, , ,
Clinica Pipera - Str. George Constantinescu nr. 2-4, București 020339 România
Clinica Traian - Str. Traian, nr. 234, București 024046 România
021.9732 021.9732
Donna Medical Center » Blog » Articole utile » Stil de viață sănătos » Cum să revii în formă după sărbători?

Cum să revii în formă după sărbători?

Iată că au trecut și sărbătorile, cu frenezia și strălucirea caracteristice. Ne pregătim să ne reîncepem activitatea plini de energie, planificăm multe proiecte ambițioase și stabilim obiective pe care să le îndeplinim. Totuși, ce facem cu sarmalele, cârnații, salata de boeuf și cozonacii mamei cu nucă, în care am dat iama cu poftă, fără să ne gândim la consecințe?

Trebuie să recunoaștem, în același mod am sărbătorit și noi. Nu-ți face griji! Avem un plan ușor de pus în aplicare pentru a reveni în formă după festinul bunătăților de sărbători, pe care îl împărtășim cu tine în acest articol.


ÎNCEPE SĂ FACI MIȘCARE DIN NOU!

Nu, plimbatul coșului de cumpărături prin supermarket nu intră la categoria exercițiilor fizice. Ca să fii sigur că arzi caloriile pe care le-ai acumulat în vacanță, îți recomandăm să-ți faci un abonament la cea mai apropiată sală de sport. Odată achiziționat abonamentul, nu vei mai putea să găsești scuze pentru a nu merge la ședințele de fitness. Pe de altă parte, dacă trasul de fiare și alergatul pe bandă nu se numără chiar printre pasiunile tale, poți încerca kangoo jumps sau pilates. Mersul pe bicicletă este o altă modalitate de a arde calorii și în același timp, reprezintă o oportunitate de a petrece timp cu prietenii sau familia. Poți folosi timpul liber pentru a face tot felul de activități care să implice mișcarea, cum ar fi o excursie la munte, o sâmbătă la bazinul de înot sau o simplă plimbare prin parc.

ECHILIBREAZĂ-ȚI DIETA!

Este la fel de simplu pe cât sună. Pentru început, poți încerca să mănânci mai puțin și mai sănătos. Un iaurt cu ovăz și banană la micul dejun, 2 gustări sănătoase între mese, legume la cuptor cu o bucată de carne pentru prânz și o salată seara. Îți garantăm că vei avea rezultate vizibile și vei dobândi o stare generală de bine. Principala recomandare este să nu sari peste micul dejun, deoarece există riscul ca pofta de mâncare să se intensifice seara și să mănânci mai mult decât ar trebui. Nu încurajăm sub nicio formă înfometarea, care poate dăuna stării de sănătate.

 

Cu puțină disciplină și voință, poți obține rezultate vizibile, iar în ceea ce privește adoptarea unui stil de viață echilibrat, procesul chiar nu este atât de complicat. Haide să facem din 2021 anul obiectivelor îndeplinite cu succes!


Articole recomandate
Pachete de servicii la Donna Medical Center
Pachete de servicii la Donna Medical Center

Asiguratori parteneri
Clinica Traian - Foișorul de Foc

București, str. Traian nr. 234, et. 1, Sector 2 (între Calea Moșilor și Foișorul de Foc)

Clinica Pipera - Barbu Văcărescu

București, str. George Constantinescu, nr. 2-4, Sector 2 (strada dintre Fabrica de Glucoză și Dimitrie Pompeiu).

Împreună salvăm vieți! Direcționează 3,5%!

Servicii de excelență pt. Sănătatea Femeii
Servicii de Excelență
pentru Sănătatea
Femeii
Diagnostic corect, rapid și foarte important precoce
Diagnostic corect, rapid și foarte important precoce
Echipă de Medici cu Supraspecializare de 10-20 de Ani
Echipă de Medici cu
Supraspecializare
de 15-30 de Ani
Aparatură Vârf de Lance,Ultraperformantă
Aparatură
High-end,
Ultraperformantă
Verificare Anuală Completă în 60 de Minute
Verificare Anuală
Completă în
60 de Minute
Peste 80,000 de Pacienți Mulțumiți
Peste 80,000
de Pacienți
Mulțumiți
021.9732 021.9732
© Copyright 2024 Donna Medical Center. Toate drepturile rezervate. | Împreună salvăm vieți! Direcționează 3,5%! | Chestionar satisfacție pacienți | Contact | Schimbă preferințe cookie
Website realizat de Triumf ® | Termeni și condiții