București, Str. Traian 234
Clinica Pipera - Str. George Constantinescu nr. 2-4, București 020339 România
Clinica Traian - Str. Traian, nr. 234
Clinica Traian - Str. Traian, nr. 234, București 024046 România
021.9732 021.9732
Donna Medical Center » Noutăți de la Donna » Grupurile de suport pentru cancer mamar

Grupurile de suport pentru cancer mamar

1 (pagina) - Grupurile_de_suport__83982.pngNu știi cum să faci față întrebărilor, descurajării sau durerilor provocate de boală?
Ai nevoie de informare corectă și de echilibru psihologic mai bun în raport cu afecțiunea cu care ai fost diagnosticată?
Atunci te așteptăm să te înscrii la cea mai noua ediție GRATUITĂ a Grupului de Suport pentru pacientele cu Cancer Mamar la Donna Medical Center.

Aflat la a cincea ediție, proiectul caritabil al Donna Medical Center a ajutat până acum zeci de paciente oncologice și familiile lor să depășească durerea și stresul pe care cancerul mamar le provoacă. Acum, pacientele sunt mai optimiste și pregătite în orice moment să lupte cu boala.


De ce să vii la întâlnirile Grupului de Suport?

Dacă te regăsești într-una dintre situațiile de mai sus, iată care sunt motivele pentru care ar trebui să te înscrii la Grupul de Suport Donna Medical Center!

  1. Vei avea parte de consiliere și suport prin prezența doamnei sociolog Elisabeta Stănciulescu, doctor în sociologie și trainer cu experiență.
  2. Vei fi in permanență în legătură cu persoane care au trecut sau trec prin aceleași experiențe ca tine și nu te vei mai simți izolată.
  3. Vei primi sfaturi și ponturi testate, de la femei care au experimentat aceleași lucruri ca și tine.
  4. Vei afla cum să îți gestionezi emoțiile și relațiile cu ceilalți din jur, prin lumina noilor tale provocări.
  5. Vei învăța cum să te reintegrezi în viața socială și la locul de muncă.

Cum s-au desfășurat edițiile precedente


În cele patru ediții care s-au desfășurat până acum la Donna Medical Center, 34 de femei au avut parte de consiliere psihologică și suport. Acestea au lucrat în grupuri de până la 10 persoane, în cadrul cărora au putut să-și împărtășească experințele de viață și să afle de la alte paciente cu pot combate boala. Asta pentru că Grupurile de Suport pentru pacintele cu cancer mamar potențează efectele benefice ale tratamentelor medicale și diminuează efectele lor nedorite, printr-o informare mai consistentă, o mai bună gestiune a stresului, un stil de viață mai adecvat, relații mai echilibrate cu persoanele semnificative și o mai bună stimă de sine.


Iată ce au spus pacientele care au participat la Grupurile de Suport anterioare:

Am mers la ședința grupului de suport organizat la Centrul Medical Dona din dorința de a afla mai multe despre efectele secundare ale tratamentului cu Tamoxifen. Am găsit acolo ceva mai mult: ce se întâmplă cu psihicul nostru după experienta diagnosticului de cancer, a operației și viața de după; e cu totul altceva când AUZI explicat cu întelegere și cu știință, ceea ce îți bântuie firea… Am aflat că se pot face multe ca să ne fie bine fizic și psihic, doar să fim capabile să facem pasul în direcția asta. Și apoi, să continuam…

Any-Mary Alexa, București.Ce m-a determinat sa vin la Grupul de Suport si sa continui sa particip la aceste intalniri? Cel mai tare m-a impins curiozitatea, voiam sa stiu cum se desfasoara aceste intalniri. Pe de alta parte, am un fiu de 15 ani caruia inca nu am avut puterea sa-i spun diagnosticul. Cautam sfatul cuiva avizat si nu numai, poate gaseam printre persoanele prezente la intalnire pe cineva care a intampinat aceasta dificultate. Am depistat cancerul intr-un stadiu destul de avansat, stadiul III, si, cu toate ca am facut 6 sedinte de chimioterapie, tumora nu s-a micsorat suficient incat sa fie operabila. Si atunci m-am gandit ca pe langa tratamentul standard mai trebuie sa fie ceva care sa ajute in tratarea acestei boli. Inca de la prima sedinta m-am simtit foarte bine. Pentru mine aceste intalniri au loc dupa opt ore de servicu si pot spune ca nu simt oboseala. Tehnica de respiratie invatata m-a ajutat sa-mi ameliorez durerea.

Multumesc doamnei doctor Claudia Teodorescu pentru initiativa si doamnei profesor sociolog doctor Elisabeta Stanciulescu pentru sprijinul acordat.


Ing. Ioana I., București


Există studii care arată faptul că speranța de viață a femeilor diagnosticate cu cancer mamar, care iau parte la astfel de întâlniri de grup specializate, se dublează față de a acelora care nu participă la întâlnirile Grupurilor de Suport dedicate.


Elisabeta Stănciulescu este sociolog profesor universitar în țară și în străinătate, doctor în sociologie, un profesionist care în ultimii ani s-a dedicat lucrului cu oamenii: coaching, consiliere și dezvoltare personală, autocunoaștere și consiliere în cadrul Grupurilor de Suport pentru pacientele cu cancer mamar. (http://bit.ly/1xjcyqp )


Pentru cea de-a cincea ediție a Grupului de Suport, înscrierile sunt deschise până la 15 mai 2015, prin telefon la 021/ 252.32.32 (recepția Donna Medical Center).


Ședințele vor avea loc de două ori pe lună, la sediul Clinicii Donna Medical Center din București, Strada Traian, nr. 234.


Articole recomandate


Pachete de servicii la Donna Medical Center
Pachete de servicii la Donna Medical Center

Asiguratori parteneri
Clinica Traian - Foișorul de Foc

București, str. Traian nr. 234, et. 1, Sector 2 (între Calea Moșilor și Foișorul de Foc)

Clinica Pipera - Barbu Văcărescu

București, str. George Constantinescu, nr. 2-4, Sector 2 (strada dintre Fabrica de Glucoză și Dimitrie Pompeiu).

Împreună salvăm vieți! Direcționează 3,5%!

Servicii de excelență pt. Sănătatea Femeii
Servicii de Excelență
pentru Sănătatea
Femeii
Diagnostic corect, rapid și foarte important precoce
Diagnostic corect, rapid și foarte important precoce
Echipă de Medici cu Supraspecializare de 10-20 de Ani
Echipă de Medici cu
Supraspecializare
de 15-30 de Ani
Aparatură Vârf de Lance,Ultraperformantă
Aparatură
High-end,
Ultraperformantă
Verificare Anuală Completă în 60 de Minute
Verificare Anuală
Completă în
60 de Minute
Peste 80,000 de Pacienți Mulțumiți
Peste 80,000
de Pacienți
Mulțumiți
021.9732 021.9732
© Copyright 2024 Donna Medical Center. Toate drepturile rezervate. | Împreună salvăm vieți! Direcționează 3,5%! | Chestionar satisfacție pacienți | Contact | Schimbă preferințe cookie
Website realizat de Triumf ® | Termeni și condiții