, , ,
Clinica Pipera - Str. George Constantinescu nr. 2-4, București 020339 România
Clinica Traian - Str. Traian, nr. 234, București 024046 România
021.9732 021.9732
Servicii Medicale » Servicii medicale gratuite CASMB/OPSNAJ

Servicii medicale gratuite CASMB/OPSNAJ

De acum, puteți efectua gratuit la Donna Medical, investigații RMN, Oncologie, Mamografie și Ecografie, cu trimitere de la medicul de familie, prin CASMB și OPSNAJ.

Investigații RMN

Siemens MAGNETOM VIDA 3T cu sistem BioMatrix - adaptabil bio-individualității fiecărui pacient - cea mai avansată tehnologie RMN 3 Tesla în lume, disponibilă acum în România la Donna Medical Center. La Centrul de Excelență în RMN al Donna Medical Center, aparatul Siemens Magnetom Vida 3T este dotat cu întreaga gamă de antene pentru a putea efectua orice tip de examinare IRM 3T:

RMN de sân / RMN mamar;

RMN cranio-cerebral / RMN patologie neurologică sau neurochirurgicală;

RMN coloană vertebrală / RMN spinal;

RMN abdominal;

RMN pelvin / RMN pelvis;

RMN prostată;

RMN patologie ginecologică / RMN ginecologic;

RMN musculo-scheletal;

RMN cardiac / RMN cord / RMN inimă și vase de sânge;

RMN toracal / RMN în zona pieptului;

Entero-RMN-ul / RMN explorare tub digestiv;

RMN urologic / Urografie RM;

RMN-ul fetal / RMN Patologie Pediatrică;

RMN Whole Body / RMN screening oncologic;

Aceste investigații pot fi efectuate în Clinica Pipera, București, sector 2, str. George Constantinescu, nr. 2-4. Pentru detalii sau programare, ne puteți contacta la (021) 9732.


Servicii Oncologie

Servicii medicale oncologice oferite în cadrul Cabinetului de Oncologie:

 Consultaţii de specialitate;

 Servicii diagnostice complexe;

 Stabilirea conduitei terapeutice;

 Prescriere tratament hormonal, prescriere tratament antalgic major;

 Recomandare investigații de specialitate;

 Recomandare pachet minim de analize;

 Recomandare pentru dispozitive medicale, după caz:

Dispozitivele medicale destinate recuperării unor deficiențe organice sau funcționale în ambulatoriu se acordă pentru o perioadă determinată ori nedeterminată, în baza unei prescripții medicale, sub forma unei recomandări medicale tipizate, conform modelului prevăzut în anexa nr. 39 D, la Ordinul Ministrului Sănătății și al președintelui Casei Naționale de Asigurări de Sănătate nr. 619/360/2014 pentru aprobarea Normelor metodologice de aplicare în anul 2014 a H.G. nr. 400/2014.

Toate acestea se aplică și pentru aprobarea pachetelor de servicii medicale și a Contractului-cadru care reglementează condițiile acordării asistenței medicale în cadrul sistemului de asigurări sociale de sănătate pentru anii 2014 - 2015, eliberate de medicul de specialitate aflat în relație contractuală cu Casa de Asigurari de Sănătate, direct sau prin reprezentantul legal.

Exemplu: Proteză externă de sân şi accesorii (sutien); Aparat pentru administrarea continuă cu oxigen; Sistem stomic unitar sac colector pentru colostomie/ileostomie

✓ Eliberare certificate medicale;

✓ Monitorizare bolnavi cronici;

✓ Întocmire de referat medical pentru Comisia de Evaluare a Persoanelor cu Handicap;

✓ Întocmire referat medical pentru Comisia de Expertiză a Capacității de Muncă;

✓ Emiterea de scrisori medicale, concedii medicale;

✓ Întocmirea dosarului medical, în vederea efectuării investigației PET CT prin decontare CNAS, respectând criteriile stabilite de Ministerul Sănătății și CNAS.

Dr. Amalia Roșu, Medic Specialist Oncologie Medicală, oferă consultații în Clinica Pipera de luni până vineri, între orele 13:30 – 20:30. 

Consultațiile pot fi efectuate în Clinica Pipera, București, sector 2, str. George Constantinescu, nr. 2-4. Pentru detalii sau programare, ne puteți contacta la (021) 9732.


Mamografie

Mamografia Digitală 3D cu Tomosinteză și Soft C-View este cea mai nouă și avansată metodă de examinare a sânilor la femeile care au peste 40 de ani (CELE MAI EXPUSE RISCULUI DE CANCER).

În comparație cu mamografia 2D, fie ea cea clasică sau cea digitală, mamografia digitală 3D aduce o serie de avantaje extrem de importante pentru un diagnostic corect și precoce, dintre care amintim:

Creează o hartă tridimensională (3D) a sânilor, formată din zeci de imagini din profunzimea sânilor (imagini mamografice de 1 mm), din diverse unghiuri, medicul putându-le examina bucată cu bucată pentru a oferi un diagnostic exact. Prin mamografia clasică 2D medicul putea analiza doar 2 imagini mamografice.

În aceste imagini din profunzimea sânilor nu apar suprapuneri de țesut așa cum apar în imaginile de mamografie clasică, oferind medicului imagist un grad net superior de acuratețe la depistarea și caracterizarea diferitelor formațiuni și leziuni (distorsiuni arhitecturale, asimetrii - uneori singurul semn de cancer). Datorită acestor rezultate cu precizie sporită, reduce în unele cazuri numărul de controale suplimentare, uneori chiar biopsii sau intervenții chirurgicale inutile.

Softul C-View permite obținerea unor imagini 2D prin reconstrucția virtuală a imaginilor 3D. Astfel, medicii noștri pot oferi un diagnostic corect printr-o singură expunere mamografică a pacientei, ceea ce presupune un nivel redus de iradiere. În cazul mamografiilor digitale cu tomosinteză fără softul C-View, pacienta este expusă la iradiere de două ori.

Medicul are acces la informație mai complexă din profunzimea sânului, iar formațiuni care la o mamografie standard par a fi cancer, prin „suprapunerea” unor imagini, se demonstrează a fi de fapt țesut mamar normal. În plus, cresc șansele de a depista un cancer ascuns în profunzimea sânului.

Această investigație poate fi efectuată în Clinica Traian, București, sector 2, str. Traian, nr. 234. Pentru detalii sau programare, ne puteți contacta la (021) 9732.


Ecografie

Ecografia este metoda utilizată de primă intenție pentru evaluarea imagistică a majorității structurilor anatomice. Este o metodă imagistică sigură, neinvazivă, ce se folosește de emiterea de ultrasunete pentru a forma o hartă acustică ce evidențiază organe sau țesuturi, în diferite planuri, în funcție de orientarea transductorului de către medic.

Avantajele ecografiei:

 obținerea unui diagnostic precoce și rapid;

✓ nu are efecte adverse asupra organismului, este neinvazivă;

✓ lipsa radiațiilor oferă posibilitatea de repetare nelimitată a investigației;

✓ obținerea de planuri multiple și diferite de examinare ale aceluiași organ.

Tipuri de ecografii care pot fi efectuate la Donna Medical Center, cu bilet de trimitere:

Ecografie abdomen;

Ecografie pelvis;

Ecografie transvaginală;

Ecografie mamară;

Aceste investigații pot fi efectuate în Clinica Traian, București, sector 2, str. Traian, nr. 234. Pentru detalii sau programare, ne puteți contacta la (021) 9732.


Articole recomandate

Pachete de servicii la Donna Medical Center
Pachete de servicii la Donna Medical Center

Asiguratori parteneri
Clinica Traian - Foișorul de Foc

București, str. Traian nr. 234, et. 1, Sector 2 (între Calea Moșilor și Foișorul de Foc)

Clinica Pipera - Barbu Văcărescu

București, str. George Constantinescu, nr. 2-4, Sector 2 (strada dintre Fabrica de Glucoză și Dimitrie Pompeiu).

Servicii de excelență pt. Sănătatea Femeii
Servicii de Excelență
pentru Sănătatea
Femeii
Diagnostic corect, rapid și foarte important precoce
Diagnostic corect, rapid și foarte important precoce
Echipă de Medici cu Supraspecializare de 10-20 de Ani
Echipă de Medici cu
Supraspecializare
de 15-30 de Ani
Aparatură Vârf de Lance,Ultraperformantă
Aparatură
High-end,
Ultraperformantă
Verificare Anuală Completă în 60 de Minute
Verificare Anuală
Completă în
60 de Minute
Peste 80,000 de Pacienți Mulțumiți
Peste 80,000
de Pacienți
Mulțumiți
021.9732 021.9732
© Copyright 2020 Donna Medical Center. Toate drepturile rezervate. | Chestionar satisfacție pacienți
Website realizat de Triumf ® | Termeni și condiții