, , ,
Clinica Pipera - Str. George Constantinescu nr. 2-4, București 020339 România
Clinica Traian - Str. Traian, nr. 234, București 024046 România
021.9732 021.9732
Donna Medical Center » Servicii Medicale » Estetică Medicală

Estetică Medicală

Chirurgie Plastică, Estetică și Microchirurgie Reconstructivă

Această specialitate reprezintă o ramură complexă a medicinei, axată pe intervenții chirurgicale personalizate, menite să îmbunătățească aspectul fizic, să corecteze defecte congenitale sau traumatice și să contribuie la refacerea stimei de sine.

Dr. Andrei Marin, medic specialist Chirurgie Plastică, Estetică și Microchirurgie Reconstructivă, Șef de lucrări în cadrul acestei discipline la UMF Carol Davila, s-a alăturat echipei Donna Medical Center pentru a oferi expertiza și experiența sa de peste 10 ani în astfel de servicii și va oferi consultații în cadrul clinicii Pipera.

Dr. Andrei Marin, împreună cu dr. Carmen Curea, medic primar Dermatovenerologie, vor efectua următoarele proceduri în cadrul Donna Medical Center:Injectare cu Acid Hialuronic

Acidul hialuronic, o substanță naturală omniprezentă în organism, devine o prețioasă resursă în contextul procedurilor medicale estetice. Proprietățile sale remarcabile de hidratare și volumizare sunt magistral exploatate pentru a remedia semnele vizibile ale îmbătrânirii și pentru a contura armonios zonele faciale. Într-o abordare medicală distinctă, utilizarea acidului hialuronic în umplerea ridurilor și în adăugarea de volum la nivelul buzelor, pomeților și liniilor nazolabiale devine o intervenție precisă și personalizată.

Injectare cu Toxină Botulinică

Cunoscută sub denumirea de botox, toxina botulinică devine un instrument medical de excepție în reducerea semnelor de îmbătrânire și a liniilor fine. Prin paralizarea temporară a mușchilor, această substanță este strategic utilizată în zonele frunții, în jurul ochilor, la colțurile gurii și în tratamentul benzilor platismale. Rezultatul constă într-un aspect cutanat vizibil neted și mai tânăr. Extinsă cu măiestrie și în regiuni precum axilele (zona subrațului), palmele sau plantele (tălpile), toxina botulinică devine o opțiune eficientă și în tratarea hiperhidrozei, conferind pacienților beneficii semnificative în reducerea nivelului de transpirație.

Lipoliza

Lipoliza, o procedură non-invazivă avansată, se bazează pe utilizarea atentă a substanțelor chimice sau enzimelor pentru a descompune și elimina eficient grăsimea din zonele precum bărbia dublă, abdomenul sau coapsele. Concepută cu precădere pentru persoanele care caută o soluție pentru grăsimea localizată rezistentă la diete și exerciții fizice, lipoliza devine alegerea optimă în sculptarea corporală, aducând contur și definire zonelor tratate.

Biostimulatori de Colagen
 

Biostimulatorii de colagen, sub formă de geluri sau prafuri, reprezintă un instrument avansat în arsenalul procedurilor medicale estetice. Aceste substanțe, atent injectate în piele, activează procesul natural de producție a colagenului, generând îmbunătățiri semnificative în fermitate, elasticitate și volum. Biostimulatorii de colagen devin astfel elemente fundamentale în corectarea semnelor de îmbătrânire, conferind pielii aspect revitalizat în zonele precum obraji, bărbie și mâini.

Terapia prin PRP (plasma bogată în trombocite) în Estetica Medicală

PRP implică prelevarea unei mici cantități de sânge din pacient, care este apoi centrifugată pentru a separa plasma bogată în trombocite. Această plasmă, bogată în factori de creștere și proteine, este reinjectată în piele pentru a stimula producția de colagen și elastină. PRP este folosit pentru îmbunătățirea texturii pielii, reducerea cicatricilor și a ridurilor fine, precum și pentru tratarea alopeciei.

Microneedling
 

Microneedling, o tehnică inovatoare, utilizează un dispozitiv cu ace fine (Dermapen) pentru a crea micro-leziuni controlate în piele. Aceste micro-leziuni stimulează natural procesul de vindecare al pielii, declanșând producția de colagen și elastină. Eficient în tratarea cicatricilor, porilor dilatați, liniilor fine și petelor pigmentare, microneedling poate fi aplicat cu succes pe multiple zone ale corpului, inclusiv față, gât și decolteu.


Blefaroplastia (Chirurgia Pleoapelor)

 
Blefaroplastia, intervenție chirurgicală delicată, se concentrează asupra îmbunătățirii aspectului pleoapelor superioare și inferioare, eliminând cu precizie excesul de piele, grăsime sau mușchi. Această procedură se desfășoară sub anestezie locală și poate fi combinată cu alte proceduri estetice, precum liftingul facial, pentru a asigura un rezultat global rejuvenant. Blefaroplastia, sub îndrumarea chirurgului experimentat, restabilește tinerețea privirii și conferă un aspect proaspăt și revitalizat.

Excizia și Sutura Leziunilor Cutanate

 
Îndepărtarea leziunilor cutanate, precum alunițele, verucile sau chisturile sebacee, reprezintă o procedură precisă desfășurată sub anestezie locală. Această intervenție chirurgicală implică excizia meticuloasă a leziunii și sutura atentă a rănii, oferind rezultate estetice de calitate. Chirurgii noștri, experți în excizia leziunilor cutanate, asigură pacienților un tratament sigur și eficient, cu minimum de inconveniente postoperatorii.

Otoplastia

 
Otoplastia, procedură chirurgicală distinctivă, este destinată corectării formei, dimensiunii sau poziției urechilor. Adesea efectuată pentru a remedia urechile proeminente sau defectele congenitale, această intervenție poate include îndepărtarea excesului de cartilaj, remodelarea sau rearanjarea acestuia pentru a obține o formă și poziție estetică. Realizată atât la adulți, cât și la copii (în condițiile unei dezvoltări complete a urechilor), otoplastia contribuie la obținerea unei armonii faciale echilibrate.


Operația de Lip-Lift
 

Operația de lip-lift, cunoscută și sub numele de ridicare a buzei superioare, este o procedură chirurgicală sofisticată utilizată pentru a îmbunătăți conturul și forma buzei superioare. Această intervenție, desfășurată sub anestezie locală, permite chirurgului să îndepărteze cu precizie excesul de piele de deasupra buzei superioare și să ridice marginile buzei pentru a obține un aspect tânăr și plin. Operația de lip-lift se personalizează în funcție de preferințele și obiectivele estetice ale fiecărui pacient, oferind rezultate vizibile și armonioase imediat după intervenție.

Corecția Lobulului Auricular Despicat
 

Corecția lobulului auricular despicat reprezintă o procedură chirurgicală specializată dedicată remedierii sau corectării lobului urechii care s-a despicat parțial sau complet. Această condiție poate apărea în urma unor traumatisme sau a piercing-urilor incorecte ale lobului urechii. În cadrul intervenției chirurgicale, chirurgul expert elimină cu precizie țesutul afectat, reface marginile despicăturii și suturează lobul pentru a reda o formă naturală și estetică. Această procedură este realizată sub anestezie locală, oferind un timp de recuperare relativ scurt și rezultate estetice remarcabile.

Tratamentul Injectabil al Cicatricilor Keloidiene sau Hipertrofice

Tratamentul injectabil al cicatricilor keloidiene sau hipertrofice implică utilizarea de injecții cu substanțe specializate pentru a reduce dimensiunea și aspectul inestetic al cicatricilor excesive. Aceste injecții, care pot include corticosteroizi, verapamil sau alte compuși, sunt menite să diminueze inflamația și creșterea excesivă a țesutului cicatricial. Procedura poate fi repetată în mod regulat pentru a menține rezultatele și poate fi combinată cu alte tehnici, precum terapia cu laser sau terapia cu microneedling, pentru a obține rezultate superioare.


Tratamentul pentru Unghia Încarnată

 
Tratamentul pentru unghia încarnată poate implica diverse proceduri, în funcție de severitatea afecțiunii. În cazurile ușoare, se pot recomanda băi de picioare calde și încercarea delicată de a îndepărta unghiile încarnate acasă. În situații mai severe sau recurente, poate fi necesară intervenția chirurgicală pentru a elimina parțial sau complet porțiuni din unghie sau țesutul din jurul acesteia, prevenind astfel recurența. În unele cazuri, se poate opta pentru matricectomie parțială sau totală, o procedură care presupune îndepărtarea parțială sau completă a matricei unghiale pentru a preveni recurența unghiei încarnate. Aceste intervenții, realizate sub anestezie locală, prezintă un timp scurt de recuperare și oferă rezultate durabile în timp.

Labioplastia

 
Labioplastia, procedură chirurgicală meticuloasă, vizează ajustarea aspectului și formei labiilor. Această intervenție, realizată sub anestezie locală, poate implica reducerea dimensiunii labiilor mici (labiilor interioare) sau modificarea dimensiunilor labiilor mari (labiilor externe). Procedura poate include îndepărtarea atentă a excesului de țesut, remodelarea labiilor și suturarea acestora pentru a obține un aspect simetric și estetic. Labioplastia sub anestezie locală reprezintă o opțiune mai puțin invazivă, asigurând o recuperare rapidă pentru pacientele doritoare de îmbunătățire a aspectului genital.

Procedurile de Augmentare Peniană

 
Procedurile de augmentare peniană sunt concepute pentru a mări dimensiunea sau circumferința penisului. Acestea pot include injecții cu substanțe de umplere, implanturi peniene sau chiar proceduri chirurgicale de alungire a penisului. În funcție de procedura aleasă, augmentarea peniană poate fi efectuată sub anestezie locală, în special în cazul procedurilor minim invazive sau non-invazive, precum injecțiile cu acid hialuronic.


Fiecare pacient este unic, iar abordarea noastră reflectă această individualitate. De la prima consultatie pana la perioada postoperatorie, echipa noastră dedicată de specialiști se angajează să ofere servicii personalizate și să vă înțeleagă nevoile și dorințele. Empatia și comunicarea deschisă sunt fundamentale pentru crearea unei experiențe pozitive și a unor rezultate de excepție.

În cadrul Clinicii noastre, Chirurgia Plastică, Estetică și Microchirurgia Reconstructivă devine o experiență sigură, susținută de cunoștințe avansate și pasiunea pentru frumusețe și sănătate. Fiecare intervenție este abordată cu profesionalism, iar rezultatele rafinate și armonioase stau martor la devotamentul nostru pentru excelență și satisfacția pacienților.

SPECIALIȘTI ÎN ESTETICĂ MEDICALĂ LA DONNA MEDICAL CENTER

VINO LA CENTRUL LA DONNA MEDICAL CENTER!

Din 2011 și până acum, ne-am câștigat reputația de Centru Medical de Excelență, oferind un diagnostic corect, precoce și rapid pentru peste 150.000 de paciente:

  • Servicii de excelență în Oncologie, Imagistică Medicală, RMN, Ecografie, Obstetrică-Ginecologie, Cardiologie, Endocrinologie, Medicină Internă, Analize de laborator.
  • Echipă de medici cu experiență de 10–30 de ani în Sănătate.
  • Diagnostic inițial și second opinion corect, precoce și rapid pentru orice afecțiune mamară sau ginecologică.

VREI O PROGRAMARE LA CHIRURGIE PLASTICĂ, ESTETICĂ SAU MICROCHIRUGIE RECONSTRUCTIVĂ?


NUME

EMAIL
PRENUME

NUMĂR DE TELEFON
Donna Medical Center este în București.

021 9732


Articole recomandate


Pachete de servicii la Donna Medical Center
Pachete de servicii la Donna Medical Center

Asiguratori parteneri
Clinica Traian - Foișorul de Foc

București, str. Traian nr. 234, et. 1, Sector 2 (între Calea Moșilor și Foișorul de Foc)

Clinica Pipera - Barbu Văcărescu

București, str. George Constantinescu, nr. 2-4, Sector 2 (strada dintre Fabrica de Glucoză și Dimitrie Pompeiu).

Împreună salvăm vieți! Direcționează 3,5%!

Servicii de excelență pt. Sănătatea Femeii
Servicii de Excelență
pentru Sănătatea
Femeii
Diagnostic corect, rapid și foarte important precoce
Diagnostic corect, rapid și foarte important precoce
Echipă de Medici cu Supraspecializare de 10-20 de Ani
Echipă de Medici cu
Supraspecializare
de 15-30 de Ani
Aparatură Vârf de Lance,Ultraperformantă
Aparatură
High-end,
Ultraperformantă
Verificare Anuală Completă în 60 de Minute
Verificare Anuală
Completă în
60 de Minute
Peste 80,000 de Pacienți Mulțumiți
Peste 80,000
de Pacienți
Mulțumiți
021.9732 021.9732
© Copyright 2024 Donna Medical Center. Toate drepturile rezervate. | Împreună salvăm vieți! Direcționează 3,5%! | Chestionar satisfacție pacienți | Contact | Schimbă preferințe cookie
Website realizat de Triumf ® | Termeni și condiții