, , ,
Clinica Pipera - Str. George Constantinescu nr. 2-4, București 020339 România
Clinica Traian - Str. Traian, nr. 234, București 024046 România
021.9732 021.9732
Donna Medical Center » Ce spun pacientele

Ce spun pacientele

DR. CLAUDIA TEODORESCU.

Fondator Donna Medical Center

OANA PELLEA

Actriță

MALVINA CSERVENSCHI

Owner/ Jewelry Designer Malvensky

Mirela Bucovicean

Fondator Molecule F

Ileana Badiu

Managing Partner Wunderman/ Super40

Ioana Ulmeanu

Editor Coordonator Elle România

Cosmina Grigore

Patient Coach/ Consultant nutriție

Raluca Iliescu

Fondator Infrafit

Noemi Meilman

Fashion PR & Blogger

Testimoniale Clinica

1 2 »
Pagina 1 din 2

Mii de mulțumiri, pentru tot ajutorul acordat, că aveți grijă și deschidere și pentru pacienții cu venituri minime. Personal de excepție!

Filipoiu Angelina, Campania socială „Ziua Șanselor la Viață”, 03.11.2018

Sunt impresionată! Oameni calzi și primitori. M-am simțit în siguranță, am simțit că sunt o persoană importantă. O clinică de nota 10. Mulțumesc!

Radu Maria, Campania socială „Ziua Șanselor la Viață”, 03.11.2018

Experiența de azi: A fost plăcută, deși am așteptat cu emoții rezultatul. Personalul a fost foarte amabil. În concluzie, o experiență plăcută! Aș reveni cu plăcere!

Bucătaru Maria, Campania socială „Ziua Șanselor la Viață”, 03.11.2018

Mulțumesc întregii echipe pentru promptitudine, pentru amabilitate și nu în ultimul rând, pentru că ne-a dat ocazia să efectuăm o investigație [mamografie]  atât de importantă. Vă mulțumesc și o să recomand clinica dumneavoastră și altor femei!

Cristea Mioara, Campania socială „Ziua Șanselor la Viață”, 03.11.2018

Mă așteptam ca mamografia să fie dureroasă, dar nu a fost deloc.
Am rămas plăcut impresionată de personalul medical care s-a purtat cu multă atenție și căldură. Felicitări tuturor!

Bani Virginia, Campania socială „Ziua Șanselor la Viață”, 03.11.2018

În data de 03.11.2018 am efectuat o mamografie bilaterală în cadrul campaniei lansate de Clinica Donna Medical Center. Personalul din cadrul clinicii s-a comportat foarte frumos cu toate pacientele care erau în sala de așteptare. Legat de procedură – mamografie- țin să menționez că nu este dureroasă și durează foarte puțin. Recomand cu drag. Felicitări Clinica Donna Medical Center!

Goran Iustina, Campania socială „Ziua Șanselor la Viață”, 03.11.2018

Sunteți o echipă excepțională! Vă mulțumesc! [Campania socială „Ziua Șanselor la Viață”] este un program de susținere a sănătății femeii de nota 10.

Voinea Anișoara, Campania socială „Ziua Șanselor la Viață”, 03.11.2018

Personal, am o părere foarte bună pentru că am avut parte de un control personalizat. M-am simțit confortabil și mulțumesc cadrelor medicale pentru atenția care ni se acordă ca pacienți. Vă mulțumesc!

Popa Natașa, Campania socială „Ziua Șanselor la Viață”, 03.11.2018

Am fost mulțumită pentru că am fost tratată cu promptitudine. Investigațiile [mamare] făcute sunt foarte bune, cu o aparatură de ultimă generație. Mulțumesc frumos echipei clinicii Donna Medical Center pentru cum am fost tratată.

Răducan Constanța Mirela, Campania socială „Ziua Șanselor la Viață”, 03.11.2018

M-am programat la Donna Medical Center pentru o ecografie la sâni. Cu toate că am 49 de ani, nu am făcut niciodată mamografie, știind că este traumatizantă și dureroasă. Am ajuns la clinică și, la recomandarea doamnei asistente Cristina, care m-a asigurat că nu este adevărat acest mit, importante fiind aparatura și persoana care o efectuează, am făcut prima mea mamografie. Este incredibil. Am ieșit zâmbind din laboratorul de radiologie, unde este aparatul pentru efectuarea mamografiei.

Doamnelor, nu ezitați să aveți grijă de sănătatea dumneavoastră, doamna Bira Cristina are o manieră extraordinară de a efectua investigația, de a comunica și de a colabora cu pacientele. Recomand tuturor celor cărora le este teamă de mamografie, să o efectueze la Donna Medical Center, cu doamna asistentă Cristina Bira.

Atmosfera este caldă, primitoare, deloc rigidă, ori lipsită de empatie, cum este în alte locuri! Recomand cu căldură!

Alexandru Mihaela, 10.03.2018

Am devenit pacientă a Donna Medical Center chiar de ziua mea de naștere când o mastodinie severă mi-a stricat aniversarea. M-am prezentat de urgență la un consult senologic la doamna Dr. Simona Svasta, consult ce a fost urmat de o ecografie mamară și ulterior de o mamografie, realizate de doamnele Dr. Nicole Cuturela și Dr. Doina Popa. Investigațiile au avut din fericire rezultate foarte bune.

Am fost foarte mulțumită atât de de serviciile doamnelor doctor cărora le-am fost pacientă, cât și de atmosfera generală de la Donna Medical Center, motiv pentru care am decis să continui tot aici cu investigații pe latura endocrinologică, fiind în prezent pacienta doamnei Dr. Larisa Caradjova de ale cărei servicii sunt de asemenea foarte mulțumită.

Recomand Donna Medical Center!

G.M., 08.03.2018

Astăzi am cunoscut-o pe Cristina, asistent medical mamografie - specialist într-o procedură necesară oricărei femei trecută de prima tinerețe. Am intrat în cabinet cu toate simțurile blocate de emoție, frică, teama de ce s-ar putea descoperi.

O mamografie altfel, așa aș putea să numesc experiența de astăzi. Cu calm, cu o voce caldă, dar exactă, Cristina a reușit să-mi arate că se poate face această investigație fără sentimentul că ți se strivesc sânii. Mulțumesc, Cristina!

V.C., 12.02.2018

Întâlnirea cu doamna asistentă Cristina a fost cea mai relaxantă, nu a durut decât în limitele normalului. Pentru mine a fost o plăcere. Ea reușește să distragă în mod incredibil pacienta de la starea anxioasă, astfel încât, oricine poate la finalul investigației să plece cu zâmbetul pe buze.

Mă bucur că am întâlnit aici o echipă minunată și voi reveni, după cum am stabilit, de fiecare dată când este nevoie. Dacă ar trebui să dau o notă de la 1-10, aș da nota 10 întregii echipe.

S.A., 19.01.2018

Mă numesc Cherim Iugel, sunt din Constanța, și am făcut astăzi, 12 ianuarie 2018, o mamografie la Donna Medical Center. Mi-am dorit să fac mamografie aici pentru că întotdeauna îmi doresc să fac cele mai bune investigații. Mi-am dorit să fac mamografia din cauza faptului că mama mea a făcut un cancer mamar, destul de târziu, la vârsta de 85 de ani.

Sunt foarte mulțumită că am ajuns la Donna Medical Center și deși era vorba de iradiere, deoarece s-a desfășurat într-un cadru atât de amabil, cu multă atenție și blândețe, cu vorbe frumoase și gesturi amabile, dar profesioniste, nu am avut nici cea mai mică teamă.

Mulțumesc personalului din Donna Medical Center!

Cherim Iugel, 12.01.2018

Donna Medical Center, un loc pe care-l voi păstra fiindcă mă face să mă simt în siguranță și îmi oferă foarte multă încredere.

Serviciile sunt de calitate, iar specialiștii pe care i-am întâlnit s-au purtat ireproșabil. Un spațiu safe pe care îl recomand tuturor femeilor.

Mitruț Loredana, 08.01.2018

Anul trecut am făcut o mamografie la Donna Medical Center la care mi s-a descoperit un nodul care, din păcate, era canceros. A urmat procedura obișnuită: intervenție chirurgicală și radioterapie. Astăzi, la un an și jumătate, am venit să fac o mamografie de control și am aflat cu surpriză de la doamna asistentă Cristina că au un nou aparat pentru mamografie cu tomosinteză, un vârf al tehnicii actuale. Totul a decurs bine.

Mulțumesc colectivului Clinicii Donna Medical Center pentru dăruirea și profesionalismul cu care își fac treaba.

Camelia, 09.11.2017

Mă numesc Roxana și sunt pentru a 3-a oară la Donna Medical Center, dar, pentru prima dată fac o mamografie. Am venit cu mari emoții, deoarece nu am mai făcut niciodată o mamografie. Zvonurile legate de cât de incomodă, dureroasă și neplăcută este mamografia mi-au fost spulberate de ușurința cu care a fost realizată investigația, dar și de delicatețea și profesionalismul doamnei asistente Cristina.

Voi recomanda cu încredere și căldură tuturor cunoștințelor și colegelor mele Donna Medical Center și le voi vorbi despre importanța efectuării unei mamografii. Este o procedură simplă, dar foarte importantă pentru viața unei femei. Sănătate înainte de toate!

R.M., 14.11.2017

Despre mamografia cu doamna Cristina: astăzi, 05.07.2017, am vrut să plâng și mi-am ales momentul când voi efectua mamografia, lucru pe care nu l-am mai făcut de 7 ani. Planul nu mi-a reușit, întrucât ”zâna” Cristina m-a ”presat” pe nesimțite, rapidă și glumeață. A fost chiar distractiv, Cristina glumind, eu captată de glumele ei, ignorând ce face ”monstrul” cu sânii mei. :)

Felicitări și mulțumiri!

O.I., 05.07.2017

Vreau să mulțumesc în mod deosebit dnei Loredana de la recepție care a fost foarte drăguță și m-a liniștit (eram foarte fricoasă de ce auzisem în legătură cu mamografia clasică), m-a asigurat că totul va fi bine. Apoi echipei medicale, dnei asistente Cristina care mi-a recomandat cum să stau relaxată (foarte important). Sincer, doamnelor, NU AM SIMȚIT ABSOLUT NIMIC. Nu exagerez și mulțumesc bunului Dumnezeu.

Dna Dr. Sebeni este foarte drăguță, amabilă, calmă, răbdătoare. Mulțumesc dna doctor!

Va recomand cu încredere această clinică, stimate doamne. Mergeți și convingeți-vă singure. Cu drag tuturor!

G.C., 01.07.2017

O experientă minunată. Personal cald și foarte bine pregătit. O campanie de care ar trebui să profite, în sens pozitiv, cât mai multe femei.

Aparatură de cea mai nouă tehnologie. Multă răbdare și afectivitate, care este transmisă fiecărei paciente în parte, în timpul examinării.

Felicitări celor care au gândit această campanie de ajutorare a celor cu venituri mici. Mulțumesc Donna!

P.V. - Campania MSV, 01.07.2017

Recomand cu căldură efectuarea periodică a controalelor senologice în vederea depistării eventualelor probleme la sâni. Și mai ales a cancerului. Am văzut multe femei care se confruntă cu această maladie și din păcate în stadii avansate. De asemenea, tratarea/tratamentul chimioterapeutic este destul de dureros și anevoios. Pentru aceasta, sugerez oricărei femei controlul anual. La Donna Medical Center, am întâlnit doctori competenți, foarte omenoși și cu o pregătire profesională extraordinară. Mulțumesc din suflet!

I.C. - Campania MSV, 01.07.2017

Comparativ cu alte unități medicale, unde am fost investigată cu ani în urmă, aici există un personal blând, care vorbește frumos, liniștit, cu indicații precise. Personalul de la recepție, de nota 10!

C.A. - Campania MSV, 20.06.2017

Am făcut prima mea mamografie, venisem cu emoții, crezând că va fi neplăcut, chiar dureros. Auzisem că mamografiile sunt foarte neplăcute. Dna Cristina, asistenta de la Donna, care mi-a facut mamografia, mi-a infirmat toate aceste temeri. Mi-a explicat cu toată bunăvoința și profesionalismul ei, întreaga procedură și m-a asigurat că nu va fi dureros sau neplăcut. Chiar așa a fost! Nu m-a durut, nu a fost greu de suportat și totul a fost insoțit de zâmbete și căldură.

Mădălina, 01.06.2017

[...] Sunt mulțumită că mi s-a oferit șansa de a face o mamografie gratuit, deoarece la venitul meu din pensie, ar fi fost dificil.

Nu am avut probleme la examinare, mamografia fiind absolut deloc dureroasă. Personalul a fost deosebit de atent, politicos și bine pregătit. Sunt deosebit de mulțumită pentru șansa acordată.

Z.G. - Campania MSV, 12.05.2017

Mulțumesc din suflet Donna Medical Center pentru campania Mamografia salvează vieți.

Trec printr-o perioadă dificilă a vieții și nu am niciun venit, iar de curând mi-a apărut o problemă la sâni. Nu am știut încotro să o apuc, neavând asigurare și bani.

Norocul meu s-a numit Donna și mamografiile gratuite pe care le realizează pentru femeile cu venituri reduse, care nu îșî permit achitarea serviciilor.

Mulțumesc Donna! Mulțumesc personalului deosebit al acestei clinici.

B.M. - Campania MSV, 12.05.2017

[...] Am venit la Donna Medical Center în urma unor investigații anterioare care au arătat probleme la sâni (eu având un istoric medical în acest sens, un nodul operat la sânul drept). Neavând posibilitați financiare, am apelat la campania gratuită pe care o face Donna Medical Center. Spre surpriza mea, am fost contactată și astazi 12.05.2017, am efectuat o mamografie gratuită.

Am găsit aici o ambianță și un colectiv plăcut și amabil. Le mulțumesc din suflet că oferă femeilor care nu-și permit, financiar, acest serviciu medical.

A.C. - Campania MSV, 12.05.2017

Am început și această zi, plină de speranță și fericire. O bucurie nespusă mi-ați făcut când m-ați anunțat că am câstigat o mamografie gratuită la această clinică.


Întai, recunosc, am avut emoții, teamă ... dar pe urmă au dispărut, fiind întâmpinată de o echipă profesionistă. Încă o data am fost fericită că mi s-a oferit șansa de a trăi fără grija de a avea boala incurabilă a secolului (cancer).

O echipă eficientă și profesionistă. Vă mulțumesc din suflet pentru această surpriză neașteptată.

Lăcrămioara - Campania #FiiOsuperDonna, 27.04.2017

Mărturisesc că sunt pentru prima dată pacienta centrului medical Donna.


Am venit cu emoție, mai ales că mamografia pe care urma să o fac (din auzite), presupunea o stare de disconfort, chiar durere. Grație doamnei asistente (în primul rând) și al aparaturii ultra performante, pot să recunosc că nu m-a durut deloc. Dna Cristina pare a fi un bun psiholog, pentru că discuțiile cu dânsa pe tot parcursul investigației te fac să uiți de teama procedurii propriu-zise, dar și de cea a rezultatului. Mulțumesc! Sărbători binecuvântate!

A.V., 13.04.2017

Experiența mea în contextul efectuării unei mamografii în cadrul Donna Medical Center este una plăcută. Personalul medical cât și cel de la recepție mi-a inspirat încredere și profesionalism.

Consider că programul la care am avut acces gratuit pentru această mamografie, este binevenit în contextul situației materiale mai delicate cu care mă confrunt în acest moment. Doresc să vă felicit că ajutați familiile, pentru că da, este vorba de întreaga familie atunci când este ajutată o mamă, o fiică, o bunică...

Felicitări, sănătate și o viață cât se poate de îndelungată!

Bianca - Campania MSV, 27.02.2017

Când este vorba de recoltare de sânge îți vine să fugi, să amâni, să faci orice altceva. DAR trebuie să recoltezi.

Azi am recoltat sânge, la Donna Medical Center și nici nu știu când și cum, doamna de la recoltare a reușit să îmi ia sânge.

O echipă de profesioniști. Onorează sistemul medical! Felicitări!!!

Doina, 12.12.2016

Am 48 ani și am venit la prima ecografie mamară și mamografie la Donna Medical Center cu foarte multă emoție și teamă de rezultate.

Vă asigur că Donna Medical Center are un personal de excepție, doctori profesioniști și asistente care se poartă cu blândețe. Am fost foarte mulțumită de această clinică, de ambiența sa și de profesionalism.

Totul este bine, veniți fără teamă și cu optimism la acest centru. Veți pleca mulțumite din toate punctele de vedere (și medical și sufletește). Vă doresc numai bine!

P.D., 27.10.2016

Prima vizită in clinică, profesionalism, atmosferă caldă, promptitudine, curățenie, timpul de așteptare - absolut, punctualitate.

Medicului, dna dr. Iurco, îi mulțumesc pentru răbdare, profesionalism, detalii-conduită, explicații, partea umană și calmul de care a dat dovadă.

Recomand cu toată căldura medicul, clinica.

O clinică dotată cu aparatură performantă, o clinică ofertantă, de recomandat.

M.R., 13.10.2016

Am apreciat toată viața sinceritatea. Așa ca voi fi sinceră cu voi.

Azi, 28 septembrie, am venit pentru prima dată la consultații în Donna Medical Center. Cu emoții, anticipând rezultatele examenelor pe care urma să le fac (Pap test și mamografia bilaterală). [...]încă de la intrarea în clinică simțurile mele au fost calmate de culori, mirosul minunat, zâmbetele fetelor de la recepție și calmul seren al atmosferei de aici.

La consultul ginecologic, dl dr. Haradja, un adevarat profesionist cu mâna ușoară, m-a făcut să mă simt confortabil.

Dna asistentă Cristina, care a efectuat mamografie bilaterală, este o încântare de femeie.

Așadar, dragele mele și dragii mei, vă mulțumesc pentru starea calmă și binevoitoare cu care ne-ați primit in familia voastră[..]

M.C., 28.09.2016

Mă numesc Cornelia, am 53 ani si datorită unor experiențe neplăcute ale unor persoane apropiate, incepând cu vârsta de 40 ani am inceput an de an să-mi fac controale. Din punctul meu de vedere mai bine previi decât să ajungi prea târziu. Primind pe adresa de email date despre Campania dvs si eu nefăcând până acum controlul anual (din cauza unor probleme de sănătate) m-am înscris pentru mamografie cu speranța de a fi selectată. Ceea ce s-a și întâmplat. Mă bucur că am ajuns în clinica dvs și pe viitor voi solicita și alte investigații.

Cornelia - Campania MSV, 14.09.2016

Bună ziua, mă numesc Lenuța și am făcut investigația de mamografie pentru prima dată la vârsta de 50 ani. Am căutat pe internet și am aplicat pentru o mamografie gratuită și am avut surpriza să fiu sunată a doua zi pentru a mă înștiința că am intrat in Campania Donna. Am fost plăcut impresionată de amabilitatea, promptitudinea doamnei asistente care a efectuat procedura. Personalul clinicii a fost de asemenea foarte amabil. Mulțumesc tuturor pentru această oportunitate. Dacă o să mai am nevoie cu sigurantă voi reveni si voi recomanda și altor prietene, colege Donna Medical Center. Mulțumesc!

Lenuța - Campania MSV, 14.09.2016

Mulțumesc Donna Medical Center pentru serviciile acordate. Am mare încredere în profesionalismul oamenilor de aici, în special al doamnei doctor Teodorescu Claudia pe care o vizitez anual. Am încredere în diagnosticul pus de dumneaei și sunt foarte mulțumită de faptul că tehnologia a avansat într-atat și există posibilitatea de a face mai nou mamografie cu tomosinteză, înțeleg că primim un rezultat mult mai concludent. Mulțumesc încă o dată! Țineți-o tot așa!

Paulina - Campania MSV, 13.09.2016

Vizita la doctor nu este întotdeauna o experiența plăcută, dar uneori în viață se întâmplă să ai parte de surprize. Îi mulțumesc doamnei doctor Elena Teodorescu pentru atitudinea sa caldă, dar profesionistă, pentru modul în care a reușit să transforme întâlnirea noastră într-un prilej plăcut, confortabil și prietenos. Recomand, de asemenea, și Donna Medical Center pentru personalul profesionist și modul în care își fac pacienții să se simtă ca acasă.

B.D., 13.07.2016

O experiență caldă, un tratament profesionist și o energie extraordinară. Sunt lucrurile pe care le apreciez și pentru care sunt recunoscătoare. Atenția la detalii, punctualitatea, zâmbetul celor care m-au primit, mi-au vorbit la telefon și nu în ultimul rând pasiunea și căldura doamnei doctor Teodorescu Claudia au făcut ca vizita ”la doctor” să se transforme într-o experiență atât de plăcută și ”ca acasă”. Și eu iubesc să ajut! Cu drag!

Malvina Cservenschi, 13.07.2016

Cel mai bun mod de a face ceva pentru sănătatea ta. Un climat cald și prietenos. Personalul eficient și profesionist pe măsura aparaturii medicale folosite. Calmitatea și căldura cu care ți se vorbește este un motiv în plus să vii și să-ți faci investigațiile de care ai nevoie. Mulțumesc colectivului Donna Medical Center pentru atitudine, mulțumesc că puneți pe primul plan sănătatea noastră a femeilor și nu doar sănătatea fizică, dar și pe cea psihică și emoțională. BRAVO!!!!

O. L., 22.09.2016

Am venit la Donna Medical Center pentru un pachet complet (investigații ginecologice și senologice).

Deși sunt medic, și m-am autoexaminat cu rigurozitate de-a lungul anilor, nu am reușit să palpez nicio formațiune. La ecografia de sân mi s-au descoperit mai multe fibroadenoame (cel mai mare având dimensiuni chiar foarte mari). Din fericire sunt benigne si necesită doar urmărire ecografică.

Nu pot să-mi imaginez cum nu am reușit să palpez așa o formațiune impresionantă(>20mm).

Mulțumesc medicilor din această clinică și recomand tuturor femeilor sa-și facă analizele de rutină si o ecografie mamară, măcar atât.

Un medic rezident, 30.09.2016

Am decis să vin la Donna Medical Center în urma unor dureri insuportabile în zona pelvină. Căutând pe internet medici ginecologi cu experiență, am dat de site-ul clinicii Donna unde am găsit exact ceea ce căutam: un centru dedicat sănătății femeilor și medici cu foarte multă experiență în afecțiunile mamare și ginecologice.

Inițial am optat pentru un simplu consult, însă a fost nevoie de investigații suplimentare, așadar am ales pachetul Donna Ginecologie la indicațiile medicului ginecolog. Acest pachet include toate investigațiile ginecologice pentru depistarea celor mai comune afecțiuni și în plus vine și cu o reducere importantă!

Recomand tuturor femeilor să opteze pentru acest pachet anual pentru a fi sigure că sunt bine!

Mulțumesc dnei dr Oproiu Irina pentru profesionalismul cu care am fost tratată și fetelor de la recepție pentru promptitudine în stabilirea unei programări cât mai curând! Multă sănătate!

D.A., 01.07.2016

Merg periodic la medic, însă anul acesta am ales să vin la Donna Medical Center la recomandarea prietenei mele, care este pacienta clinicii dvs. Uitându-mă pe site-ul clinicii, am ales PACHETUL DONNA FEMININ, care înglobează investigațiile mamare și partea de ginecologie. Atât domnul doctor Nicolae, cât și domnul doctor Haradja m-au surprins foarte plăcut, oferindu-mi răspunsuri la toate nelămuririle mele.

Le recomand cu încredere doamnelor să își facă pachetul de prevenție anual la Donna Medical Center. Mulțumesc!

Viorica, 10.06.2016

Bună ziua,

E pentru prima dată când am facut o MAMOGRAFIE până la vârsta de 46 ani. Am fost selectată în această campanie gratuită în această clinică. Țin să aduc mii de mulțumiri tuturor angajaților. Asistenta cu un comportament deosebit, ce lucrează cu toată dragostea pentru ceea ce face, medicii cu un comportament deosebit.

Menționez că o sa recomand cu multă dragoste tuturor femeilor pentru a face acestă MAMOGRAFIE, pentru că, capătă mare încredere.

Ț.V.- campanie MSV, 02.04.2016

IMPECABIL!

Vă mulțumesc pentru profesionalismul cu care am fost întâmpinată.

Mulțumesc pentru grija buna a doamnei recepționere.

Mulțumesc pentru dragostea doamnei asistente.

Mulțumesc pentru profesionalismul doamnei doctor.

Mulțumesc Donna Medical Center pentru frumosul cadou pe care l-am primit, prin oportunitatea de a face această mamografie gratuită.

Vă mulțumesc și vă recomand din tot sufletul! Este prima dată când am simțit că sunt tratată impecabil! Mulțumesc!

Aurelia - campanie MSV, 02.04.2016

Cele mai frumoase mulțumiri pentru dna Tulpan Angelica, cea mai ușoară prelevare de sânge, fără nicio durere, este prima oară în viața mea când nu am simțit nicio durere. Sânge mi s-a recoltat, că doar am văzut ok! Felicitări și pentru tot colectivul de aici - mult respect din partea lor pentru pacienți și profesionalism din partea cadrelor medicale - asistente împreună cu dna Dr. Teodorescu.

Felicitări pentru personalul pe care l-ați format. Sunt în același domeniu (farmacist) și știu ce înseamnă să formezi un personal profesionist.

I.M., 21.04.2016

Cele mai frumoase sentimente le-am avut atunci când am întâlnit-o și cunoscut-o pe doamna Angelica Tulpan.

Am intrat speriată în cabinet, dar atmosfera creată de dumneaei m-a relaxat instantaneu.

Când am să revin, cu siguranță îmi manifest opțiunea de a mă bucura medical de zâmbetul și competența doamnei Angelica Tulpan.

Minodora, 20.04.2016

Profesionalism, seriozitate, o preocupare deosebită pentru sănătatea noastră, a femeilor.

Recomand cu toată încrederea, să apelați la serviciile medicale oferite de Donna Medical Center.

Felicitări unor doctori extraordinari, Dr. Haradja și Dr. Median, pentru profesionalismul, răbdarea și devotamentul pentru meserie. Succes tuturor!

A.D., 15.04.2016

Mă numesc Mihaela, am împlinit recent 40 de ani și m-am gândit să îmi fac pentru prima oară o mamografie.

Am fost fffoarte stresată înainte de consult. Îmi era teamă de durere, așa auzisem de la alte prietene că această consultație este fffoarte dureroasă. Vreau să spun și celorlalte doamne care ar trebui să își facă o mamografie să apeleze cu încredere la Donna Medical Center.

Personalul foarte drăguț și amabil și doamna asistentă Cristina de la mamografie este super, super. O asistentă draguță care a detensionat atmosfera și care a lucrat super profesional și nu am avut nicio durere.

Mihaela, 04.04.2016

Cuvintele mele sunt de prisos în fața colectivului dumneavoastră. Cu câtă ospitalitate și cuvinte generoase ne liniștiți pe noi clientele dumneavoastră, care vă pășim pragul îngrozite de ce am putea avea sau ce s-ar descoperi că am avea, de a combate cu o așa zisă boală închipuită în capul nostru, până a ajunge aici.

Întâmpinate cu atâta seninătate de domnișoara de la recepție, apoi primite cu zâmbetul pe buze de domnișoara de la mamografie, Cristina, care m-a impresionat cu câtă delicatețe ne încurajează și ne transformă o mamografie în ceva plăcut, purtând o discuție cu noi, maleabila.

Mulțumesc totodată doamnelor doctor, pentru tot ce fac pentru noi, cuvinte frumoase, încurajatoare și tot respectul reciproc din ambele părți.

Să aveți parte de tot ce este bine și frumos în activitatea pe care o desfășurați aici și multă pace și liniște în familia dvs.

E sfântul post al Paștelui, vă doresc anticipat "Un Paște fericit" la toți, să aveți mereu zâmbetul pe buze.

E.M., 02.04.2016

Toată recunoștința pentru serviciile oferite, pentru grija și atenția cu care am fost tratată atât eu cât și -după cum am văzut - celelalte paciente.

Voi recomanda cu mare drag, tuturor doamnelor din viața mea, să se adreseze dvs. Pentru orice problemă de sănătate, dar și preventiv.

Vă muțumesc din inimă!

C. M., 02.04.2016

Numai cuvinte de laudă despre personalul clinicii, ambient, amabilitate la recepție (programări, promptitudine, etc.), doamnele asistente, care dau dovadă de înțelegere, compatibilitate cu pacientele și înaltă calificare, și spun asta după 4 vizite în această clinică.

Totul este așa cum ar trebui să fie în toate clinicile private. Voi reveni cu siguranță în, poate, cea mai primitoare clinică pentru femei din București.

G. I., 31.03.2016

1 2 »
Pagina 1 din 2

Articole recomandate


Pachete de servicii la Donna Medical Center
Pachete de servicii la Donna Medical Center

Asiguratori parteneri
Clinica Traian - Foișorul de Foc

București, str. Traian nr. 234, et. 1, Sector 2 (între Calea Moșilor și Foișorul de Foc)

Clinica Pipera - Barbu Văcărescu

București, str. George Constantinescu, nr. 2-4, Sector 2 (strada dintre Fabrica de Glucoză și Dimitrie Pompeiu).

Împreună salvăm vieți! Direcționează 3,5%!

Servicii de excelență pt. Sănătatea Femeii
Servicii de Excelență
pentru Sănătatea
Femeii
Diagnostic corect, rapid și foarte important precoce
Diagnostic corect, rapid și foarte important precoce
Echipă de Medici cu Supraspecializare de 10-20 de Ani
Echipă de Medici cu
Supraspecializare
de 15-30 de Ani
Aparatură Vârf de Lance,Ultraperformantă
Aparatură
High-end,
Ultraperformantă
Verificare Anuală Completă în 60 de Minute
Verificare Anuală
Completă în
60 de Minute
Peste 80,000 de Pacienți Mulțumiți
Peste 80,000
de Pacienți
Mulțumiți
021.9732 021.9732
© Copyright 2024 Donna Medical Center. Toate drepturile rezervate. | Împreună salvăm vieți! Direcționează 3,5%! | Chestionar satisfacție pacienți | Contact | Schimbă preferințe cookie
Website realizat de Triumf ® | Termeni și condiții