, , ,
Clinica Pipera - Str. George Constantinescu nr. 2-4, București 020339 România
Clinica Traian - Str. Traian, nr. 234, București 024046 România
021.9732 021.9732
Donna Medical Center » Servicii Medicale » Centrul de Imagistică Avansată (RMN 3T)

Centrul de Imagistică Avansată (RMN 3T)

RMN IRM 3 Tesla
rmn irm 3tesla


Siemens MAGNETOM VIDA 3T cu sistem BioMatrix adaptabil bio-individualității fiecărui pacient - cea mai avansată tehnologie RMN 3 Tesla în lume, disponibilă acum în România la Donna Medical Center


Siemens Magnetom Vida 3T cu sistemul BioMatrix este cel mai puternic și performant aparat RMN 3 Tesla creat până acum, utilizat atât pentru examinări IRM de înaltă performanță, cât și pentru cercetări medicale și științifice în rezonanța magnetică nucleară.

Cel mai avansat magnet 3T, ce oferă imagini extrem de omogene și de o calitate excepțională în tot volumul examinat. Rezultate mult îmbunătățite în aplicații ce necesită un câmp vizual larg, precum la examinările abdominale sau la cele ale extremităților.

✓ Primul aparat RMN 3T din lume echipat cu sistemul BioMatrixce permite acestuia să se adapteze anatomiei și fiziologiei fiecărui pacient efectuând o examinare imagistică personalizată chiar și în regiuni mai dificile precum cap/gât, coloană vertebrală, abdomen, sâni sau cord.

✓ Rezoluție a imaginilor și acuratețe la diagnostic nemaiîntâlnite până acum, cu ajutorul antenelor Bio Matrix Tuners cu o densitate ultra-ridicată, ce elimină artefactele de mișcare și de respirație ale pacientului examinat, minimizează spațiile distorsionate/goale și îmbunătățesc imaginea afectată de prezența grăsimilor.

✓ Diminuarea cu până la 30% din durata investigațiilor, fără a sacrifica din rezoluția maximă a imaginilor, cu ajutorul tehnologiilor GO, ce lucrează împreună cu Algoritmul de Inteligență Artificială și cu sistemul Biomatrix pentru fluidizarea proceselor de pregătire a pacientului, achiziție, reconstrucție și distribuție.

 Confort semnificativ îmbunătățit pentru pacienții claustrofobi, printr-un diametru al tubului cilindric de 70 de cm.

 Posibilitatea de a examina pacienți supraponderali de până la 240 kg.


CE ESTE RMN / IRM ȘI
CUM FUNCȚIONEAZĂ APARATUL DE RMN / IRM?

Imagistica prin Rezonanță Magnetică (IRM) sau Rezonanța Magnetică Nucleară (RMN) este o metodă de diagnostic neiradiantă și neinvazivă care utilizează o tehnologie imagistică modernă ce se folosește de un câmp magnetic și unde de radiofrecvență pentru a vizualiza în detaliu diferitele organe sau țesuturi ale corpului uman.

RMN-UL, METODĂ IMAGISTICĂ PRECISĂ PENTRU DIAGNOSTIC ȘI ÎNDRUMARE TRATAMENT

RMN-ul este o investigație imagistică ce are în principal rol de diagnostic pentru o gamă largă de afecțiuni, dar ajută și la orientarea abordării chirurgicale, la monitorizarea unor tratamente sau post-tratament. Este necesar ca o astfel de investigație să se facă la recomandarea unui medic radiolog, care să cunoască istoricul medical al pacientului.

IMPORTANT! Aparatul RMN nu utilizează radiații și prin urmare, investigația IRM poate fi repetată la cererea medicului, fără nici un risc.


TIPURI DE EXAMINĂRI RMN DISPONIBILE LA DONNA MEDICAL CENTER

La Centrul de Excelență în RMN al Donna Medical Center, aparatul Siemens Magnetom Vida 3T este dotat cu întreaga gamă de antene pentru a putea efectua orice tip de examinare IRM 3T:

 RMN de sân / RMN mamar

RMN-ul mamar este recomandat de medicul supraspecializat în Imagistica Sânului ca metodă de diagnostic complementară, atunci când metode de primă intenție precum ecografia mamară sau mamografia nu sunt concludente sau se contrazic. 

✓ RMN cranio-cerebral / RMN patologie neurologică sau neurochirurgicală

RMN-ul cerebral este o metodă de diagnostic de detaliu utilizată în neuroimagistică pentru analiza modificărilor neurologice (funcționării normale a creierului), recomandată de medicul neurolog sau neurochirurg. De asemenea, acesta are și utilitate preoperatorie, prin crearea unei hărți a proiecțiilor corticale, ce ajută medicul chirurg să intervină cu mare precizie.

✓ RMN coloană vertebrală / RMN spinal

RMN-ul de coloană vertebrală vizualizează discurile intervertebrale, rădăcinile nervilor spinali și măduva spinării și este o metodă imagistică de diagnostic pentru afecțiuni spinale precum herniile de disc, infecțiile, inflamațiile, tumorile, malformațiile, modificările posttraumatice, modificările de aliniament ale coloanei vertebrale etc.

 RMN abdominal

RMN-ul abdominal este o metodă imagistică de diagnostic în patologia ficatului (RMN hepatobiliar), colecistului, pancreasului, splinei, glandelor suprarenale și a rinichilor, precum și de la nivelul tubului digestiv (EnteroRMN). De asemenea, acesta poate vizualiza tumori infecții și obstrucții de la nivelul căilor biliare sau urinare.

✓ RMN pelvin / RMN pelvis

RMN-ul pelvin identifică imagistic afecțiuni ale prostatei, afecțiuni testiculare, rectale și ginecologice.

✓ RMN prostată

RMN-ul de prostată multiparametric este examinarea imagistică noninvazivă de elecție în evaluarea dimensiunilor, agresivității și extinderii tumorii în cancerul de prostată. 

✓ RMN patologie ginecologică / RMN ginecologic

RMN-ul ginecologic este recomandat de medicul ginecolog atunci când rezultatul testului Babeș-Papanicolau indică prezența unor formațiuni precancerigene sau cancerigene la nivelul aparatului genital. PAP testul și Colposcopia, împreună cu RMN-ul abdominal/RMN pelvin cu protocol pentru patologia ginecologică diagnosticată sunt metode de diagnosticare precoce și sigure ale cancerelor ginecologice.

✓ RMN musculo-scheletal

RMN-ul musculo-scheletal este recomandat ca urmare a efectuării unul consult clinic de specialitate, a unei radiografii osoase sau a unei ecografii musculo-scheletale, ca metodă imagistică de diagnostic complementară ce investighează aparatul locomotor (oase, mușchi, ligament, tendoane): patologia osoasă și patologia părților moi.

 RMN cardiac / RMN cord / RMN inimă și vase de sânge

RMN-ul cardiac este cea mai sigură metodă imagistică utilizată în diagnosticul și urmărirea pacienților diagnosticați sau suspectați cu boli cardiace sau ale aortei. Cu ajutorul RMN-ului cardiac, medicul vizualizează cu precizie componentele cordului, inclusiv camerele și valvele.

 RMN toracal / RMN în zona pieptului

RMN-ul de torace este o procedură imagistică utilizată pentru depistarea cancerelor pulmonare sau ale altor țesuturi, pentru caracterizarea leziunilor mediastinale sau pleurale, măsurarea unei tumori, pentru a identifica anatomia și funcția inimii și a componentelor ei, în depistarea infarctului miocardic, pentru a vizualiza dinamica fluxului sangvin în vasele de sânge și compartimentele inimii, dar și pentru a identifica noduli limfatici, boli de la nivelul vaselor pieptului sau ale pericardului.

✓ Entero-RMN-ul / RMN explorare tub digestiv

Entero-RMN-ul este o investigație radiologică complementară de explorare a tubului digestiv care este utilă în patologia inflamatorie de tract digestiv și în diagnosticarea sigură a bolilor digestive și intestinale.

✓ RMN urologic / Urografie RM

Urografia RM reprezintă o investigație de rezonanță magnetică nucleară neinvazivă ce permite atât evaluarea morfologică, cât și funcțională a aparatului renal (diagnosticarea patologiei renovezicale). Aceasta vizualizează întregul aparat excretor (rinichi, uretere, vezică urinar) și este complementară RMN-ului abdomino-pelvin.

✓ RMN-ul fetal / RMN Patologie Pediatrică

RMN-ul fetal permite confirmarea clară a unor malformații depistate la ecografia fetală. RMN-ul fetal vizualizează cu exactitate leziuni sau malformații intrauterine și oferă un diagnostic clar al modificărilor observate la morfologia fetală de trimestru 2 sau 3. De asemenea, RMN-ul fetal poate să evidențieze modificări morfologice care nu sunt vizibile ecografic.

✓ RMN Whole Body / RMN screening oncologic

RMN-ul este o metodă imagistică avansată de diagnostic și de monitorizare a intervențiilor chirugicale și a tratamentelor pre și postoperatorii. Află că se poate face RMN de screening pentru tot corpul ca o evaluare generală ce te asigură că ești bine. Mai mult, aceasta îți permite să ai o imagine de ansamblu asupra stării tale generale de sănătate și dacă este cazul, poți investiga mai departe doar zonele care au prezentat probleme medicale.

OBSERVAȚIE! Trebuie să știi că imagistica prin rezonanță magnetica (IRM) poate fi utilizată în locul tomografiei computerizate (CT), mai ales atunci când sunt studiate organele și țesuturile moi pentru că nu sunt ascunse de oase, așa cum se întâmplă în CT. Practic, RMN-ul oferă imagini detaliate ale zonei investigate. În plus, comparativ cu CT, RMN-ul este non-invaziv, deoarece nu folosește radiații ionizante.


INDICAȚII RMN - CÂND SE EFECTUEAZĂ RMN (IRM)

 Afecțiuni cerebrale (accidente vasculare, tumori cerebrale, patologii neurodegenerative, patologia tulburărilor de conștiență, cancer cervical)

✓ Afecțiuni ale coloanei vertebrale (hernii de disc, patologie vertebrală sau de cordon medular)

✓ Afecțiuni ale sistemului musculo-scheletal (artrită, rupturi ligamentare sau de menisc, cancer osos)

✓ Afecțiuni abdomino-pelvine (cancerul de prostată, afecțiuni ale tractului urinar, cancer vezică urinară)

 Afecțiuni ginecologice (cancer de col uterin, cancer endometrial, cancer ovarian)

✓ Afecțiuni mamare (cancer mamar, formațiuni de tip nodul mamar sau chist mamar cu caracter suspect)

✓ Afecțiuni ale tractului digestiv (boli digestive și intestinale)

✓ Afecțiuni cardiologice 

✓ Patologie pediatricăCONTRAINDICAȚII PENTRU EXAMENUL RMN (IRM)

Nu pot efectua IRM pacienții care:

 au biostimulator de tipul stimulator cardiac;

 au proteze osoase metalice;

 au implantat un stimulator neuronal;

 au clipsuri/stenturi/spirale intravasculare metalice cu componentă feroasă la nivel intracranian;

 au fragmente metalice la nivelul capului;

 au proteză cardiacă valvulară, stimulator cardiac (pace maker), stenturi vasculare sau orice alte implanturi metalice incompatibile cu RMN-ul.

CINE REALIZEAZĂ EXAMINAREA RMN, CINE INTERPRETEAZĂ EXAMENUL ȘI ÎN CÂT TIMP ESTE GATA REZULTATUL MEDICAL?

Examinarea RMN 3 Tesla (IRM), indiferent de tipul de RMN, este întotdeauna efectuată de un asistent medical sau tehnician specializat, conform cu protocolul realizat de medicul radiolog la care sunteți programat(ă).

Niciodata examinarea (scanarea) propriu-zisă nu este efectuată de medicul radiolog care interpretează rezultatul, de aici și posibilitatea ca în anumite cazuri, interpretarea examinării realizată de medicul radiolog se face prin TELEMEDICINĂ, medicul nefiind prezent în clinică la momentul examinării.

Vă asigurăm totuși, încă o dată, că asistentul de radiologie realizează examinarea urmărind întocmai protocolul și procedura medicului radiolog.

Rezultatul examenului RMN (IRM) este de cele mai multe ori eliberat în 2-3 zile lucrătoare, cu excepția examenelor RMN complexe de sân sau a unor examene de abdomen și/sau pelvis, care pot dura până la o săptămână.

În cazul în care aveți nevoie de un rezultatul medical în urgență, vă rugăm să specificați la momentul programării, cât și la momentul confirmării, cu o zi înaintea datei de programare.


ECHIPA DE MEDICI RADIOLOGI CU EXPERIENȚĂ VASTĂ ÎN RMN ȘI SUPRASPECIALIZĂRI ÎN DIVERSE RAMURI ALE IMAGISTICII

Șef Lucrări dr. Mugur Grasu
Șef Lucrări dr. Mugur Grasu
Medic primar Imagistică
Specializare RMN abdomen, pelvis, prostată
J: 14:00- 21:00
Detalii medic
Dr. Smărăndița Ioana Lăcău
Dr. Smărăndița Ioana Lăcău
Medic primar Imagistică
Specializare RMN cord, cranio-cerebral, coloană, musculo-scheletal
Ma, Mi: 08:00-14:00
Detalii medic
Dr. Marian-Emanuel Ștefănescu
Dr. Marian-Emanuel Ștefănescu
Medic primar Imagistică
Specializare RMN cranio-cerebral, coloană, musculoscheletal
Zilnic
Detalii medic
Dr. Ioana Ghervasie
Dr. Ioana Ghervasie
Medic primar Imagistică
Specializare RMN cranio-cerebral, coloană, abdomen și pelvis
J: 08:00-13:30
Detalii medic
Dr. Adriana Cojocaru
Dr. Adriana Cojocaru
Medic primar Imagistică
Specializare RMN musculo-scheletal, cranio-cerebral, coloană
L: 16:00-20:00
Detalii medic
Dr. Elena Claudia Teodorescu - RMN mamar
Dr. Elena Claudia Teodorescu - RMN mamar
Medic primar Imagistică
Specializare RMN mamar, Imagistica Sânului
Consultați recepția
Detalii medic
Dr. Nicole Cuturela - RMN mamar
Dr. Nicole Cuturela - RMN mamar
Medic primar Imagistică
Specializare RMN mamar, Imagistica Sânului
L: 08:00-15:00; Mi: 08:00-15:00; J: 08:00-14:00
Detalii medic
Dr. Beatrice Median - RMN mamar
Dr. Beatrice Median - RMN mamar
Medic primar Imagistică
Specializare RMN mamar, Imagistica Sânului
Consultați recepția
Detalii medic
Dr. Veronica Marcu - RMN Pediatric
Dr. Veronica Marcu - RMN Pediatric
Medic primar Imagistică
Specializare RMN și Ecografie copii
Consultați recepția
Detalii medic
Dr. Nicoleta Florescu
Dr. Nicoleta Florescu

Medic primar Radiologie și Imagistică medicală
Specializare RMN Musculo-Scheletal

M: 15:00-20:00
Detalii medic
Dr. Sorin Ghiea
Dr. Sorin Ghiea

Medic primar Radiologie și Imagistică medicală
Specializare RMN Musculo-Scheletal

Detalii medic
Dr. Irina Stavarache
Dr. Irina Stavarache

Medic Specialist Radiologie-Imagistică Medicală

Ma: 15:00-21:00
Detalii medic


ÎNTREBĂRI FRECVENTE DESPRE RMN

CUM NE PREGĂTIM PENTRU EFECTUAREA UNUI RMN?

 • Vino la RMN cu toate documentele medicale anterioare ce au legătură cu patologia investigată (analize, examene de imagistică, etc.) și oferă informații depre istoricul tău medical (orice fel de afecțiune sau intervenție chirurgicală recentă). Toate acestea ajută medicul radiolog să ofere un diagnostic corect și precoce.
 • Dacă urmezi un tratament medicamentos, întreabă medicul dacă îl poți urma și înaintea intervenției sau este necesară o întrerupere.
 • Dacă suferi de diverse alergii, informează obligatoriu recepția la programare în privinţa acestui aspect! Pacienții alergici pot suferi efecte adverse grave în cazul injectării substanței de contrast în timpul examinării RM - pentru aceștia este necesară întotdeauna o consultație la medicul alergolog.
 • Pentru toate investigațiile RMN cu substanță de contrast: vino la programare cu rezultatul analizelor de uree și creatinină serică din ultimele 30 de zile și cu biletul de trimitere sau scrisoarea de recomandare de la medicul trimițător - altfel, ne păstrăm dreptul de a refuza dreptul la examinare.
 • Înainte de investigație trebuie să îndepărtezi toate obiectele metalice (bijuterii, accesorii, obiecte personale, aparate auditive). IMPORTANT! Informează medicul dacă ai orice fel de implant metalic (stent cardiac, pacemaker, sterilet) - există riscuri mari pentru pacient în cazul aproprierii metalului de aparatul RMN!
 • Pentru confort, vă recomandăm să nu consumați băuturi și alimente înainte cu 2-3 ore de examenul RMN.
 • Sunt tipuri de examinări RM în care se solicită să nu mănânci înainte cu 3-6 ore - vei fi informat la confirmarea programării, cu o zi înainte, dacă este cazul.

CE OBIECTE METALICE NU SUNT RECOMANDATE ÎN TIMPUL EXAMINĂRII RMN?


OBIECTE METALICE DE EVITAT ÎN TIMPUL EXAMINĂRII RMN


OBIECTE METALICE CARE INTERZIC EFECTUAREA EXAMENULUI RMN:

✓ stimulatoare cardiace sau defibrilatoare implantate;
✓ clipsuri vasculare metalice feromagnetice plasate pentru prevenirea hemoragiei din anevrisme;
✓ pompe de medicamente implantate sau externe (ca cele pentru administrarea insulinei, pentru analgezice sau chimioterapice);
✓ implanturi cohleare;
✓ cateterele cu componente metalice; 
✓ gloanțe sau alte tipuri de fragmente metalice;
✓ un corp străin metalic din organism.

OBIECTE A CĂROR COMPONENȚĂ METALICĂ TREBUIE SĂ FIE CLARIFICATĂ DE CĂTRE MEDICUL/SPECIALISTUL CARE LE-A IMPLANTAT, ÎNAINTEA EFECTUĂRII EXAMENULUI RMN (dacă materialul este sau nu compatibil cu RMN-ul):

✓ plăci metalice, șuruburi, meșe metalice pentru repararea osului sau articulațiilor;
✓ tije vertebrale metalice și proteze articulare;
✓ sisteme de neurostimulare;
✓ unele tatuaje sau tatuajele permanente pentru sprâncene (pot altera imaginea și pot duce la apriția iritațiilor pielii sau umflare;
✓ pigmenții negri și albaștri sunt cei mai problematici);

✓ unele produse cosmetice sau lacuri de unghii care pot conține particule metalice;
✓ unele lucrări dentare, implanturi, obturații sau aparate dentare;
✓ gloanțe sau alte tipuri de fragmente metalice;
✓ bijuterii metalice, inclusiv piercing-uri corporale.

CUM SE DESFĂȘOARĂ EXAMINAREA RMN?

Vei fi invitat în sala de examinare și te vei întinde pe un pat care se va deplasa în interiorul unui tub cilindric. Vei fi poziționat în așa fel încât regiunea de examinat să fie în mijlocul magnetului. Asistenta medicală va comunica cu tine prin intermediul unui microfon și te va supraveghea cu ajutorul unei camere de supraveghere. Examenul poate fi întrerupt în orice moment dacă este cazul.

CÂT TIMP DUREAZĂ O EXAMINARE?

Timpul necesar investigației depinde de tipul de examinare RMN pe care urmează să îl realizezi. În medie, un examen de rezonanță magnetică nucleară durează 20-30 de minute pentru un segment (regiune).
MĂ POT MIȘCA ÎN TIMPUL INVESTIGAȚIEI?

Calitatea imaginilor rezultate în urma RMN-ului depinde și de cooperarea pacientului cu asistentul de radiologie. Este foarte important să te relaxezi și să stai nemișcat pe parcursul RMN-ului pentru a obține o imagine cât mai clară și un rezultat final de calitate. Orice mișcare în timpul examinării poate duce la scăderea calității imaginii. Timpul va trece mai repede dacă închizi ochii și te relaxezi.

CE FAC DACĂ SUNT CLAUSTROFOB?

În cazul în care resimți disconfort în spații închise:

 • În primul rând, menționează asta asistentului - nu păstra informația doar pentru tine. Acesta îți va explica procedura pas cu pas, pentru ca tu să stai cât mai relaxat(ă).
 • Vei avea tot timpul alături de tine personal medical, poți vorbi cu tehnicianul cu ajutorul microfonului din aparat, chiar în timpul examinării.
 • Trebuie să știi că vei face o investigație imagistică pe un aparat RMN 3T cu viteză mare de scanare și cu un diametru al tubului de 70 cm, mult mai confortabil decât tubul unui aparat RMN standard de 55 cm, ce poate ți-a provocat senzație accentuată de claustrofobie în trecut.
 • Ți se vor administra calmante ușoare dacă va fi indicat și în unele cazuri, este exclusă și utilizarea substanței de contrast.

SE AUDE ZGOMOT ÎN TIMPUL EXAMINĂRII?

În cazul altor aparate de RMN, pe tot parcursul examinării auzi un zgomot destul de puternic generat de pulsurile de radiofrecvență. În cazul SIEMENS Magnetom Vida nu te vei confrunta cu acest disconfort.

În orice caz, dacă auzi zgomote care ți se par neobișnuite, nu te speria, ele sunt necesare scanării. Nu uita că oricând poți vorbi cu tehnicianul în timpul examinării, iar la nevoie, butonul ce poate întrerupe examinarea este la o apăsare distanță.

EXAMINAREA RMN DETERMINĂ EFECTE ADVERSE?

În cazul anumitor tipuri de RMN este necesar ca pacientului să îi fie injectată substanţă de contrast, care ajută la identificarea ţesuturilor problematice. Dacă suferi de diverse alergii, informează recepția în momentul programării și medicul în privinţa acestui aspect pentru a nu suferi efecte adverse.

Alteori, pot exista, deși sunt extrem de rare (!), reacţii adverse ușoare la substanţa de contrast, cum ar fi greaţă, ameţeală, dureri în corp sau de cap, iritaţii ale pielii, senzaţie de leşin, hipotensiune, transpiraţie abundentă, slăbiciune sau dificultăţi de respiraţie, umflături la locul injectării. Aceeaşi substanţă de contrast poate duce la apariţia complicaţiilor în cazul persoanelor care suferă de afecţiuni renale şi fac dializă. Astfel de simptome trebuie raportate imediat personalului medical sau ulterior investigației, medicului!

DE CE SE FOLOSEȘTE SUBSTANȚA DE CONTRAST?

RMN-ul are la bază un câmp magnetic și unde de radiofrecvență pentru a oferi imagini ale diferitelor organe și țesuturi ale corpului. În funcție de tipul de RMN și de cerințele specifice cazului, pentru o mai bună vizualizare a patologiei, se poate folosi substanță de contrast.

Medicul radiolog va decide dacă este necesară injectarea cu substanță de contrast a pacientului în timpul RMN-ului pentru îmbunătățirea acurateței imaginilor și pentru a evidenția eventualele inflamații. Substanța de contrast injectabilă cel mai frecvent utilizată este pe bază de Gadolinium. Acest produs este de obicei bine tolerat, iar reacții alergice sunt rare. Gadoliniumul este utilizat pentru a evidenția organe, vase de sânge sau țesuturi printr-un contrast mărit pe imaginea finală.

Situații în care substanța de contrast este contraindicată:

 • Paciente însărcinate;
 • Pacienți cu implanturi metalice sau orice fel de metal fixat în corp;
 • Pacienți cu boli renale;
 • Se recomandă o atenție sporită în cazul pacienților claustrofobi și al celor cu antecedente alergice.

Articole recomandate


DONNA MĂRȚIȘOR
DONNA MĂRȚIȘOR

Asiguratori parteneri
Clinica Traian - Foișorul de Foc

București, str. Traian nr. 234, et. 1, Sector 2 (între Calea Moșilor și Foișorul de Foc)

Clinica Pipera - Barbu Văcărescu

București, str. George Constantinescu, nr. 2-4, Sector 2 (strada dintre Fabrica de Glucoză și Dimitrie Pompeiu).

Împreună salvăm vieți! Direcționează 3,5%!

Servicii de excelență pt. Sănătatea Femeii
Servicii de Excelență
pentru Sănătatea
Femeii
Diagnostic corect, rapid și foarte important precoce
Diagnostic corect, rapid și foarte important precoce
Echipă de Medici cu Supraspecializare de 10-20 de Ani
Echipă de Medici cu
Supraspecializare
de 15-30 de Ani
Aparatură Vârf de Lance,Ultraperformantă
Aparatură
High-end,
Ultraperformantă
Verificare Anuală Completă în 60 de Minute
Verificare Anuală
Completă în
60 de Minute
Peste 80,000 de Pacienți Mulțumiți
Peste 80,000
de Pacienți
Mulțumiți
021.9732 021.9732
© Copyright 2024 Donna Medical Center. Toate drepturile rezervate. | Împreună salvăm vieți! Direcționează 3,5%! | Chestionar satisfacție pacienți | Contact
Website realizat de Triumf ® | Termeni și condiții