, , ,
Clinica Pipera - Str. George Constantinescu nr. 2-4, București 020339 România
Clinica Traian - Str. Traian, nr. 234, București 024046 România
021.9732 021.9732
Donna Medical Center » Despre noi

Despre noi

CITESTE Mesajul fondatoruluI


Donna Medical Center - Povestea noastră

1 (pagina) - Despre_noi_73875.jpg

”Am fondat Donna Medical Center cu misiunea de a crea un loc unde fiecare femeie să se poată controla, să fie sigură că este bine și să vină într-un cadru cald, intim, un loc plin de nuanțe de roz și buchete de flori, care să o ajute să se relaxeze și să scape de emoțiile controlului medical.” - Dr. Elena-Claudia Teodorescu, fondator Donna Medical Center


Cine suntem?

Clinică privată de sănătate, fondată de o femeie, Doctor în Științe Medicale, care înțelege nevoile și se dedică sănătății femeilor.

Fondată în anul 2011, Donna Medical Center are misiunea să ofere femeilor o evaluare profesionistă a stării de sănătate, într-un cadru intim, relaxant.

Prin experiența și supraspecializarea academică a medicilor și tehnologie de ultimă generație, diagnosticăm corect și rapid afecțiuni mamare și ginecologice în stadii incipiente, monitorizăm și evaluăm sarcina până la nașterea bebelușului și oferim consultații la nivel de expert în specialitațile: Alergologie/Imunologie, Cardiologie, Endocrinologie, Medicina Internă, Chirurgie, Oncologie, Dermatologie, Diabet și Boli de Nutriție.

Donna Medical Center este opțiunea de încredere pentru pacientele care au nevoie de a doua opinie medicală (second opinion), înainte de intervenții chirurgicale sau tratament.

Susținem verificarea anuală de rutină a stării sănătății, ca principală metodă de prevenție și depistare a bolilor grave și vă recomandăm călduros să nu amânați vizita la medic.

De ce suntem Centru Medical de Excelență?


Trei Motive sa vii la Donna Medical Center

❀ Când ai nevoie de un diagnostic de încredere


Ai nevoie de un diagnostic corect, rapid și precoce, care să nu necesite a doua opinie de specialitate? Donna Medical Center îți pune la dispoziție Centre Specializate, cum ar fi Centrul Specializat în Patologia Mamară, Centrul de Imagistică, Centrul de Ginecologie și Centrul de Oncologie. Aici beneficiezi de servicii medicale de cea mai înaltă calitate: medici supraspecializați, tehnologie de vârf, echipe multidisciplinare, personal dedicat și analize de laborator precise.

Echipa noastră de medici supraspecializați include cel mai renumit diagnostician al afecțiunilor mamare din România: Dr. Elena-Claudia Teodorescu, Doctor în Științe Medicale, Medic Primar Radiologie și Imagistică Medicală, cu peste 15 ani de experiență și supraspecializare în Imagistica Sânului și Sănătatea Femeii și aproximativ 100.000 de examene mamare (ecografii și mamografii) efectuate.

Vino să afli de la specialiști starea sănătății tale!

❀ Când vrei să scapi de stresul și anxietatea asociate controlului medical


La Donna Medical Center atmosfera este caldă, intimă, special creată de către o Femeie pentru alte Femei! Ne străduim să vă oferim un sentiment de liniște prin culorile calde, feminine și florile ce umplu sala de așteptare și cabinetele medicale ale celor doua clinici din București.

Designul, mobilierul și tehnica medicala sunt alese cu grijă, astfel incât să te simți relaxată și să te gândești doar cum să fii tu bine.

Vino să afli de la specialiști starea sănătății tale!

Vezi poze aici

❀ Când nu știi de unde să începi sau nu ai timp


Din experiența cu nevoile a mii de paciente, am creat Pachetele Donna de Prevenție Anuală pentru Sănătatea Femeii, ce conțin principalele investigații și analize recomandate de medicii noștri pentru screening-ul anual al patologiei mamare și ginecologice. Aceste pachete vin cu reduceri speciale și, în plus, poți efectua toate verificările în aproximativ 60 minute.

Vino să afli de la specialiști starea sănătății tale!

Vezi pachetele aici


Articole recomandate


Pachete de servicii la Donna Medical Center
Pachete de servicii la Donna Medical Center

Asiguratori parteneri
Clinica Traian - Foișorul de Foc

București, str. Traian nr. 234, et. 1, Sector 2 (între Calea Moșilor și Foișorul de Foc)

Clinica Pipera - Barbu Văcărescu

București, str. George Constantinescu, nr. 2-4, Sector 2 (strada dintre Fabrica de Glucoză și Dimitrie Pompeiu).

Împreună salvăm vieți! Direcționează 3,5%!

Servicii de excelență pt. Sănătatea Femeii
Servicii de Excelență
pentru Sănătatea
Femeii
Diagnostic corect, rapid și foarte important precoce
Diagnostic corect, rapid și foarte important precoce
Echipă de Medici cu Supraspecializare de 10-20 de Ani
Echipă de Medici cu
Supraspecializare
de 15-30 de Ani
Aparatură Vârf de Lance,Ultraperformantă
Aparatură
High-end,
Ultraperformantă
Verificare Anuală Completă în 60 de Minute
Verificare Anuală
Completă în
60 de Minute
Peste 80,000 de Pacienți Mulțumiți
Peste 80,000
de Pacienți
Mulțumiți
021.9732 021.9732
© Copyright 2024 Donna Medical Center. Toate drepturile rezervate. | Împreună salvăm vieți! Direcționează 3,5%! | Chestionar satisfacție pacienți | Contact | Schimbă preferințe cookie
Website realizat de Triumf ® | Termeni și condiții