București, Str. Traian 234
București, Str. Traian 234 024046 România
021.252.32.32 021.252.32.32 Nu lucrăm prin decontări cu casele de asigurări. Nu lucrăm prin decontări cu casele de asigurări.
Noutăți de la Donna » Peste 150 de femei prezente la seminarul "Educație pentru Sănătatea Feminină"

Peste 150 de femei prezente la seminarul "Educație pentru Sănătatea Feminină"

Cel de-al doilea seminar gratuit "Educație pentru sănătatea feminină", organizat de Donna Medical Center, ne-a bucurat prin prezența a peste 150 de doamne și domnișoare, care au învățat de la specialiștii noștri cum să se mențină sănătoase și pline de optimism.
2 (pagina) - Seminarul_Donna_acir_5408.jpg
Cosmina Grigore, Patient Coach la Centrul de Excelență pentru sănătatea feminină, le-a vorbit participantelor despre ce înseamnă un stil de viață sănătos și cum să își echilibreze alimentația.

Aceasta le-a motivat pe doamne prin puterea propriului exemplu- Cosmina fiind o SUPRAVIEȚUITOARE a cancerului mamar.

De asemenea, le-a arătat acestora care sunt cei mai importanți pași în lupta cu boala, dar și ce trebuie schimbat în stilul de viață pentru a evita îmbolnăvirea.

Cosmina Grigore le-a indicat participantelor cum poate fi ajutat corpul (sistemul digestiv, imunitar, dar și hormonii) de către noi înșine, dar și cum poate fi gestionat un diagnostic grav, așa cum a primit și ea în urma cu 2 ani.

Vezi ce sfaturi le-a dat Cosmina participantelor la seminar

În partea a doua a seminarului, Dr. Elena Claudia Teodorescu, Medic primar Radiologie și Imagistică medicală și fondator Donna Medical Center, le-a explicat doamnelor și domnișoarelor prezente la seminar cât de importantă este prevenția și le-a învățat ce controale medicale de rutină trebuie să facă pentru a se asigura că sunt bine.

Doamna Dr. a demonstrat de ce sintagma ”de mâine” este, de fapt o boală, indiferent dacă amîni astfel începerea unei diete sau o vizită regulată la medic. În plus, aceasta a exemplificat faptul că medicina zilelor noastre identifică și diagnostichează formațiuni canceroase mai mici de 1 cm, prin investigații de acuratețe precum mamografie, sonoelastografie, teste genetice și analize de laborator sofisticate.

Vezi ce controale de rutină îți sunt recomandate

Deoarece ne-am dorit ca primul pas spre prevenție să-l facem împreună cu doamnele participante la seminar, acestea au primit câte o discuție de claritate gratuită cu Cosmina Grigore, la Donna Medical Center.

Pentru că interesul este din ce în ce mai mare și pentru că ne dorim să fiți bine, o să organizăm curând un nou seminar, care sperăm să fie și mai de folos decât cele precedente.

Vrei să participi și tu la un seminar de Educație pentru sănătatea feminină? Vezi evenimentele noastre aiciPachete Donna

Fă-ți o verificare
completă în mai puțin
de 60 de minute


Vezi pachetele Donna de
Prevenție Anuală pentru Sănătatea Femeii
Servicii de excelență pt. Sănătatea Femeii
Servicii de Excelență
pentru Sănătatea
Femeii
Diagnostic corect, rapid și foarte important precoce
Diagnostic corect, rapid și foarte important precoce
Echipă de Medici cu Supraspecializare de 10-20 de Ani
Echipă de Medici cu
Supraspecializare
de 10-20 de Ani
Aparatură Vârf de Lance,Ultraperformantă
Aparatură
Vârf de Lance,
Ultraperformantă
Verificare Anuală Completă în 60 de Minute
Verificare Anuală
Completă în
60 de Minute
Peste 50,000 de Pacienți Mulțumiți
Peste 50,000
de Pacienți
Mulțumiți
© Copyright 2018 Donna Medical Center. Toate drepturile rezervate. | Website realizat de Triumf ® | Termeni și condiții