%! | Chestionar satisfacție pacienți | Contact | Schimbă preferințe cookie
Website realizat de Triumf ® | Termeni și condiții