București, Str. Traian 234 021.252.32.32 Nu lucrăm prin decontări cu casele de asigurări.

Ce spun pacientele

DR. CLAUDIA TEODORESCU

Fondator Donna Medical Center

OANA PELLEA

Actriță

MALVINA CSERVENSCHI

Owner/ Jewelry Designer Malvensky

Mirela Bucovicean

Fondator Molecule F

Ileana Badiu

Managing Partner Wunderman/ Super40

Ioana Ulmeanu

Editor Coordonator Elle România

Cosmina Grigore

Patient Coach/ Consultant nutriție

Raluca Iliescu

Fondator Infrafit

Noemi Meilman

Fashion PR & Blogger

Testimoniale Clinica

1 2 3 4 »
Pagina 1 din 4

M-am programat la Donna Medical Center pentru o ecografie la sâni. Cu toate că am 49 de ani, nu am făcut niciodată mamografie, știind că este traumatizantă și dureroasă. Am ajuns la clinică și, la recomandarea doamnei asistente Cristina, care m-a asigurat că nu este adevărat acest mit, importante fiind aparatura și persoana care o efectuează, am făcut prima mea mamografie. Este incredibil. Am ieșit zâmbind din laboratorul de radiologie, unde este aparatul pentru efectuarea mamografiei.

Doamnelor, nu ezitați să aveți grijă de sănătatea dumneavoastră, doamna Bira Cristina are o manieră extraordinară de a efectua investigația, de a comunica și de a colabora cu pacientele. Recomand tuturor celor cărora le este teamă de mamografie, să o efectueze la Donna Medical Center, cu doamna asistentă Cristina Bira.

Atmosfera este caldă, primitoare, deloc rigidă, ori lipsită de empatie, cum este în alte locuri! Recomand cu căldură!

Alexandru Mihaela, 10.03.2018

Am devenit pacientă a Donna Medical Center chiar de ziua mea de naștere când o mastodinie severă mi-a stricat aniversarea. M-am prezentat de urgență la un consult senologic la doamna Dr. Simona Svasta, consult ce a fost urmat de o ecografie mamară și ulterior de o mamografie, realizate de doamnele Dr. Nicole Cuturela și Dr. Doina Popa. Investigațiile au avut din fericire rezultate foarte bune.

Am fost foarte mulțumită atât de de serviciile doamnelor doctor cărora le-am fost pacientă, cât și de atmosfera generală de la Donna Medical Center, motiv pentru care am decis să continui tot aici cu investigații pe latura endocrinologică, fiind în prezent pacienta doamnei Dr. Larisa Caradjova de ale cărei servicii sunt de asemenea foarte mulțumită.

Recomand Donna Medical Center!

Georgiana Mircea, 08.03.2018

Astăzi am cunoscut-o pe Cristina, asistent medical mamografie - specialist într-o procedură necesară oricărei femei trecută de prima tinerețe. Am intrat în cabinet cu toate simțurile blocate de emoție, frică, teama de ce s-ar putea descoperi.

O mamografie altfel, așa aș putea să numesc experiența de astăzi. Cu calm, cu o voce caldă, dar exactă, Cristina a reușit să-mi arate că se poate face această investigație fără sentimentul că ți se strivesc sânii. Mulțumesc, Cristina!

Violeta Crăciun, 12.02.2018

Întâlnirea cu doamna asistentă Cristina a fost cea mai relaxantă, nu a durut decât în limitele normalului. Pentru mine a fost o plăcere. Ea reușește să distragă în mod incredibil pacienta de la starea anxioasă, astfel încât, oricine poate la finalul investigației să plece cu zâmbetul pe buze.

Mă bucur că am întâlnit aici o echipă minunată și voi reveni, după cum am stabilit, de fiecare dată când este nevoie. Dacă ar trebui să dau o notă de la 1-10, aș da nota 10 întregii echipe.

Sabo Alexandra, 19.01.2018

Mă numesc Cherim Iugel, sunt din Constanţa, şi am făcut astăzi, 12 ianuarie 2018, o mamografie la Donna Medical Center. Mi-am dorit să fac mamografie aici pentru că întotdeauna îmi doresc să fac cele mai bune investigaţii. Mi-am dorit să fac mamografia din cauza faptului că mama mea a făcut un cancer mamar, destul de târziu, la vârsta de 85 de ani.

Sunt foarte mulţumită că am ajuns la Donna Medical Center şi deşi era vorba de iradiere, deoarece s-a desfăşurat într-un cadru atât de amabil, cu multă atenţie şi blândeţe, cu vorbe frumoase şi gesturi amabile, dar profesioniste, nu am avut nici cea mai mică teamă.

Mulţumesc personalului din Donna Medical Center!

Cherim Iugel, 12.01.2018

Donna Medical Center, un loc pe care-l voi păstra fiindcă mă face să mă simt în siguranţă şi îmi oferă foarte multă încredere.

Serviciile sunt de calitate, iar specialiştii pe care i-am întâlnit s-au purtat ireproşabil. Un spaţiu safe pe care îl recomand tuturor femeilor. 

Mitruţ Loredana, 08.01.2018

Anul trecut am făcut o mamografie la Donna Medical Center la care mi s-a descoperit un nodul care, din păcate, era canceros. A urmat procedura obişnuită: intervenţie chirurgicală şi radioterapie. Astăzi, la un an şi jumătate, am venit să fac o mamografie de control şi am aflat cu surpriză de la doamna asistentă Cristina că au un nou aparat pentru mamografie cu tomosinteză, un vârf al tehnicii actuale. Totul a decurs bine.

Mulţumesc colectivului Clinicii Donna Medical Center pentru dăruirea şi profesionalismul cu care îşi fac treaba.

Camelia, 09.11.2017

Mă numesc Roxana Mihăilescu şi sunt pentru a 3-a oară la Donna Medical Center, dar, pentru prima dată fac o mamografie. Am venit cu mari emoţii, deoarece nu am mai făcut niciodată o mamografie. Zvonurile legate de cât de incomodă, dureroasă şi neplăcută este mamografia mi-au fost spulberate de uşurinţa cu care a fost realizată investigaţia, dar şi de delicateţea şi profesionalismul doamnei asistente Cristina.

Voi recomanda cu încredere şi căldură tuturor cunoştinţelor şi colegelor mele Donna Medical Center şi le voi vorbi despre importanţa efectuării unei mamografii.  Este o procedură simplă, dar foarte importantă pentru viaţa unei femei. Sănătate înainte de toate!

Roxana Mihăilescu, 14.11.2017

Mă numesc Marin Anca şi sunt la prima mamografie şi pot spune că a fost o experienţă plăcută. Deşi eram foarte speriată, nu a durut. A fost excelent. Recomand tuturor femeilor.

Marin Anca, 09.11.2017

Despre mamografia cu doamna Cristina: astăzi, 05.07.2017, am vrut să plâng și mi-am ales momentul când voi efectua mamografia, lucru pe care nu l-am mai făcut de 7 ani. Planul nu mi-a reușit, întrucât ”zâna” Cristina m-a ”presat” pe nesimțite, rapidă și glumeață. A fost chiar distractiv, Cristina glumind, eu captată de glumele ei, ignorând ce face ”monstrul” cu sânii mei. :)

Felicitări și mulțumiri!

Ogea Ioana, 05.07.2017

Vreau să mulțumesc in mod deosebit dnei Loredana de la recepție care a fost foarte drăguță și m-a liniștit (eram foarte fricoasă de ce auzisem în legătură cu mamografia clasică), m-a asigurat că totul va fi bine. Apoi echipei medicale, dnei asistente Cristina care mi-a recomandat cum să stau relaxată (foarte important). Sincer, doamnelor, NU AM SIMȚIT ABSOLUT NIMIC. Nu exagerez și mulțumesc bunului Dumnezeu.

Dna Dr. Sebeni este foarte drăguță, amabilă, calmă, răbdătoare. Mulțumesc dna doctor!

Va recomand cu încredere această clinică, stimate doamne. Mergeți și convingeți-vă singure. Cu drag tuturor!

Gheorghe Camelia, 01.07.2017

O experientă minunată. Personal cald și foarte bine pregătit. O campanie de care ar trebui să profite, în sens pozitiv, cât mai multe femei.

Aparatură de cea mai nouă tehnologie. Multă răbdare și afectivitate, care este transmisă fiecărei paciente în parte, în timpul examinării.

Felicitări celor care au gândit această campanie de ajutorare a celor cu venituri mici. Mulțumesc Donna!

Petcu Valentina - Campania MSV, 01.07.2017

Recomand cu căldură efectuarea periodică a controalelor senologice în vederea depistării eventualelor probleme la sâni. Și mai ales a cancerului. Am văzut multe femei care se confruntă cu această maladie și din păcate în stadii avansate. De asemenea, tratarea/tratamentul chimioterapeutic este destul de dureros și anevoios. Pentru aceasta, sugerez oricărei femei controlul anual. La Donna Medical Center, am întâlnit doctori competenți, foarte omenoși și cu o pregătire profesională extraordinară. Mulțumesc din suflet!

Ionescu Cristina - Campania MSV, 01.07.2017

O investigație rapidă, puțin dureroasă și un personal de înaltă calitate!!!

Mulțumesc Donna – Centrul de Excelență în sănătatea femeii.

Vasile Angela – Campania MSV, 01.07.2017

În centrul medical Donna, am fost primită cu foarte multă căldură, chiar dacă simțeam că se ducea pământul de sub picioare.

Oamenii de aici, niște profesioniști în adevăratul sens al cuvântului. Recomand tuturor să apeleze la serviciile centrului.

El-Ali Valentina - Campania MSV, 01.07.2017

Campania este binevenită pentru femeile care, din diferite motive, nu reușesc să facă un control mamar. Este prima dată când fac mamografie și consider că este foarte important ca pe viitor să am grijă de sânii mei. 

Ghiță Mariana - Campania MSV, 23.06.2017

Comparativ cu alte unități medicale, unde am fost investigată cu ani în urmă, aici există un personal blând, care vorbește frumos, liniștit, cu indicații precise. Personalul de la recepție, de nota 10!

Cojocaru Alexandrina - Campania MSV, 20.06.2017

Astăzi, 20.06.2017, m-am prezentat la centrul Donna Medical Center și am făcut o mamografie și am fost foarte mulțumită de cum m-a primit personalul medical și dna doctor. Vă mulțumesc pentru această campanie care ajută persoanele cu venituri mici.

Paraschiv Venera - Campania MSV, 20.06.2017

Am făcut prima mea mamografie, venisem cu emoții, crezând că va fi neplăcut, chiar dureros. Auzisem că mamografiile sunt foarte neplăcute. Dna Cristina, asistenta de la Donna, care mi-a facut mamografia, mi-a infirmat toate aceste temeri. Mi-a explicat cu toată bunăvoința și profesionalismul ei, întreaga procedură și m-a asigurat că nu va fi dureros sau neplăcut. Chiar așa a fost! Nu m-a durut, nu a fost greu de suportat și totul a fost insoțit de zâmbete și căldură.

Mihalache Mădălina, 01.06.2017

[...] Sunt mulțumită că mi s-a oferit șansa de a face o mamografie gratuit, deoarece la venitul meu din pensie, ar fi fost dificil.

Nu am avut probleme la examinare, mamografia fiind absolut deloc dureroasă. Personalul a fost deosebit de atent, politicos și bine pregătit. Sunt deosebit de mulțumită pentru șansa acordată.

Zaharescu Georgeta – Campania MSV, 12.05.2017

Mulțumesc din suflet Donna Medical Center pentru campania Mamografia salvează vieți.

Trec printr-o perioadă dificilă a vieții și nu am niciun venit, iar de curând mi-a apărut o problemă la sâni. Nu am știut încotro să o apuc, neavând asigurare și bani.

Norocul meu s-a numit Donna și mamografiile gratuite pe care le realizează pentru femeile cu venituri reduse, care nu îșî permit achitarea serviciilor.

Mulțumesc Donna! Mulțumesc personalului deosebit al acestei clinici.

Baroncea Mădălina – Campania MSV, 12.05.2017

[...] Am venit la Donna Medical Center în urma unor investigații anterioare care au arătat probleme la sâni (eu având un istoric medical în acest sens, un nodul operat la sânul drept). Neavând posibilitați financiare, am apelat la campania gratuită pe care o face Donna Medical Center. Spre surpriza mea, am fost contactată și astazi 12.05.2017, am efectuat o mamografie gratuită.

Am găsit aici o ambianță și un colectiv plăcut și amabil. Le mulțumesc din suflet că oferă femeilor care nu-și permit, financiar, acest serviciu medical.

Avram Cornelia – Campania MSV, 12.05.2017

Am început și această zi, plină de speranță și fericire. O bucurie nespusă mi-ați făcut când m-ați anunțat că am câstigat o mamografie gratuită la această clinică.


Întai, recunosc, am avut emoții, teamă ... dar pe urmă au dispărut, fiind întâmpinată de o echipă profesionistă. Încă o data am fost fericită că mi s-a oferit șansa de a trăi fără grija de a avea boala incurabilă a secolului (cancer).

O echipă eficientă și profesionistă. Vă mulțumesc din suflet pentru această surpriză neașteptată.

Bărbieru Cornelia Lăcrămioara - Campania #FiiOsuperDonna, 27.04.2017

Mă numesc Anghel Victoria și mărturisesc că sunt pentru prima dată pacienta centrului medical Donna.


Am venit cu emoție, mai ales că mamografia pe care urma să o fac (din auzite), presupunea o stare de disconfort, chiar durere. Grație doamnei asistente (în primul rând) și al aparaturii ultra performante, pot să recunosc că nu m-a durut deloc. Dna Cristina pare a fi un bun psiholog, pentru că discuțiile cu dânsa pe tot parcursul investigației te fac să uiți de teama procedurii propriu-zise, dar și de cea a rezultatului. Mulțumesc! Sărbători binecuvântate!

Anghel Victoria, 13.04.2017

Investigația – s-a făcut ușor, cu multă atenție și fără durere, stres. Aparatul foarte performant și ușor de suportat.

Sunt foarte mulțumită și apreciez această campanie din partea centrului Donna.

Manta Elena - Campania MSV, 27.03.2017

[...] am venit pentru prima dată la Donna Medical Center unde am efectuat o mamografie, fiind selectată la campania "Mamografia salvează vieți". Investigația nu a fost dureroasă, asistenta Cristina fiind deosebit de amabilă, explicându-mi în ce constă procedura.

Mulțumesc Donna Medical Center și mult succes în continuare.

Marin Ileana Roxana - Campania MSV, 21.03.2017

Experiența mea în contextul efectuării unei mamografii în cadrul Donna Medical Center este una plăcută. Personalul medical cât și cel de la recepție mi-a inspirat încredere și profesionalism.

Consider că programul la care am avut acces gratuit pentru această mamografie, este binevenit în contextul situației materiale mai delicate cu care mă confrunt în acest moment. Doresc să vă felicit că ajutați familiile, pentru că da, este vorba de întreaga familie atunci când este ajutată o mamă, o fiică, o bunică...

Felicitări, sănătate și o viață cât se poate de îndelungată!

Felea Darian Romana Bianca - Campania MSV, 27.02.2017

Vă mulțumesc pentru frumosul cadou primit (mamografia gratuită). Mulțumesc pentru profesionalismul cu care am fost tratată, felicitări pentru tot colectivul și în special mulțumesc dnei Cristina .

La Donna am găsit seriozitate, competență și multă căldură din partea personalului.

Mulțumesc inca o dată și vă doresc multă sănătate.

Nicula Florica - Campania MSV, 27.02.2017

Programul „Mamografia salvează vieți” oferă  femeilor șansa de a fi sigure pe ele și de a salva în situații critice.

Echipa Donna este de excepție și se ocupă cu profesionalism și căldură. Mulțumim pentru șansă!

Căpățână Mălina - Campania MSV, 18.01.2017

Când este vorba de recoltare de sânge îţi vine să fugi, să amâni, să faci orice altceva. DAR trebuie să recoltezi.

Azi am recoltat sânge, la Donna Medical Center şi nici nu ştiu când şi cum, doamna de la recoltare a reuşit să îmi ia sânge.

O echipă de profesionişti. Onorează sistemul medical! Felicitări!!!

Iosif Doina, 12.12.2016

Mă numesc Pîrvu Daniela, am 48 ani şi am venit la prima ecografie mamară şi mamografie la Donna Medical Center cu foarte multă emoţie şi teamă de rezultate.

Vă asigur că Donna Medical Center are un personal de excepţie, doctori profesionişti şi asistente care se poartă cu blândeţe. Am fost foarte mulţumită de această clinică, de ambienţa sa şi de profesionalism.

Totul este bine, veniţi fără teamă şi cu optimism la acest centru. Veţi pleca mulţumite din toate punctele de vedere (şi medical şi sufleteşte). Vă doresc numai bine!

Pîrvu Daniela, 27.10.2016

Prima vizită in clinică, profesionalism, atmosferă caldă, promptitudine, curăţenie, timpul de aşteptare – absolut, punctualitate.

Medicului, dna dr. Iurco, îi mulţumesc pentru răbdare, profesionalism, detalii-conduită, explicaţii, partea umană şi calmul de care a dat dovadă.

Recomand cu toată căldura medicul, clinica.

O clinică dotată cu aparatură performantă, o clinică ofertantă, de recomandat.

Mincu Roxana, 13.10.2016

Aş dori să mulţumesc clinicii şi in mod special dnei asistente pentru profesionalismul, amabilitatea şi căldura umană cu care m-au primit şi tratat.

Felicitări şi un mulţumesc din inimă.

Doamnelor, mamografia nu este o investigaţie dureroasă atunci când cei care te vor a fi sănătoasă, ştiu cum să o facă. Totul a fost simplu şi durerea nu a existat. Curaj! Mulţumesc!

Stoian Gina, 12.10.2016

Am apreciat toată viaţa sinceritatea. Aşa ca voi fi sinceră cu voi.

Azi, 28 septembrie, am venit pentru prima dată la consultaţii în Donna Medical Center. Cu emoţii, anticipând rezultatele examenelor pe care urma să le fac (Pap test şi mamografia bilaterală). [...]încă de la intrarea în clinică simţurile mele au fost calmate de culori, mirosul minunat, zâmbetele fetelor de la recepţie şi calmul seren al atmosferei de aici.

La consultul ginecologic, dl dr. Haradja, un adevarat profesionist cu mâna uşoară, m-a făcut să mă simt confortabil.

Dna asistentă Cristina, care a efectuat mamografie bilaterală, este o încântare de femeie.

Aşadar, dragele mele şi dragii mei, vă mulţumesc pentru starea calmă şi binevoitoare cu care ne-aţi primit in familia voastră[..]

Moțoc Carmen, 28.09.2016

Mulțumesc Donna Medical Center pentru serviciile acordate. Au fost de foarte mare calitate și de un profesionalism excepțional. Am încredere in diagnosticul pus de dvs! Mulțumesc foarte mult!

Ghiurca Elena - Campanie MSV, 14.09.2016

Mă numesc Cornelia Albahari, am 53 ani si datorită unor experiențe neplăcute ale unor persoane apropiate, incepând cu vârsta de 40 ani am inceput an de an să-mi fac controale. Din punctul meu de vedere mai bine previi decât să ajungi prea târziu. Primind pe adresa de email date despre Campania dvs si eu nefăcând până acum controlul anual (din cauza unor probleme de sănătate) m-am înscris pentru mamografie cu speranța de a fi selectată. Ceea ce s-a și întâmplat. Mă bucur că am ajuns în clinica dvs și pe viitor voi solicita și alte investigații.

Albahari Cornelia - Campania MSV, 14.09.2016

Bună ziua, mă numesc Biban Lenuța și am făcut investigația de mamografie pentru prima dată la vârsta de 50 ani. Am căutat pe internet și am aplicat pentru o mamografie gratuită și am avut surpriza să fiu sunată a doua zi pentru a mă înștiința că am intrat in Campania Donna. Am fost plăcut impresionată de amabilitatea, promptitudinea doamnei asistente care a efectuat procedura. Personalul clinicii a fost deasemeni foarte amabil. Mulțumesc tuturor pentru această oportunitate. Dacă o să mai am nevoie cu sigurantă voi reveni si voi recomanda și altor prietene, colege Donna Medical Center. Mulțumesc!

Biban Lenuta - Campania MSV, 14.09.2016

Mulțumesc Donna Medical Center pentru serviciile acordate. Am mare încredere in profesionalismul oamenilor de aici, în special al doamnei doctor Teodorescu Claudia pe care o vizitez anual. Am încredere în diagnosticul pus de dumneaiei și foarte mulțumită de faptul că tehnologia a avansat într-atat și există posibilitatea de a face mai nou mamografie cu tomosinteza, înțeleg un rezultat mult mai concludent. Mulțumesc încă o dată! Țineți-o tot așa!

Irimescu Paulina - Campania MSV, 13.09.2016

Mă numesc Nedelcu Eugenia și vreau să mulțumesc clinicii DONNA MEDICAL CENTER pentru această inițiativă de a oferii servicii medicale gratuite persoanelor cu venituri reduse. Cu respect!

Nedelcu Eugenia-Campania MSV, 28.07.2016

Doamna doctor și asistentele au o atitudine pozitivță, prietenoasă. Am găsit un colectiv foarte bun, deci profesionist. Este ridicat la nivel de artă in slujba sănătătii femeilor. Cinste si onoare celor care se ocupă de acest domeniu! Vă mulțumesc că existați! DEVOTAMENT, ATITUDINE POZITIVĂ!

Serban Nicoleta Veronica-Campania MSV, 28.07.2016

Vizita la doctor nu este întotdeauna o experiența plăcută, dar uneori în viață se întâmplă să ai parte de surprize. Îi mulțumesc doamnei doctor Elena Teodorescu pentru atitudinea sa caldă, dar profesionistă, pentru modul in care a reușit să transforme întâlnirea noastră într-un prilej plăcut, confortabil și prietenos. Recomand, de asemenea, și Donna Medical Center pentru personalul profesionist și modul în care își fac pacienții să se simtă ca acasă.

Banaru Daniela, 13.07.2016

O experiență caldă, un tratament profesionist și o energie extraordinară. Sunt lucrurile pe care le apreciez și pentru care sunt recunoscătoare. Atenția la detalii, punctualitatea, zâmbetul celor care m-au primit, mi-au vorbit la telefon și nu în ultimul rând pasiunea și căldura doamnei doctor Teodorescu Claudia au făcut ca vizita “la doctor” să se transforme într-o experiență atât de plăcută și “ca acasă”. Și eu iubesc să ajut! Cu drag!

Malvina Cservenschi, 13.07.2016

Am fost mulțumită de procedura de recoltare pentru testul Pap. Mult mai ușor decât mă așteptam. Recomand centrul Donna Medical Center!

Georgiana Apostolescu, 22.06.2016

Mulțumiri întregii echipe coordonate de un medic de excepție, dna dr Teodorescu Claudia. Ambianța foarte plăcută și receptivitate a domnișoarelor de la recepție! Foarte mulțumită!

Mihaela Ionita, 30.05.2016

Vă mulțumesc pentru atenta și profesionalista abordare ce m-a făcut să trec ușor peste postura incomodă de pacient. Mediu agreabil, aparatură performantă și personal deosebit. O experiență plăcută (“în peisajul medical”). Vă mulțumesc!

Lucia Tanase, 10.09.2016

Cel mai bun mod de a face ceva pentru sănătatea ta. Un climat cald si prietenos. Personalul eficient si profesionist pe măsura aparaturii medicale folosite. Calmitatea și căldura cu care ți se vorbește este un motiv in plus să vii și să-ți faci investigațiile de care ai nevoie.  Mulțumesc colectivului Donna Medical Center pentru atitudine, mulțumesc că puneți pe primul plan sănătatea noastră a femeilor și nu doar sănătatea fizică dar si cea psihică și emoțională. BRAVO!!!!

Olteanu Lacramioara, 22.09.2016

Am venit la Donna Medical Center pentru un pachet complet (investigații ginecologice si senologice).

Desi sunt medic, si m-am autoexaminat cu rigurozitate de-a lungul anilor, nu am reusit să palpez nicio formațiune. La ecografia de sân mi s-au descoperit mai multe fibroadenoame (cel mai mare având dimensiuni chiar foarte mari). Din fericire sunt benigne si necesită doar urmărire ecografică.

Nu pot să-mi imaginez cum nu am reușit să palpez așa o formațiune impresionantă(>20mm).

Mulțumesc medicilor din această clinică și recomand tuturor femeilor sa-și facă analizele de rutină si o ecografie mamară, măcar atat.

Un medic rezident, 30.09.2016

Am decis să vin la Donna Medical Center in urma unor dureri insuportabile in zona pelvină. Căutând pe internet medici ginecologi cu experiență, am dat de site-ul clinicii Donna unde am găsit exact ceea ce căutam: un centru dedicat sănătății femeilor și medici cu foarte multă experiență in afecțiunile mamare si ginecologice.

Inițial am optat pentru un simplu consult, însă a fost nevoie de investigații suplimentare, așadar am ales pachetul Donna Ginecologie la indicațiile medicului ginecolog. Acest pachet include toate investigațiile ginecologice pentru depistarea celor mai comune afecțiuni si în plus vine si cu o reducere importantă!

Recomand tuturor femeilor să opteze pentru acest pachet anual pentru a fi sigure ca sunt bine!

Mulțumesc dnei dr Oproiu Irina pentru profesionalismul cu care am fost tratată si fetelor de la recepție pentru promptitudine în stabilirea unei programări cât mai curând! Multă sănătate!

Dumitrascu Andreea, 01.07.2016

Am norocul de a avea colegi profesioniști. Mulțumesc, Dr Claudia Teodorescu! Cu drag și respect!

Dr. Ruxandra Albu, 22.06.2016

Sunt o pacienta Donna Medical Center.

A fost primul impact cu clinica de aici și cu personalul medical. Dacă ar fi sa dăm calificative așa cum primește și copilul meu din clasa a II-a, nota este FB.

Screening-ul mamar a decurs perfect, iar doamna asistentă de aici este profesionistă.

Domnul doctor de la imagistică este, după părerea mea, foarte sufletist și știe să te facă să întelegi ce ți se intâmplă cu profesionalism.

Mă voi întoarce aici cu plăcere!

Costache Amelia, 13.07.2016

Deși este prima dată când am făcut mamografie la ambii sâni sunt încântată atât de dna doctor, cât și de personalul de la Donna.

Recomand această clinică tuturor doamnelor trecute de 30ani, pentru toate serviciile oferite.

Ionescu Rodica - campanie MSV, 13.06.2016

1 2 3 4 »
Pagina 1 din 4

Pachete Donna

Fă-ți o verificare
completă în mai puțin
de 60 de minute


Vezi pachetele Donna de
Prevenție Anuală pentru Sănătatea Femeii
Servicii de excelență pt. Sănătatea Femeii
Servicii de Excelență
pentru Sănătatea
Femeii
Diagnostic corect, rapid și foarte important precoce
Diagnostic corect, rapid și foarte important precoce
Echipă de Medici cu Supraspecializare de 10-20 de Ani
Echipă de Medici cu
Supraspecializare
de 10-20 de Ani
Aparatură Vârf de Lance,Ultraperformantă
Aparatură
Vârf de Lance,
Ultraperformantă
Verificare Anuală Completă în 60 de Minute
Verificare Anuală
Completă în
60 de Minute
Peste 50,000 de Pacienți Mulțumiți
Peste 50,000
de Pacienți
Mulțumiți
© Copyright 2018 Donna Medical Center. Toate drepturile rezervate. | Website realizat de Triumf ® | Termeni și condiții