Donna Medical Center
Centru de Excelență
Dedicat sănătății femeii
« inapoi Servicii » Mamografie » Mamografie bilaterală / unilaterală

Mamografie bilaterală / unilaterală

Mamografia este metoda principală de examinare a sânilor la femeile cu vârsta de peste 40 de ani și este metoda de screening pentru cancer mamar, pentru toate categoriile de femei (cu risc obișnuit de cancer mamar și cu risc crescut de cancer mamar).

Nu ai peste 40 de ani?
Experții Donna Medical Center îți recomandă ca metodă de screening ecografia mamară.


Care sunt beneficiile mamografiei?

Mamografia este singura metodă care poate să detecteze și să caracterizeze microcalcificările, care uneori pot fi singurul semn de cancer mamar.


Contrar a ceea ce crezi, doza de iradiere este mică (echivalentul unui zbor cu avionul trans-oceanic și mult mai mică decât la un examen computer tomografic sau alte radiografii).

În general, mamografia este foarte puțin dureroasă; medicii recomandă să fie efectuată după menstruație, când sânii nu sunt congestionați.

 Mamografia se efectuează standard bilateral, fiind foarte utilă aprecierea simetriei, "în oglindă", a ambilor sani, de preferat dupa menstruație. Mamografia standard include doua incidențe pentru fiecare san (cranio-caudala si oblic laterala). Mamografia unilaterală se utilizează atunci când pacienta are un sân extirpat sau când se repetă mamografia pentru verificarea unei leziuni probabil benigne la un sân la interval de 6 luni de la mamografia anterioară.

În cazul sânilor denși, este necesară completarea mamografiei cu ecografia mamară și, uneori, inclusiv cu sonoelastografia mamară.


Pentru cel mai corect și complet algoritm de prevenție, recomandăm achiziționarea mamografiei împreună cu pachetul anual Donna EXPERT PREVENTIE (reducere specială -25%) sau cu pachetul Donna FEMINIM 40 (reducere -20%). >> Detalii aici <<


De ce este importantă mamografia?

De la introducerea mamografiei ca metodă principală de screening, la femeile de peste 40 de ani, rata mortalității cauzate de cancerul mamar a scăzut cu 30% în țările dezvoltate.

Cancerul mamar apare în proporție de 95% din cazuri la femeile de peste 40 de ani, 1 din 8 femei dezvoltând această afecțiune pe parcursul vieții.

Detectarea timpurie a cancerului mamar asigură o rată de vindecare de până la 94%. Șansele de supraviețuire se înjumătățesc în cazul cancerului mamar descoperit în stadiul III.


De ce să alegi Donna Medical Center pentru examenul tău senologic?

Pentru că Donna Medical Center este Centrul de Excelență pentru depistarea precoce a cancerului mamar, unde vei găsi o echipă dedicată de medici cu 10-15 ani de supraspecializare în sănătatea feminină și aparatură high-end, ultraperformantă.
Lista de prețuri:

Serviciu Preț Serviciu Preț
Mamografie bilaterală
- dr. Teodorescu Elena Claudia
220 RON Mamografie unilaterală
- alți medici
130 RON
Mamografie bilaterală
- dr. Nicolae Cristian
200 RON Interpretare/Second opinion
- dr. Teodorescu Elena Claudia/
dr. Nicolae Cristian
160 RON
Mamografie bilaterală
- alți medici
180 RON Interpretare/Second opinion
- alți medici
100 RON
Mamografie unilaterală
- dr. Teodorescu Elena Claudia
160 RON Incidență suplimentară 35 RON


Vezi echipa Donna Medical Center.Mamografia vede ceea ce tu nu poți simți! Tu când ai făcut ultimul examen senologic?
Controlează-te! Fii sigură că ești bine pentru tine și cei dragi ție!

PROGRAMEAZĂ-TE ACUM
--------------------
Donna Medical Center este Clinică specializată dedicată sănătății femeilor, Centru de Excelență pentru Diagnosticul afecțiunilor mamare și ginecologice.

Centrul medical a fost fondat în 2011 și de atunci oferă pacientelor servicii de diagnostic imagistic și consultații la nivel de expert și pune la dispoziția acestora servicii de navigare și orientare pentru fazele de tratament și recuperare în baza parteneriatelor puternice cu comunitatea medicală.

Ceea ce diferențiază Donna Medical Center de restul furnizorilor de servicii medicale locale este abordarea multidisciplinară și personalizată a problemelor medicale. Aici găsiți medici primari cu 10-15 ani de supraspecializare în afecțiunile sânului și ginecologice, recunoscuți în ariile lor de activitate, împreună cu aparatură high-end, ultraperformantă și o atmosferă caldă, creată cu pasiune și dăruire pentru actul medical.

1 (pagina) - DescoperAuml_Pachete_88097.jpgAlege oferta potrivită
nevoilor tale

Vezi și beneficiile
pentru tineDonna Medical Center
Centru de Excelență
Dedicat sănătății femeii

De ce să aleg Donna?

Serviciile și Echipa

Blogul Donna