, , ,
Clinica Pipera - Str. George Constantinescu nr. 2-4, București 020339 România
Clinica Traian - Str. Traian, nr. 234, București 024046 România
021.9732 021.9732
Donna Medical Center » Servicii Medicale » Centrul Specializat în Patologia Mamară

Centrul Specializat în Patologia Mamară

Senologie

MEDICI IMAGIȘTI-SENOLOGI, CHIRURGI ȘI ONCOLOGI DE RENUME, CU EXPERIENȚĂ DE 15-30 DE ANI ÎN DIAGNOSTICUL ȘI TRATAMENTUL PATOLOGIEI MAMARE!

Senologie


Promisiunea Centrului Specializat în Patologia Mamară este că aici veți găsi medici imagiști, chirurgi și oncologi cu specializare în Senologie, ce au ca focus principal în activitate diagnosticul și/sau tratamentul patologiei mamare. Aceștia sunt medicii care se luptă zilnic cu afecțiunile sânilor, acumulând astfel o experiență de mii de cazuri de cancer mamar diagnosticate sau tratate. 

În cadrul Centrului Specializat în Patologia Mamară, pacientele beneficiază de o gamă completă de servicii pentru sănătatea mamară:
ECHIPA DE MEDICI CU CEA MAI BOGATĂ EXPERIENȚĂ ÎN 
MAMOGRAFIE ȘI IMAGISTICA SÂNULUI DIN ROMÂNIA

✓ Mii de vieți salvate la Donna Medical Center prin diagnostic corect și precoce.
✓ Zeci de ani experiență și supraspecializare în depistarea afecțiunilor mamare.
  PESTE 200.OOO de mamografii și ecografii mamare

 

CHIRURGI ȘI ONCOLOGI CU RENUME ÎN TRATAMENTUL
AFECȚIUNILOR MAMARE BENIGNE SAU MALIGNE (CANCER)
APARATURĂ DEDICATĂ, DE ULTIMĂ GENERAȚIE

Pentru a oferi un diagnostic corect și precoce, medicii noștri au la dispoziție cele mai performante echipamente de imagistică medicală, dedicate diagnosticului afecțiunilor mamare, cum sunt: Mamograful digital cu tomosinteză Selenia Dimensions de la Hologic, dotat cu soft C-View și soft de biopsiere asistată mamografic 3D AFFIRM, unic în România, precum și ecografele Hitachi Arietta 850, Hitachi Preirus și GE Logiq S8, dedicate pentru Imagistica Sânului și dotate cu elastografie.

Centru de Excelență în Senologie
Imagistică Medicală


CE SPUN PACIENTELE NOASTRE ... 

 • Nadina, 01.10.2015 Este a doua oară când vin la Donna Medical Center. Am ales această clinică pentru dna doctor Claudia Teodorescu, care mi-a fost recomandată de 3 medici pentru monografierea sânilor. Sunt foarte mulțumită de serviciile oferite [...]. De asemenea, fac un apel către doamnele care au orice suspiciune asupra sânilor. Mergeți la control. Controlați-vă aflați și să știți ce este cu corpul dvs. O persoană informată este o persoană puternică și poate să-și mențină sănătatea. Succes!

  Nadina, 01.10.2015

 • F.S., 27.05.2015 Minunat! Zbor și îmi vine să zburd ... Am ajuns la Donna după 2 ani de incertitudine, după ecografii și mamografii din 3 în 3 luni, după plânsete și suferință în familie, după diagnosticul: urgent operație sân drept, suspectă de cancer, ganglioni măriți axilă dreaptă, certată că ”formațiunea mea” a ajuns la 13/8,5 mm din neglijența mea [...] Ajung la Donna - calm, liniște, bunăvoință, interes pentru mine ca femeie încă din recepție. Sunt strigată fix cu 2 minute înainte de ora stabilită. Dna. Dr. Teodorescu, calmă, zâmbet cald [...] nu comentează celelalte diagnostice, sunt bine, sunt ușoare probleme, dar fără să-mi fac griji. Deci, 2 ani de suferință inutilă...

  F.S., 27.05.2015

 • Camelia, 09.11.2017

  Anul trecut am făcut o mamografie la Donna Medical Center la care mi s-a descoperit un nodul care, din păcate, era canceros. A urmat procedura obișnuită: intervenție chirurgicală și radioterapie. Astăzi, la un an și jumătate, am venit să fac o mamografie de control și am aflat cu surpriză de la doamna asistentă Cristina că au un nou aparat pentru mamografie cu tomosinteză, un vârf al tehnicii actuale. Totul a decurs bine.

  Mulțumesc colectivului Clinicii Donna Medical Center pentru dăruirea și profesionalismul cu care își fac treaba.

  Camelia, 09.11.2017

 • B. F., 15.01.2016 Sunt pacienta doamnei doctor Teodorescu Claudia din anul 2010, datorită doamnei doctor am reușit să depistez boala în anul 2013. Îi datorez mulțumiri și recunoștință pentru amabilitatea, profesionalismul și delicatețea sa, precum și pentru răbdarea față de pacienți. Aceleași mulțumiri adresez și doamnei Dana, pentru delicatețea și blândețea în efectuarea mamografiei.

  Mulțumesc întregului colectiv al clinicii Donna, clinică pe care o recomand prietenelor mele care au probleme de sănătate.

  B. F., 15.01.2016

VINO LA CENTRUL SPECIALIZAT ÎN PATOLOGIA MAMARĂ AL DONNA MEDICAL CENTER!

Din 2011 și până acum, ne-am câștigat reputația de Centru Specializat în Patologia Mamară:

 • Am reunit laolaltă cea mai puternică echipă de imagiști senologi din România, cu supraspecializare de 15-30 de ani în acest domeniu restrâns și cu peste 200.000 de mamografii și ecografii mamare efectuate cumulat
 • Am salvat mii de vieți în centrul nostru, printr-un diagnostic de expert, corect și precoce, inclusiv în acele cazuri când am fost nevoiți să infirmăm un diagnostic inițial incorect pus ca "negativ"
 • Colaborăm intern (în cadrul clinicii) și extern cu medici chirurgi și oncologi cu renume în tratamentul afecțiunilor și cancerului mamar.

VREI O PROGRAMARE SAU VREI SĂ AFLI MAI MULTE DETALII DESPRE IMAGISTICA SÂNULUI?


NUME

EMAIL
PRENUME

NUMĂR DE TELEFON
Donna Medical Center este în București.

021 9732


Articole recomandate


Pachete de servicii la Donna Medical Center
Pachete de servicii la Donna Medical Center

Asiguratori parteneri
Clinica Traian - Foișorul de Foc

București, str. Traian nr. 234, et. 1, Sector 2 (între Calea Moșilor și Foișorul de Foc)

Clinica Pipera - Barbu Văcărescu

București, str. George Constantinescu, nr. 2-4, Sector 2 (strada dintre Fabrica de Glucoză și Dimitrie Pompeiu).

Împreună salvăm vieți! Direcționează 3,5%!

Servicii de excelență pt. Sănătatea Femeii
Servicii de Excelență
pentru Sănătatea
Femeii
Diagnostic corect, rapid și foarte important precoce
Diagnostic corect, rapid și foarte important precoce
Echipă de Medici cu Supraspecializare de 10-20 de Ani
Echipă de Medici cu
Supraspecializare
de 15-30 de Ani
Aparatură Vârf de Lance,Ultraperformantă
Aparatură
High-end,
Ultraperformantă
Verificare Anuală Completă în 60 de Minute
Verificare Anuală
Completă în
60 de Minute
Peste 80,000 de Pacienți Mulțumiți
Peste 80,000
de Pacienți
Mulțumiți
021.9732 021.9732
© Copyright 2024 Donna Medical Center. Toate drepturile rezervate. | Împreună salvăm vieți! Direcționează 3,5%! | Chestionar satisfacție pacienți | Contact | Schimbă preferințe cookie
Website realizat de Triumf ® | Termeni și condiții