, , ,
Clinica Pipera - Str. George Constantinescu nr. 2-4, București 020339 România
Clinica Traian - Str. Traian, nr. 234, București 024046 România
021.9732 021.9732
Donna Medical Center » Servicii Medicale » Centrul de Ecografie

Centrul de Ecografie

Ecografie

CENTRUL DE ECOGRAFIE REUNEȘTE MEDICI IMAGIȘTI DE RENUME, CU EXPERIENȚĂ VASTĂ DE 15-30 ANI ÎN EFECTUAREA ECOGRAFIEI!Ecografie


Promisiunea Centrului de Ecografie este că aici veți găsi exclusiv medici care au ca focus principal efectuarea ecografiei (medici imagiști), fiecare dintre ei având o experiență de zeci de mii de examene ecografice efectuate de-a lungul a 15-30 de ani de specializare în această tehnică diagnostică.

În plus, menționăm ultraspecializarea medicilor noștri ecografiști în ecografii de nișă, precum ecografia mamară, ecografia Doppler sau ecografia intervențională (puncții-biopsii ecoghidate).


CE ESTE ECOGRAFIA?

Ecografia este metoda utilizată de primă intenție pentru evaluarea imagistică a majorității structurilor anatomice.

Este o metodă imagistică sigură, neinvazivă, ce se folosește de emiterea de ultrasunete pentru a forma o hartă acustică ce evidențiază organe sau țesuturi, în diferite planuri, în funcție de orientarea transductorului de către medic.

O aplicație specială a ecografiei este ecografia Doppler, care permite depistarea fluxurilor de sânge și studierea acestora. Aceasta metodă este utilă în studierea vascularizației organelor și a formațiunilor tumorale, precum și a calității vaselor de sânge și a afectării acestora în cadrul unor boli sistemice.

AVANTAJELE ECOGRAFIEI:

 obținerea unui diagnostic precoce și rapid;

 nu are efecte adverse asupra organismului, este neinvazivă;

 lipsa radiațiilor oferă posibilitatea de repetare nelimitată a investigației;

 obținerea de planuri multiple și diferite de examinare ale aceluiași organ.

ATENȚIE! Ecografia este o metodă puternic operator-dependentă și subiectivă: depinde foarte mult de experiența medicului care o efectuează pentru a caracteriza corect leziunile suspecte și a identifica ("vedea") acele formațiuni infraclinice (2-5 mm) și în plus, depinde și de performanța aparatului ecograf utilizat.


GAMA COMPLETĂ DE ECOGRAFII DISPONIBILE LA CENTRUL DE EXCELENȚĂ ÎN ECOGRAFIE ECHIPA DE MEDICI CU EXPERIENȚĂ DE ZECI DE ANI ÎN ECOGRAFIE

ECOGRAFE DE ULTIMĂ GENERAȚIE, DEDICATE ÎN FUNCȚIE DE PATOLOGIE

Pentru a oferi un diagnostic corect și precoce, medicii noștri imagiști au la dispoziție cele mai performante ecografe, cu dotări dedicate în funcție de patologia vizată:

 pentru ecografii generale (abdomen, tiroidă) folosim ecografe de vârf, din gama de Radiologie: Hitachi Arietta 850 sau GE Logiq S8;

✓ pentru ecografiile ginecologice sau de morfologie utilizăm ecografe din gama de Obstetrică-Ginecologie (GE Voluson E8 Expert);

 pentru ecografiile mamare utilizăm ecografe cu sondă dedicată și soft de elastografie (Hitachi Arietta 850, Hitachi Preirus).


CE SPUN PACIENTELE NOASTRE ... 

 • G.M., 08.03.2018

  Am devenit pacientă a Donna Medical Center chiar de ziua mea de naștere când o mastodinie severă mi-a stricat aniversarea. M-am prezentat de urgență la un consult senologic la doamna Dr. Simona Svasta, consult ce a fost urmat de o ecografie mamară și ulterior de o mamografie, realizate de doamnele Dr. Nicole Cuturela și Dr. Doina Popa. Investigațiile au avut din fericire rezultate foarte bune.

  Am fost foarte mulțumită atât de de serviciile doamnelor doctor cărora le-am fost pacientă, cât și de atmosfera generală de la Donna Medical Center, motiv pentru care am decis să continui tot aici cu investigații pe latura endocrinologică, fiind în prezent pacienta doamnei Dr. Larisa Caradjova de ale cărei servicii sunt de asemenea foarte mulțumită.

  Recomand Donna Medical Center!

  G.M., 08.03.2018

 • Un medic rezident, 30.09.2016

  Am venit la Donna Medical Center pentru un pachet complet (investigații ginecologice și senologice).

  Deși sunt medic, și m-am autoexaminat cu rigurozitate de-a lungul anilor, nu am reușit să palpez nicio formațiune. La ecografia de sân mi s-au descoperit mai multe fibroadenoame (cel mai mare având dimensiuni chiar foarte mari). Din fericire sunt benigne si necesită doar urmărire ecografică.

  Nu pot să-mi imaginez cum nu am reușit să palpez așa o formațiune impresionantă(>20mm).

  Mulțumesc medicilor din această clinică și recomand tuturor femeilor sa-și facă analizele de rutină si o ecografie mamară, măcar atât.

  Un medic rezident, 30.09.2016

 • M.L., 23.03.2016

  Astăzi am petrecut unele dintre cele mai frumoase clipe alaturi de Dr. Nicolae Cristian, atunci când mi-a dat cea mai frumoasă veste, aceea că voi fi mămică de fetiță 100%.

  În plus, m-a marcat profesionalismul și cunoștințele domnului doctor legate de sarcină. Mi-a oferit atât de multe informații încât acum nu mai sunt tentată să întreb în stânga și-n dreapta diverse.

  Chiar plec mulțumita și lămurită!

  Mulțumesc, domnule doctor!

  M.L., 23.03.2016

 • Andra, 13.10.2015

  Am venit la Donna Medical Center pentru o morfologie de trimestrul II, la Dl. Dr. Conf. Prof. Ionescu Crangu.

  Investigația ecografică a fost facută cu un deosebit profesionalism și toate detaliile pe care, atât eu, cât și soțul meu, , doream să le auzim despre evoluția micuțului nostru, ne-au fost oferite.

  Mulțumesc dlui Dr. pentru grija și atenția cu care mi-a monitorizat sarcina ți recomand oricărei proaspete mămici această clinică și pe medicii acesteia.

  Andra, 13.10.2015

 • Adina, 11.01.2016

  Am 32 de ani și mi s-a recomandat să completez investigațiile făcute la sân până în acest moment cu o sonoelastografie. Aveam un nodul descoperit în urmă cu 3 luni, iar sonoelastografia era esențială pentru o diagnosticare corectă prin diferențierea unui nodul mamar malign de unul benign.

  Nu am stat pe gânduri! Am venit la Donna pentru că știam că aici există aparatură performantă și personal supraspecializat în diagnosticarea afecțiunilor mamare.

  Am luat cea mai bună decizie. Rezultatul sonoelastografiei a fost îmbucurător, sunt bine!

  Mulțumesc Donna Medical Center!

  Adina, 11.01.2016

VINO LA CENTRUL DE ECOGRAFIE AL DONNA MEDICAL CENTER!

Din 2011 și până acum, ne-am câștigat reputația de Centru Medical de Excelență, oferind un diagnostic corect, precoce și rapid pentru peste 80.000 de paciente:

 • Am reunit laolaltă o echipă de imagiști-ecografiști de renume, cu experiență individuală de zecii de mii de examene ecografice efectuate de-a lungul a zeci de ani supraspecializare în ecografie
 • Am salvat mii de vieți în centrul nostru, printr-un diagnostic ecografic de expert, corect și precoce, inclusiv în multe cazuri când am fost nevoiți să infirmăm un diagnostic inițial fals-negativ
 • Pentru a oferi un diagnostic corect și precoce, medicii noștri imagiști au la dispoziție cele mai performante ecografe, cu dotări și softuri dedicate în funcție de patologia vizată

VREI O PROGRAMARE LA ECOGRAFIE?


NUME

EMAIL
PRENUME

NUMĂR DE TELEFON
Donna Medical Center este în București.

021 9732


Articole recomandate


Pachete de servicii la Donna Medical Center
Pachete de servicii la Donna Medical Center

Asiguratori parteneri
Clinica Traian - Foișorul de Foc

București, str. Traian nr. 234, et. 1, Sector 2 (între Calea Moșilor și Foișorul de Foc)

Clinica Pipera - Barbu Văcărescu

București, str. George Constantinescu, nr. 2-4, Sector 2 (strada dintre Fabrica de Glucoză și Dimitrie Pompeiu).

Împreună salvăm vieți! Direcționează 3,5%!

Servicii de excelență pt. Sănătatea Femeii
Servicii de Excelență
pentru Sănătatea
Femeii
Diagnostic corect, rapid și foarte important precoce
Diagnostic corect, rapid și foarte important precoce
Echipă de Medici cu Supraspecializare de 10-20 de Ani
Echipă de Medici cu
Supraspecializare
de 15-30 de Ani
Aparatură Vârf de Lance,Ultraperformantă
Aparatură
High-end,
Ultraperformantă
Verificare Anuală Completă în 60 de Minute
Verificare Anuală
Completă în
60 de Minute
Peste 80,000 de Pacienți Mulțumiți
Peste 80,000
de Pacienți
Mulțumiți
021.9732 021.9732
© Copyright 2024 Donna Medical Center. Toate drepturile rezervate. | Împreună salvăm vieți! Direcționează 3,5%! | Chestionar satisfacție pacienți | Contact | Schimbă preferințe cookie
Website realizat de Triumf ® | Termeni și condiții