, , ,
Clinica Pipera - Str. George Constantinescu nr. 2-4, București 020339 România
Clinica Traian - Str. Traian, nr. 234, București 024046 România
021.9732 021.9732
Donna Medical Center » Noutăți de la Donna » Am deschis Centrul de Oncologie - Prima clinică dedicată cancerelor femeii

Am deschis Centrul de Oncologie - Prima clinică dedicată cancerelor femeii

Centrul de Oncologie Donna Medical Center

Avem bucuria de a anunța deschiderea Centrului de Oncologie al Donna Medical Center, centru de nișă, specializat în tratamentul cancerelor mamare și ginecologice, condus de Dr. Median Dragoș, medic primar oncologie medicală, cu supraspecializare de peste 10 ani în tratarea cancerelor mamare și ginecologice și Dr. Bogdan Diana, medic specialist oncolog, cu experiență în diverse patologii oncologice, cu accent asupra cancerelor digestive, mamar și ginecologice.

Decizia de alegere a locului unde să fii tratată este una din cele mai critice decizii pe care le poți lua atunci când primești un diagnostic de cancer. Din acest motiv, dacă ai fost diagnosticată cu un cancer de sân sau un cancer ginecologic (col uterin, uter, ovare), cea mai buna decizie este să alegi un centru oncologic specializat în tratamentul și monitorizarea acestor tipuri de cancer, care îți oferă experiența unor medici supraspecializați, un abord multidisciplinar și tratamente personalizate în concordanță cu ghidurile internaționale.

În cadrul vizitei la Centrul de Oncologie al Donna Medical Center vei beneficia de consultații detaliate, în care vei fi ghidată cu atenție, empatie și susținere în procesul de alegere al opțiunii optime de tratament, de gestionare a efectelor adverse și de monitorizare pe toată durata tratamentului și după terminarea acestuia.

În Centrul de Oncologie din cadrul Donna Medical Center, vei avea acces la Centrul Specializat în Patologia Mamară (imagistica sânului, biopsie mamară), Centrul de Imagistică Avansată (RMN 3T, CT) și Centrul de Ginecologie, unde datorită profesionalismului și supraspecializării echipei medicale, mii de paciente au fost diagnosticate precoce și tratate cu succes. În centrele specializate în sănătatea femeii Donna Medical Center, medicii radiologi, chirurgi, radioterapeuți și oncologi de renume, cu 15-30 ani de specializare academică și practică, se concentrează în fiecare zi pe diagnosticarea precoce, tratamentul patologiei mamare și ginecologice și monitorizează constant starea de sănătate a pacientelor noastre.

Dacă ai fost diagnosticată cu un cancer de sân sau ginecologic, alege să primești îngrijirea potrivită, de la specialiști dedicați care îți oferă susținere și empatie în fiecare pas al luptei tale. Programări la numărul de telefon: 0783 148 630.


Articole recomandate


DONNA MĂRȚIȘOR
DONNA MĂRȚIȘOR

Asiguratori parteneri
Clinica Traian - Foișorul de Foc

București, str. Traian nr. 234, et. 1, Sector 2 (între Calea Moșilor și Foișorul de Foc)

Clinica Pipera - Barbu Văcărescu

București, str. George Constantinescu, nr. 2-4, Sector 2 (strada dintre Fabrica de Glucoză și Dimitrie Pompeiu).

Împreună salvăm vieți! Direcționează 3,5%!

Servicii de excelență pt. Sănătatea Femeii
Servicii de Excelență
pentru Sănătatea
Femeii
Diagnostic corect, rapid și foarte important precoce
Diagnostic corect, rapid și foarte important precoce
Echipă de Medici cu Supraspecializare de 10-20 de Ani
Echipă de Medici cu
Supraspecializare
de 15-30 de Ani
Aparatură Vârf de Lance,Ultraperformantă
Aparatură
High-end,
Ultraperformantă
Verificare Anuală Completă în 60 de Minute
Verificare Anuală
Completă în
60 de Minute
Peste 80,000 de Pacienți Mulțumiți
Peste 80,000
de Pacienți
Mulțumiți
021.9732 021.9732
© Copyright 2024 Donna Medical Center. Toate drepturile rezervate. | Împreună salvăm vieți! Direcționează 3,5%! | Chestionar satisfacție pacienți | Contact
Website realizat de Triumf ® | Termeni și condiții